Tural Fatullayev'e burun ameliyatı olan var mı?

Merhaba Tural Hoca'ya 3. revizyonumu olmak istiyorum. Sag kanadımda kıkırdak eksikliğinden hafif kayıklık var, kanatlarım daraltılacak, ucu biraz ufaltılabilir bir de nefes için septoplasti yapılacak burnun tamamen kırılmasını istemiyorum. Benim gözüm korktu kırılmasından falan. nispeten kolay bir burnum var ama fiyat korkutuyor. Size ne fiyat vermişti??? ben bu sene ekime olmak istiyorum kendisine. Ayrıca nasıl ulastınız whatsapptan yazıyorum, instadan yazıyorum geri dönüş yok. İletişim çok kötü.
Kendisi bana tam 90 bin lira ücret verdi. Burun ameliyatı olmuyoruz yat satın alıyoruz sanki

Ben de 11 Ekimde görüşeceğim kendisiyle. Görsel olarak pek problemim olmamasıyla birlikte nefes alma problemim var. bir defa ameliyat oldum. Uzun zamandır ben de yorumlarını takip etmeye çalışıyorum ama böyle bi başlık açılması daha iyi olmuş. Ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşsın lütfen
Ameliyat oldunuz mu acaba

Merhaba Tural beye ameliyat oldunuz mu acaba
Merhaba evet 1 sene önce oldum 3. ameliyatımdı ameliyat süreci güzel geçti şişlik çok az oldu morarama hiç olmadı. Eski burnuma göre iyi ama tam istediğim gibi olmadı şekil olarak. Nefes almada çok iyi değil ama Tural bey benim burnumun zor olduğunu çok iyi olmayacağını söylemişti.

X