Öncelkle belirteyim ki amacım asla kargaşaya girip karşıt fikirdeki hanımları kışkırtmak,kızdırmak değil asla yanlış anlaşılmak istemem,bir hatam olursada affola.
Herkes her şeyi o kadar çok toz pembe görüyor ki... kimse kimsenin neler yaşadığını,neler hissettiğini nelerle mücadele ettiğini hiç bir şeyi bilmiyor, herkes o küçük dünyasında yaşıyor derdini sıkıntısını üzüntüsünü mutluluğunu...Baştan sona bu konuyla alakalı her forumu okudum ve inanın şaşırdım kaldım. Kadın kadına bu denli yargılı, bu denli kırıcı davranıyorsa, konuşuyorsa;erkek kadına neler demez,neler yapmaz allah aşkına aklım almıyor... Ne diyeceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Tek bildiğim bir şey var ki dürüstlüğün hiç bir şeye yaramadığı (bu konularda) istediği kadar sevsin bitsin yansın tutuşsun aşkından, dürüst olunduğunda bu sayfalarda,çevremde kaç tane masum kız gördüm terkedilen yapayalnız bırakılan.
Hadi diyelim kabul edildi evlenildi emin olun ki bir kavgada bir gürültüde o kadar güzel koz niyetine kullanılıyor ki bu tür şeyler. Bunlarıda gördüm... Keşke zaman geçmişe gitse kimse hatalarını pişmanlıklarını yaşamasa ama böyle bir şey mümkün değil oyüzden tövbemizi edip olması gerekenleri yapmalıyız. Tabikide kimsenin içi,vicdanı rahat olmayacak olmuyorda ama oldurmak zorundayız başka çaremiz yok. Bu işleme bu tür şeylere uzak olan doğru bulmayanlardanda sadece tek isteğim saygı duymaları. Allah kimseye yaşatmasın bu çaresizliği, bu ne yapacağını bilmezliği,arafta kalmışlığı...