Nasil gecti, neye karar verdin?Rica ederim :) Hayır ben ameliyat olmadım daha görüşmeye gittim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil gecti, neye karar verdin?Rica ederim :) Hayır ben ameliyat olmadım daha görüşmeye gittim.
Özelden anlatayım :)Nasil gecti, neye karar verdin?
Merhabalar bende Tural Fatullayeve ameliyat olmak istiyorum da bana da özelden anlatabilir misiniz ?Özelden anlatayım :)
Hala memnunmusunuz burnunuzdanBen Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Arkadaşımın burun estetiği için seçtiği doktoru araştırırken size ve sizinle benzer sorun yaşayan yorumlara denk geldim.Meğer sizin ikinci ameliyatınızı yapan doktoru seçmiş.Zaten sayfasını hiç beğenmemiştim.Ameliyat günü almışken vazgeçtiler :)3. ameliyatım. İlk ameliyatımı 11 sene önce ikinciyi 2 sene önce oldum.
Sürecinizi merakla bekliyorum.Umarım her şey harika olurmerhaba bende salı günü furkan hocaya amaliyat olacağım , çok heyecanlıyım
Evet 7. ayımdayım ve bir sıkıntım yok. Tabi şekil olarak tam istediğim gibi olmadı ama zaten Tural Bey de daha önceki başarısız ameliyatlardan kaynaklı en fazla bu kadar düzeleceğini söylemiştiHala memnunmusunuz burnunuzdan
Merhaba Furkan hocaya salı günü amaliyat oldum harika geçtiğini söyledi herşey çok güzel ilerliyor şu anda ağrım hiç yok olmadı moarrm yok şişlik çok az salı günü bantlar cikicak tampon cikicak çok heyecanlıyım iyiki Furkan hoca .sizler ucinde iyinolur insallh .Sürecinizi merakla bekliyorum.Umarım her şey harika olur
hangi doktor olduğunu özelden yazar mısınız bana? ben de araştırma sürecindeyimArkadaşımın burun estetiği için seçtiği doktoru araştırırken size ve sizinle benzer sorun yaşayan yorumlara denk geldim.Meğer sizin ikinci ameliyatınızı yapan doktoru seçmiş.Zaten sayfasını hiç beğenmemiştim.Ameliyat günü almışken vazgeçtiler :)
Hala burnunuzdan memnun musunuz? 3. Ameliyatınızdı sanırsamEvet 7. ayımdayım ve bir sıkıntım yok. Tabi şekil olarak tam istediğim gibi olmadı ama zaten Tural Bey de daha önceki başarısız ameliyatlardan kaynaklı en fazla bu kadar düzeleceğini söylemişti
Merhaba bana da ulasabilir msiinjz ?tural beye revizyon olmak istiyorum ama memnun olmayan sa var galibaTural bey diyorum. Özelden yazıyorum
Merhaba, ameliyattan önceki burnunu görebilir miyim?Ben de tural hocaya ameliyat olmak istiyorumBen Tural beye revizyon ameliyat oldum 18 Martta. Kendisi ilgili bir doktor kaburgamdan kıkırdak alındı ama beklediğimden kolay geçiyor iyileşme süreci ayrıca hiç morluk olmadı şişlikte olmadı gibi bir şey. Fiyat biraz yüksek. Burun atelim çıkmadığı için sonuçla ilgili bir şey diyemiyorum ama benim burnum oldukça zor bir burundu.
Burnunuz güzel oldu muMerhaba Furkan hocaya salı günü amaliyat oldum harika geçtiğini söyledi herşey çok güzel ilerliyor şu anda ağrım hiç yok olmadı moarrm yok şişlik çok az salı günü bantlar cikicak tampon cikicak çok heyecanlıyım iyiki Furkan hoca .sizler ucinde iyinolur insallh .
Burnunuz nasıl oldu memnun musunuzMerhaba Furkan hocaya salı günü amaliyat oldum harika geçtiğini söyledi herşey çok güzel ilerliyor şu anda ağrım hiç yok olmadı moarrm yok şişlik çok az salı günü bantlar cikicak tampon cikicak çok heyecanlıyım iyiki Furkan hoca .sizler ucinde iyinolur insallh .