Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.Dr. Tural Fatullayev ve Dr. Furkan Karaloğlun' a burun ameliyatı olan var mı ? Varsa bilgi verebilir mi?
Furkan Karaloğlu daha çok revizyon ameliyat yapıyormuş ama ameliyat olan birine ulaşamadım.
Deneyimlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olun ameliyat kararı alacaklara yol gösterici oluyor.
Aylardır dr araştırıyorum görüşmeye gidiyorum, bir türlü sonuca ulaşamıyorum.
Ya çok yüksek fiyatlar istiyorlar ya revizyon ameliyat yapmıyorlar yada çok ilgisiz davranıyorlar.
İlgisiz olanların 2-3 aylık ameliyat günleri dolu (bu bir kıstasmı) neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olun lütfen
Çok geçmiş olsun, ne kadara ameliyat olsun süreç hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Özelden yazdımBen Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Zor bir burun derken ne sorunlarınız vardı ve ne kadara ameliyat oldunuz beni de bilgilendirir misiniz.Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
geçmiş olsun ,ben de istiyorum lakin çok üçük ücret istiyorlar daha dün revizyon için biri 25,biri 45 istedi . Tural bey için çok sivri düz burun yapıyor diye yorum yapanlar olmuş.mümkünse foto atarmısınız ve ücret nedir? ayrıca ücreti burada yazmak yasak mı?Kızlar atelim bugün çıktı çok şükür beklediğimden iyi sonuç. Tural bey gerçekten çok çok iyi bu işte. Geç dönem sonuç nasıl olur bilemiyorum ama 1 haftalık sonuç beklediğimden iyi.
Teşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.geçmiş olsun ,ben de istiyorum lakin çok üçük ücret istiyorlar daha dün revizyon için biri 25,biri 45 istedi . Tural bey için çok sivri düz burun yapıyor diye yorum yapanlar olmuş.mümkünse foto atarmısınız ve ücret nedir? ayrıca ücreti burada yazmak yasak mı?
Merhaba 2.ameliyatnz miTeşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.
3. ameliyatım. İlk ameliyatımı 11 sene önce ikinciyi 2 sene önce oldum.Merhaba 2.ameliyatnz mi
çok iyi görünüyor sağlıkla kullanın lakin ücret beni aşar eşimle birlikte düşünüyoruzTeşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Teşekkür ederim siz de içinize sinen bir doktor bulursunuz umarım.çok iyi görünüyor sağlıkla kullanın lakin ücret beni aşar eşimle birlikte düşünüyoruz
Acaba bana da özelden fiyat bilgisi verebilme ihtimaliniz var mıdır? Ben de Tural Bey’e yaptırmayı düşünüyorumBen Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Ben bugun fiyat sordum başlangıç 30 bin dedilerAcaba bana da özelden fiyat bilgisi verebilme ihtimaliniz var mıdır? Ben de Tural Bey’e yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba. Oncelikle size çok iyi, sağlıklı iyileşme süreci dilerim. Ben bir türlu Tural doktora randevu alamıyorum, ama benim de bir kaç kez revision geçmişim varama yine ihtiyac var. Tural doktorda karar verdim, ama fiyat bilgim yok. Lutfen bana özelden bu konuda bilgi verir misiniz?Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Lütfen, bana da yazar mısınız? Ne zamandır Tural doktorun fiayat bilgilerine ulaşamıyorum. Önceden teşekkürlerTeşekkür ederim. Tural bey burnu görmeden fiyat vermiyor. Yine de özelden yazayım ödediğim fiyatı. 2 haftalık burnum siz de nasıl olmuş fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Merhaba, ben de aynı problemleri yaşıyorum, revizyon ameliyat olmam gerekiyor , aynı şekilde kaburgamdan kıkırdak alınarak yapılması gerekiyormuş . Tural beyin operasyonlarını ben de çok beğendim , rica etsem bana özelden fiyat bilgisi verebilir misiniz? Aynı şikayetlerimiz var da sizinle .Ben Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Merhaba. Ameliyat oldunmu?Dr. Tural Fatullayev ve Dr. Furkan Karaloğlun' a burun ameliyatı olan var mı ? Varsa bilgi verebilir mi?
Furkan Karaloğlu daha çok revizyon ameliyat yapıyormuş ama ameliyat olan birine ulaşamadım.
Deneyimlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olun ameliyat kararı alacaklara yol gösterici oluyor.
Aylardır dr araştırıyorum görüşmeye gidiyorum, bir türlü sonuca ulaşamıyorum.
Ya çok yüksek fiyatlar istiyorlar ya revizyon ameliyat yapmıyorlar yada çok ilgisiz davranıyorlar.
İlgisiz olanların 2-3 aylık ameliyat günleri dolu (bu bir kıstasmı) neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olun lütfen
Merhaba. Ameliyat oldunmu?
Dr Furkanin burunlsrina bantim güzel görünüyor ama Dr Tura bulamiyorum instagramdan
Cok tesekkür ederim
Rica ederim :) Hayır ben ameliyat olmadım daha görüşmeye gittim.Cok tesekkür ederim
Sendemi ona ameliyat oldun?