Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Evet mantikli bende öyle düşünmüştüm. Ama sevindim hemen kalkabilmeye ya düşünüyordum illa refakatçi gerek olur mu kanama vs olur mu ne bileyim insan herseyi kuruyor iste 🙈 peki ucret olarak boyle 5bin+ bisey mi oluyor ?

Canım refakatçi gerek yok fakat durumunu bilen biri varsa yanında sana destek oluyor psikolojik olarak kendini iyi hissetmeni sağlıyor kanaman olmuyor fakat kahverengi şekilde lekelenme tarzı bunun içinde hemşire sana orkit takıyor çamaşırına sadece yedek çamaşır götürmeni tavsiye ederim pamuklu çamaşırları bu süreçte kullanırsanız daha iyi olur ben normalde hep tüllü inçe dantel falan giyiyorum 30 a yakın böyle pamuklu çamaşır aldım hepsini ameliyat öncesi yıkadım ve ütüledim özellikle ağ kısmını ücret dr seçimine göre değişiyor 5 bin yapan da var ben Turgay hocaya oldum onun fiyat 2800 demişti asistandan bilgi alabilirsin çok güzel rahatlatıyor aklında olanları sorabilirsin bizlere de mesaj atabilirsin 👍🏻Not : Hiç korkacak bir işlem değil !

Canım refakatçi gerek yok fakat durumunu bilen biri varsa yanında sana destek oluyor psikolojik olarak kendini iyi hissetmeni sağlıyor kanaman olmuyor fakat kahverengi şekilde lekelenme tarzı bunun içinde hemşire sana orkit takıyor çamaşırına sadece yedek çamaşır götürmeni tavsiye ederim pamuklu çamaşırları bu süreçte kullanırsanız daha iyi olur ben normalde hep tüllü inçe dantel falan giyiyorum 30 a yakın böyle pamuklu çamaşır aldım hepsini ameliyat öncesi yıkadım ve ütüledim özellikle ağ kısmını ücret dr seçimine göre değişiyor 5 bin yapan da var ben Turgay hocaya oldum onun fiyat 2800 demişti asistandan bilgi alabilirsin çok güzel rahatlatıyor aklında olanları sorabilirsin bizlere de mesaj atabilirsin 👍🏻Not : Hiç korkacak bir işlem değil !
Cok cok tesekkur ederim aklimda ki butun sorulara yanitlari bu basligin altinda sizler sayesinde almis oldum Allah razi olsun. Benim durumumu bilen kimse yok o yuzden tek baskma gidecegim istanbulu hic bilmiyorum otogardan taksiye atlamayi dusunuyorum ayni sekilde donus icinde oyle. Hatta bi taksici ile anlassam belki de rahatlik acisindan donecegim sehire de taksi ile donebilirim fiyat olarak konusmam lazim o konuda henuz karar vermedim ama benim tek sıkıntım sonraki surec. Ailemle yasiyorum bir sorun olur hani asiri kanama asiri agri vs gibisinden ama icim rahatladi cok sagolun

Cok cok tesekkur ederim aklimda ki butun sorulara yanitlari bu basligin altinda sizler sayesinde almis oldum Allah razi olsun. Benim durumumu bilen kimse yok o yuzden tek baskma gidecegim istanbulu hic bilmiyorum otogardan taksiye atlamayi dusunuyorum ayni sekilde donus icinde oyle. Hatta bi taksici ile anlassam belki de rahatlik acisindan donecegim sehire de taksi ile donebilirim fiyat olarak konusmam lazim o konuda henuz karar vermedim ama benim tek sıkıntım sonraki surec. Ailemle yasiyorum bir sorun olur hani asiri kanama asiri agri vs gibisinden ama icim rahatladi cok sagolun

Bende ailemle yaşıyorum canım ağrı kesici içiyorsun zaten özelden mesaj yazabilirsin soramadıklarını için rahat olsun bizde senin gibiydik burada herkes destek oluyor birbirine yalnız değilsin 🙏🏻

Kızlar bugün 9. Günüm dün adet oldum sonunda ama 4. Ve 6. Günümdeki kanamamdan bağımsız bir şekilde rengi ve yoğunluğu o yüzden o anki olan kanamalarım demek ki adetle ilgisi yokmuş diye yorum yapıyorum inşallah dikişlerime bişey olmamıştır artık tutup tutmadığını 20 temmuzda öğreneceğim bundan sonra daha dikkatli hareket edeceğim koşuşturmadan 🤦🏼‍♀️

Merhaba kızlar
Harun özkana Ameliyat olalı 22. Gün az önce 1 cm kadar ip düştü pede. Daha once de ameliyat oldum ama ip falan düşmemiştir . Çok tedirgin oldum kızlar bir sıkıntı olmaz demi 20 gün Gecmis

Merhaba kızlar
Harun özkana Ameliyat olalı 22. Gün az önce 1 cm kadar ip düştü pede. Daha once de ameliyat oldum ama ip falan düşmemiştir . Çok tedirgin oldum kızlar bir sıkıntı olmaz demi 20 gün Gecmis

Daha önce ne ameliyatı oldun kalıcı dikim olup tutmamış mıydı ikinci kez mi oluyorsun 🤔

Merhabalar kızlar, bende ameliyat olmak istiyorum, buradaki yorumlar gerçekten faydalı, sıcak bir bölgede yaşıyorum gün içinde de hep terliyorum , bir mağazada 10 saat ayakta satış yapmak durumunda olduğum bir yerde çalışıyorum işim gereği koli de kaldırmam lazım, ameliyat sonrası okuduğum kadarıyla yanma batma durumları oluyormuş, benn ne yapmalıyım, iyice psikolojik olarak yoruldum, İstanbul da şehir dışından gelecegim. Kafam allak bullak oldu. Yardiminiza ihtiyacım var

Merhabalar kızlar, bende ameliyat olmak istiyorum, buradaki yorumlar gerçekten faydalı, sıcak bir bölgede yaşıyorum gün içinde de hep terliyorum , bir mağazada 10 saat ayakta satış yapmak durumunda olduğum bir yerde çalışıyorum işim gereği koli de kaldırmam lazım, ameliyat sonrası okuduğum kadarıyla yanma batma durumları oluyormuş, benn ne yapmalıyım, iyice psikolojik olarak yoruldum, İstanbul da şehir dışından gelecegim. Kafam allak bullak oldu. Yardiminiza ihtiyacım var
İzin alsan iyi olurdu canm

Yarın ben de Turgay Beye dikim için gideceğim İnşAllah...çok stresliyim başta uyuşturmak için yapılan iğnelerden çok aşırı korkuyorum :KK43:

Sakin ol bak çok güzel olacak rahatla bu gece bol bol inşirah suresini oku tatlım o seni rahatlatacaktır hiç üzülme herşey geçecek rabbim izniyle 🙏🏻İğneyi yok acıyacak mı falan düşünme yaptırdıktan sonra ki psikolojini düşün kuş kadar hafifleyeceksin bunca zaman bunun için mi üzüldüm diyeceksin 🙏🏻😉

Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Kapalı da olduğun için adam hiç şüphelenmez. Insanlari yargılamayı sevmiyorum ama bu kul hakkı değil mi gerçekten bu konuları gördükçe daha da sinirim bozuluyor. Neyse ne diyim işine gelen işine gelen kısmını alıyor her seyin. Ne kapalıyım ne de bakire evlendim ama cidden kızıyorum bunları gördükçe

Öncelikle bunun kapalı veya açıklıkla ilgisi yok kul hakkına gelince bizim hakkımıza girdikleri için bu gün böyle çaresiz yollara başvuruyoruz sizin karşınıza eşiniz çıkmış ve şanşınız olmuş bizim karşımıza maalesef ki böylesi adamlar çıkmıyor rabbim affetsin ki bu yolda sadece ona tövbe ederim rabbimden başka hesap vereceğim kimse yok 🙏🏻 Rahatsız olduysanız lütfen konuya girmeyin çünkü burada birbirimize umut olmaya çalışırken sizin burada yapmış olduğunuz en ufak yorum bile moral bozmaya yetebilir kimse kimsenin yaşadıklarını bilemez anlayışınız için şimdiden teşekkürler iyi geceler

Kapalı da olduğun için adam hiç şüphelenmez. Insanlari yargılamayı sevmiyorum ama bu kul hakkı değil mi gerçekten bu konuları gördükçe daha da sinirim bozuluyor. Neyse ne diyim işine gelen işine gelen kısmını alıyor her seyin. Ne kapalıyım ne de bakire evlendim ama cidden kızıyorum bunları gördükçe

Öncelikle bunun kapalı veya açıklıkla ilgisi yok kul hakkına gelince bizim hakkımıza girdikleri için bu gün böyle çaresiz yollara başvuruyoruz sizin karşınıza eşiniz çıkmış ve şanşınız olmuş bizim karşımıza maalesef ki böylesi adamlar çıkmıyor rabbim affetsin ki bu yolda sadece ona tövbe ederim rabbimden başka hesap vereceğim kimse yok 🙏🏻 Rahatsız olduysanız lütfen konuya girmeyin çünkü burada birbirimize umut olmaya çalışırken sizin burada yapmış olduğunuz en ufak yorum bile moral bozmaya yetebilir kimse kimsenin yaşadıklarını bilemez anlayışınız için şimdiden teşekkürler iyi geceler

Aynenn canım, okuduklarım ve süreç içindeki durumu göz önünde bulundurularak , bu şekilde ağır çalışırsam tutmayacak dikişler

Kızlar bugün
Geçici yaptırmak hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum , bu süreç çok zor

Kızlar gerçekten zor değil kendi kendinizi korkutmayın ya ben en kötüsünü düşünüyorum diyorum ki tutmazsa o zaman geçici yaptırırım ne olacak ki lütfen kendinizi biraz rahatlatın

X