Mrblar kızlaaarr.. :)) Ben ameliyatımı geçen ctesi 6 temmuzda oldum çok şükür.. Ben randevu alırken 5 temmuza öngörüşme hemen ertesi günde operasyon saatini almıştım.. Biraz Tuğrul Beyden bahsetmek istiyorum önce.. Tuğrul Bey biraz ben merkezci, karşısındakine pek söz hakkı vermeyen biri.. Öngörüşmede beni hiç konuşturmadı, ne sorsam azarladı, ben biliyorum, ben zekiyim gibi cümleler.. Belkide operasyon saatini zaten almış olmamdan ötürü yaptı bilemiyorum, ben bide annem ve babamla birlikte gitmiştim bursadan kalkıp.. Babamda terstir, eyvah dedim geri dönmesek bari operasyon olamadan.. :)) Yani size şunu söyliyim, sabir eşiğinizi biraz yükseltipte tuğrul beyle görüşmeye gitmeniz gerekiyor.. Ama Tuğrul beyin yapısı böyle kendide söylüyor zaten.. ve gerçekten işinin ehli biri.. Ameliyattan sonrada istediğim zaman arayabilceğimi söyledi, aradığımda duymazsa kendisi geri arıyo zaten hemen, gayette ilgili biri.. tabi sorduğunuz sorularla azarlanmayı göze almanız şartıyla..

Ameliyata geçeyim.. Ameliyat saat 9 da gerçekleşti, zaten hep o saatte yapıomuş Tuğrul Bey.. Kolunuzdaki kelebekten uyutucu ilacın yarısını veriyolar odada, ameliyathanede tuğrul beye gülümsediğimi hatırlıyorum, gerisi yok.. Kalan yarısınıda ameliyathanede veriyolar çünkü ilacın.. Odadan çıkmamla girmem 45 dakka sürmüş babamın dediğine göre.. Uyumak uyanmak gayet kolay oluyo, ben ilk defa bi operasyona geçirdiğim için nasıl uyanıcam filan diye gergindim, ama herşey çok kolay bi anda olup bitiyo.. Uyandığımda hiç ağrım yoktu, sadece ağırlık hissi o bölgede.. Kendim tuvalete gidebildim filan çok rahattı ve gerçekten altını çiziyorum ağrım hiç yoktu..