Tural Fatullayev'e burun ameliyatı olan var mı?

Merhaba Tural Hocaya 6 gün önce ameliyat oldum.Hala atel alınmadı ancak sonuç şimdiden güzel gorunuyor.Benimki revizyon oldu🌸Kaburgamdan kıkırdak alındı,8 saat sürdü.Hic sismedi,morarma olmadı.Atel alınınca yine yazarım.
Fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba? Ben ocak ayında görüşeceğim Tural Bey ile, yaptığı ameliyatlarin sonuçlarını iyice incelemek istiyorum

Merhaba Tural Hocaya 6 gün önce ameliyat oldum.Hala atel alınmadı ancak sonuç şimdiden güzel gorunuyor.Benimki revizyon oldu🌸Kaburgamdan kıkırdak alındı,8 saat sürdü.Hic sismedi,morarma olmadı.Atel alınınca yine yazarım.
Burnunuz nasıl? İstediğiniz gibi oldu mu?

Arkadaşlar merhaba ben 18 martta Tural beye revizyon oldum. Daha atel çıkmadığı için sonucu bilemiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben 18 martta Tural beye revizyon oldum. Daha atel çıkmadığı için sonucu bilemiyorum
Çok geçmiş olsun. Sizin sorun neydi?
Teşekkür ederim. Benim 3. ameliyatim oldu. Yüksek radix ters v deformitesi burun kanatlarında çekilme ve nefes problemim vardı.

Arkadaşlar merhaba ben 18 martta Tural beye revizyon oldum. Daha atel çıkmadığı için sonucu bilemiyorum

Teşekkür ederim. Benim 3. ameliyatim oldu. Yüksek radix ters v deformitesi burun kanatlarında çekilme ve nefes problemim vardı.
Merhaba Tural Hoca'ya 3. revizyonumu olmak istiyorum. Sag kanadımda kıkırdak eksikliğinden hafif kayıklık var, kanatlarım daraltılacak, ucu biraz ufaltılabilir bir de nefes için septoplasti yapılacak burnun tamamen kırılmasını istemiyorum. Benim gözüm korktu kırılmasından falan. nispeten kolay bir burnum var ama fiyat korkutuyor. Size ne fiyat vermişti??? ben bu sene ekime olmak istiyorum kendisine. Ayrıca nasıl ulastınız whatsapptan yazıyorum, instadan yazıyorum geri dönüş yok. İletişim çok kötü.

X