Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Canım ben sadece akşamları 30 içiyorum sen nasıl başladın ki dr bana akşam yatarken 1 ölçek demişti ben ishal gibi olmadım ya keşke olsam çok korkuyorum kabız olmaktan zorlamaktan falan

Kızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü

Cnm bence adet kanamasıdır. Geciktirici sonrası azar azar kanama oluyor daha önce ben kullanmıştım. Ayrıca benimde çok çok az lekeler geliyor. Turgay beyin asistanı esra hanım ile whatsapp tan görüşüyorum her gelişmeyi. İlk 10 gün haraket ettikçe sızıntı kanamaları normal diyor. Kolay kolay bozulmazmış ameliyat dikişleri. Ancak fıs fısı kullanmayanlarda enfeksiyon sebebi ile dikişler tutmayabilir yada ilk 2 hafta çok sert kabızlık yaşayanlarda dikişlerde atma olabilir dedi. Zaten fıs fısı düzenli kullanıyorum. Kabızlığa karşı Turgay hocanın verdiği şurubuda günde 2 defa içiyorum hafif ishal gibi oldum ama rahatım yani. Sen içini ferah tut inşallah birlikte atlatacaz bu süreci ameliyatlarımız aynı gün oldu iyileşmemizde aynı sürede olacak inşallah.

Ay canım benim sağol rabbim inşallah birbirimize çok güzel destek olup inşallah buraya tutmuş yazdığımız müjdeli günde gelir iyi ki varsın canım desteğin için teşekkürler aynı gün aynı anda olmak bana çok moral veriyor

Canım benim içimde büyük bir heyecan var, şu ana kadar sorunsuz gidiyoruz bundan sonrada sorun ihtimali iyice azalıyor. Zaten Turgay bey tuttu dedimi mutlaka kanıyor. Yani az kaldı sık dişini herkes geçti bizde geçeceğiz bu köprüyü :))

Sevdiğin adamla bişey yaşamak normal ama diktirmek kandırmaktır. Ayrıca aynı acıyı iki kere yaşamak kötü benim de elastikti bir damla kan gelmedi acım olmadı. Ama eşim acaba başkasımı diye düşünmedi .
Madem kandırcaksınız elastikmiş demekki deyin kalkıp sizi doktora götürcek hali yok ya .en azından acı çekmeyin

söyleyince erkekler ciddiyetsiz yaklaşıyor her erkek böyle malesef

kızlar yanlışlıkla yan oturamadığınız zaman oldu mu?
Çok oluyor canım, yan oturmayınca dikişler batıyor sanki , ama dikişlere zarar verecek boyutta bir hata olamaz yan oturmamak bence. Zaten yan oturma ihtiyacı ilk günlerden sonra azalıyor biraz biraz. Taharette zaten oranın kapalı olduğunu hissediyor insan mühim olan o

Faydalı bir yorum

Merhaba bende kalıcı dikim olmak istiyorum ancak sorun şu ki 2-3 saatlik yoldan otobüsle gelip dönüş yapmak zorundayım. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım sizce ? Mesela işlemden sonra doktor bey ne kadar yatış veriyor kliniğinde ? Aynı gün 2-3 saatlik yolculuk için uygun mu yok değilse sakıncalıysa mecnur bir yer ayarlayıp bir gece kalacağım da ? Bu arada her birinize o kadar tesekkur ediyorum kı iyi ki bilgilendiriyorsunuz burdan takip edebiliyoruz. Allah razı olsun her bırınızden.

Canm ameliyat 20 dak falan sürüyor lokal uyuşturma yapılıyor ağrı pek yok. Sonrasında yürür gidersin . Yatmak yok. Sonrasında 15 dakika dinlenme odasında kaldım o bile şart dwğil. Otobüs hiç sorun olmaz. Ben istanbul içinde 2 saate yakın özel araçta oturdum. sorun olmadı.

Canım sadece 15 dk yatıyorsun dinlenmek amaçlı onun dışında kalkıyorsun ayağa hiç bir sorun yok ilk birkaç saat uyuşuk oluyor zaten o bölge o süreçte seyehat edebilirsin sadece bacak bacak üstüne atıp tek taraflı poponun üstüne otur eğer yanında birinin olmasından rahatsızlık duyarsan iki koltuk al yana doğru uzanırsın bile belki yolculukta

Evet mantikli bende öyle düşünmüştüm. Ama sevindim hemen kalkabilmeye ya düşünüyordum illa refakatçi gerek olur mu kanama vs olur mu ne bileyim insan herseyi kuruyor iste peki ucret olarak boyle 5bin+ bisey mi oluyor ?

Tatlim cevap icin çok tesekkur ederim iki haftalik sureci atlatabilirsek sag salim bisey olmaz da insallah mesele onu atlatmak iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…