- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.836
- 498
cnm ölçülerim, 90 a 76.. dayanamadım ölçtüm.. yani fark 14.. bi formda bi kız 375 taktırmş farkıda 20, memnun deil hatun, hatta sende yazmşsn o forma arzum77.. ah nerelere gidem.. ah tuğrul bey ah.. valla bıçak altına yatıp 7000 tl yi bayılıyosanız, sen çok iyi yapmşsn 400cc taktırmakla.. ben bilemedim hata ettim doktora bırakmakla.. pamela anderson göğsü gibi olmasın, ama olmuşken güzelde olsun dedim, 90 beden olsun dedim, daha ne diyim dimi... dahada inerse bişey kalmaz heralde benim..
O zaman sana bir müjdem var senin sütyen bedenin 80-C cup hatta sırt kısmını biraz daha daraltırsak 75-D bile olabilir bu ölçüne göre Yani A cup asla değilsin canım :13: Gögüs altına göre 14 cm lik bir çıkıntı var,daha ne olsun yahu Bazı sütyen bedenleri Avrupai olunca cup ölçüleride düşüyor,birde sporcu sütyenlerinde cup ölçüsü düşebiliyor..Yani normal cup bedenli sütyen kullandığın zaman 80C cup bir sütyen yada 75D cup bir sütyen kullanacaksınki bu gayet iyi bir ölçü bence 90 Beden göğüs dersen yanlış olur çünkü 90 beden senin sırt genişliğin oluyor,gögüs büyüklüğün değil..Cup ölçün ne kadar büyürse göğüslerin büyür