Dr. Tunç Şafak Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

konu için teşekkürler
arkadaşlar ankarada doktora karar vermeye çalışıyorum, tunç hocaya ameliyat olan bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum
hem dikleştirme hem protez olacak, biraz farklı bi ameliyat olacağı için doktor çok önemli

merhaba ben tunç şafak a meme buyutme ameliyatı oldum. sonuctan kesınlıkle cok memnunum.
ilk basta o ve ankarada cok ppuler olan baska bır doktor arasında kalmıstım. diğeri operatr doktordu cok ılgılı gibiydi. ancak bana işi ticarete dokmus gibi geldi. tunç şafak ise cok cool bır doktor. adam proffesor. imkansız olan ameliyatları basarı ıle yapmıs. meme buyutme ameliyatı onun ıcın cocuk oyuncagı kalıyor. Tek derdi para kazanmak da değil. ck iyi birisi.
neyse sonuc cok ıyı 1 hafta oldu ameliyat olalı iyileşmeyı beklıyorum.

cnm ücreti ne kadar peki. ne kadar ödedin sen. tunç hocanın muayenehanesine mi gitmiştin yoksa direk hacettepeye mi gittin. muayene için ücret ödeniyor mu. ameliyatı hacettepe de mi yapıyor. nolun yardım edin bana iyi bir doktor arıyorum bende ankarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…