How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Arkadaslar ben dün tugrul beyle görüstüm bana meme kücülte ameliyatindan bi resim yollada yurtdisinda oldugum icin süperi yani cok hos duruyordu kendisi hakkinda sadece olumlu yorumlar okudum ve acikcasi icimi simdiden bir heyecan kapladi:)tek dezavantaji bu ameliyati bayagi bi pahaliya yapmasi git gellerdeyim su an

Tatlım merhabaaa cok guzel olacağına emınım:) ibiş otellerde kalabılırsın hem fiyat olarak uygun hemde bilindik bir otel. Sonucu merakla beklıyorum

İnşallah tatlm.. :) İbiş otelleri nerde kalıyo tam cnm, Leventte mi? Pek bilmiorm İstanbulu' da.. :/ Benim Cuma öngörüşme, Cteside operasyon gerçekleşicek inş.. Bakalım, sen ne durumdasın karar verdin mi..? Gelişmeleri saniye saniye bildiriciğim.. :))

Cok heyecanlarım senın icin sekerim :) ibiş otel sahilyolunda zeytınburnu cok yakın degıl ama global ve uygun fiyatı bir otel aslında gayrettepede point otel var ve Levent'e cok yakın orası hemde cok guzel biraz fiyatı daha fazladır ama :) bende Temmuz sonu gibi düşünüyorum ama hala gel git yasamıyor degılım :)

Valla ben Tuğrul beyle mailleşeli 1.5 sene oldu tam.. Yani baya bi bekledim, anca razı ettim babamı.. :/ Bide ben şimdiye kadar hiçbi operasyon geçirmediğimden biraz nasıl olucak diye düşünüyorm bende aslında, ama imkanın varsa bence durma tatlm.. Malum yokluk zor şey.. :))) Bizi bizden başkasıda anlamaz.. ;) Bakalım nasıl olucak, umarım yolunda gider herşey, paylaşcm burdan gelişmeleri..

Ben babama söyleyemem bile iyi ikna olmuş cok sanslısın cnm Yrn büyük gun inşallah cok guzel olur :) yıllar sonra silikonu çıkarmak istesek nasıl olur acaba sımdıkı halıni aramayalımda :)

Valla ben Tuğrul beyle mailleşeli 1.5 sene oldu tam.. Yani baya bi bekledim, anca razı ettim babamı.. :/ Bide ben şimdiye kadar hiçbi operasyon geçirmediğimden biraz nasıl olucak diye düşünüyorm bende aslında, ama imkanın varsa bence durma tatlm.. Malum yokluk zor şey.. :))) Bizi bizden başkasıda anlamaz.. ;) Bakalım nasıl olucak, umarım yolunda gider herşey, paylaşcm burdan gelişmeleri..

Canımm cok gecmıs olsun ne durumdasın cok merak edıyorum :)

Mrblar kızlaaarr.. :)) Ben ameliyatımı geçen ctesi 6 temmuzda oldum çok şükür.. Ben randevu alırken 5 temmuza öngörüşme hemen ertesi günde operasyon saatini almıştım.. Biraz Tuğrul Beyden bahsetmek istiyorum önce.. Tuğrul Bey biraz ben merkezci, karşısındakine pek söz hakkı vermeyen biri.. Öngörüşmede beni hiç konuşturmadı, ne sorsam azarladı, ben biliyorum, ben zekiyim gibi cümleler.. Belkide operasyon saatini zaten almış olmamdan ötürü yaptı bilemiyorum, ben bide annem ve babamla birlikte gitmiştim bursadan kalkıp.. Babamda terstir, eyvah dedim geri dönmesek bari operasyon olamadan.. :)) Yani size şunu söyliyim, sabir eşiğinizi biraz yükseltipte tuğrul beyle görüşmeye gitmeniz gerekiyor.. Ama Tuğrul beyin yapısı böyle kendide söylüyor zaten.. ve gerçekten işinin ehli biri.. Ameliyattan sonrada istediğim zaman arayabilceğimi söyledi, aradığımda duymazsa kendisi geri arıyo zaten hemen, gayette ilgili biri.. tabi sorduğunuz sorularla azarlanmayı göze almanız şartıyla.. ;)
Ameliyata geçeyim.. Ameliyat saat 9 da gerçekleşti, zaten hep o saatte yapıomuş Tuğrul Bey.. Kolunuzdaki kelebekten uyutucu ilacın yarısını veriyolar odada, ameliyathanede tuğrul beye gülümsediğimi hatırlıyorum, gerisi yok.. Kalan yarısınıda ameliyathanede veriyolar çünkü ilacın.. Odadan çıkmamla girmem 45 dakka sürmüş babamın dediğine göre.. Uyumak uyanmak gayet kolay oluyo, ben ilk defa bi operasyona geçirdiğim için nasıl uyanıcam filan diye gergindim, ama herşey çok kolay bi anda olup bitiyo.. Uyandığımda hiç ağrım yoktu, sadece ağırlık hissi o bölgede.. Kendim tuvalete gidebildim filan çok rahattı ve gerçekten altını çiziyorum ağrım hiç yoktu..

İst. içindekileri 2 de hastaneden çıkartıyomuş tuğrul bey, fakat ben şehir dışından geldiğim için ve dönüş yapıcağım için 5 e kadar hastanedeydim.. Çıkmama yakın kendine has doktorum, deri ceketi ve kaskıyla odadan içeri girdi.. Ben o sırada makyaj yapıyodum, yüzüme biraz renk gelsin diye.. İşte benim hastam, gayet iyi vede makyajını yapıyo, dedi.. :)) Çokta esprili renkli bi kişiliği var Tuğrul Beyin ve özünde çok iyi bi insan gerçekten.. Eleştirimi hem iyi hem kötü yöndede yapmazsam olmaz.. :) Ve 5 te ağrı kesici ve antibiyotik iğnem yapılıp çıktık hastaneden, ve 3 saat araba yolculuğu yapıp evime döndüm, o kadar iyiydim yani.. Sonrasında ilk 4 gün zorlanıyosunuz dikiş yerlerinde ağrı oluyo, ama ağrı kesiciler rahatlatıyor tabi.. Annem yatmama kalkmama yardım etti.. Birde kambur yürüyodum ben ilk 4 gün, hem dikiş yerlerim acıyodu, hemde sıfır göğüsle yaşadık senelerce artık ağırlıktan mı, sanırım ikiside.. :)
Ve bugünde tam bir haftam doldu bugün sargılarım dikişlerim alındı.. Ameliyat sonrası sütyeniyleyim şu an çok şükür.. Benim boyum 1.70 kilom 58 sanırım, ve omuzlarım falan geniştir.. Bana 350cc, mentor, meme altı kesisi uyguladı doktorum.. Çok doğal olmuşlar gerçekten.. Bugün Tuğrul beye 375 cc denediniz mi çok büyük mü durmuştu dedim, o da ilerde problem çıkarsa filan diye yapmıyorum, isterlerse yapıyorum dedi bana.. Fakat cc konusunu biz pek bilmiyoruz ben şu cc istyorm diyemezdm nasıl durucağını bilmeden.. Bilmiyorum kızlar sanki biraz küçük gibi.. :( Tuğrul beyde zaten büyütme yaptıranlar hep biraz daha büyük olsaydı diyo, küçültme yaptıranlarda biraz daha küçük dedi.. :)) Yani sanki badi üstünden falan öyle dolgun filan değil.. O yüzden benden kısa kızlar 350 cc nin altına düşmeyin bence 1.60-1.70 arası.. !.70 ve üstüde bence 375 cc daha hoş, yapıldığına değer gibi geliyor benim tavsiyem.. Benim sıfırdı meme dokum belkide o yüzden dolgun durmadı.. Şimdilik böyle kızlar, sonuç olarak Tuğrul beyi tabiki bende tavsiye ediyorum sonuna kadar, bitek büyüklük konusunda bence elinizde fotoğrafla gidin.. sorularınız varsa seve seve cevaplarım.. ;)

Daha önce göğüs büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar, 350 cc B cup a denk gelmesi gerekmiyomuydu.. Benim ameliyat sonrası sütyenim 80-A.. Anca A cup olabilmişm yani.. Kızlaaar bi bilginiz varsa cvp verin... :)

merhabalar, ya benimde bi sorum olcakti ben iki dr la görüsüyorum biri hasan findik biride dr tugrul turan, tugrul bey hakkinda cok güzel yorumlar duyuyorum. ben iki haftadir kendisiyle maillesiyorum sorularima cvp veriyor ama sanki konusma tarzi cok deyisik geldi. biraz fazla zamamimi ve alay edercesine konusuyor. örnegin Ama gerçekte işin aslı benim yaptığım gibidir;ve ortada bir halt yoktur silikon ameliyatlarında." veya "anlasanız da anlamasanız da, inansanız da inanmasanız da hakikat - gerçek aha işte budur"
acikcasi konusma usulü beni biraz ürküttü. belkide karsilkli konusmadigim icindir. onda amilyat olanlar dr hakkinda nasil bi yorum yapabilirsiniz.

merhabalar, ya benimde bi sorum olcakti ben iki dr la görüsüyorum biri hasan findik biride dr tugrul turan, tugrul bey hakkinda cok güzel yorumlar duyuyorum. ben iki haftadir kendisiyle maillesiyorum sorularima cvp veriyor ama sanki konusma tarzi cok deyisik geldi. biraz fazla zamamimi ve alay edercesine konusuyor. örnegin Ama gerçekte işin aslı benim yaptığım gibidir;ve ortada bir halt yoktur silikon ameliyatlarında." veya "anlasanız da anlamasanız da, inansanız da inanmasanız da hakikat - gerçek aha işte budur"
acikcasi konusma usulü beni biraz ürküttü. belkide karsilkli konusmadigim icindir. onda amilyat olanlar dr hakkinda nasil bi yorum yapabilirsiniz.

Tatlım emin ol görünce daha beter, ortada bi bok yoktur der hatta bide.. :)) Sen bilmiyosun ben biliyorum, ben senden daha zekiyim filan.. :)) Son telefon görüşmemizde, sus be kadın deyip teli kapattırdı bana bide.. daha dün gördüm kendisini ve Tuğrul bey Allah eşinize sabır versin dedim, o zaten cennetlik diyo, bi oğlum var o da aynı bana benzemiş deyip basıyo kahkahayı, yani farkında kendini, özünde iyi bi insan ama biraz değişik bi insan.. ürkme ama düşünüyosan tuğrul beyi, biraz sabır eşiğini yükselticen, çünkü dediğim dedik bi adam.. bide sakın ona bırakma, fotoğrafla git, gözüne sok, böyle istiyorum diye.. benimkiler biraz fazla doğal olmuş açıkçası, fotoğrafla gitmediğime çok pişman oldum ben.. Ama operasyon çok rahattı tavsiye ederim geçekten, çok iyi bi doktor Tuğrul bey..

Daha önce göğüs büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar, 350 cc B cup a denk gelmesi gerekmiyomuydu.. Benim ameliyat sonrası sütyenim 80-A.. Anca A cup olabilmişm yani.. Kızlaaar bi bilginiz varsa cvp verin... :)

Geçmiş olsun Mavibeyaz ;)) Yorumlarını yüzümde bir gülümseme olarak okudum hep,çok güzel yazmışsın sürecini.Ben 2011 yılında başka bir doktora göğüs büyütme ameliyatı oldum.Kas zarı altına 400cc lik yuvarlak protez koyuldu.Daha öncesindede meme dokum biraz vardı,B cup dolgulu sütyenler kullanıyordum.400cc ile iki beden büyüme oldu göğüslerimde.Şimdi D cup oldum ama bazı sütyenlerin kesimlerinden dolayı C cup ta olabiliyor..350cc ile A cup olacağını açıkçası düşünmüyorum.Gögüs altı ve ucundan yapacağın ölçü ile bu sayfadaki anlattığım biçimde hesaplama yap istersen http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Tabi şu anda ödemlerin vardır,ölçüm yapıp kesin bir sonucu söylemek için erken olur fakat yinede A cup olmadıgını anlarsın :34: Bu arada fotoğraf paylaşmayı düşünüyormusun?Merak ettimde :34:

Geçmiş olsun Mavibeyaz ;)) Yorumlarını yüzümde bir gülümseme olarak okudum hep,çok güzel yazmışsın sürecini.Ben 2011 yılında başka bir doktora göğüs büyütme ameliyatı oldum.Kas zarı altına 400cc lik yuvarlak protez koyuldu.Daha öncesindede meme dokum biraz vardı,B cup dolgulu sütyenler kullanıyordum.400cc ile iki beden büyüme oldu göğüslerimde.Şimdi D cup oldum ama bazı sütyenlerin kesimlerinden dolayı C cup ta olabiliyor..350cc ile A cup olacağını açıkçası düşünmüyorum.Gögüs altı ve ucundan yapacağın ölçü ile bu sayfadaki anlattığım biçimde hesaplama yap istersen http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Tabi şu anda ödemlerin vardır,ölçüm yapıp kesin bir sonucu söylemek için erken olur fakat yinede A cup olmadıgını anlarsın :34: Bu arada fotoğraf paylaşmayı düşünüyormusun?Merak ettimde :34:

Ya cnm işte senin 400 cc ile 2 beden büyümüş, benimde yoka yakındı dokum ve 350 ile anca bi kup artabilmiş.. :)) M-S dan aldırıyor sporcu sütyenini Tuğrul bey ve inan bedenim 36 A yani o da 80 A ya denk geliyor.. Ve tam oluyo sütyen.. Bende 350 cc yi baya büyük bi ölçü sanıyodum, ama bende böyle durdu, ya omuzlarım geniş o yüzden yada meme dokum azdı ondan hiç bilmiyorum anlamadım.. Keşke 375 cc konsaymış, ah ah çok moralim bozuk dünden beri.. :(

Ya cnm işte senin 400 cc ile 2 beden büyümüş, benimde yoka yakındı dokum ve 350 ile anca bi kup artabilmiş.. :)) M-S dan aldırıyor sporcu sütyenini Tuğrul bey ve inan bedenim 36 A yani o da 80 A ya denk geliyor.. Ve tam oluyo sütyen.. Bende 350 cc yi baya büyük bi ölçü sanıyodum, ama bende böyle durdu, ya omuzlarım geniş o yüzden yada meme dokum azdı ondan hiç bilmiyorum anlamadım.. Keşke 375 cc konsaymış, ah ah çok moralim bozuk dünden beri.. :(

Yöntemini sormuyorum,kas üstüdür %99 :) Kas altı vakalarında genelde ilk başta protez kendi büyüklüğünü belli etmiyor ama kas üstünde büyüklüğünü belli etmesi gerek.Tabi zamanla derin esneyecek ve rahatlayacak.O zaman daha rahat ve çıkıntılı duracaktır.Mezura varsa evde bir ölçüm yaparmısın canım..25cc çok bir fark etmezdi zaten,senin beklentini 350cc karşılamadıysa emin ol 375cc de karşılamazdı .Protez yüksekliğin nedir..Moderate,moderate plus,hıgh profil??

Yöntemini sormuyorum,kas üstüdür %99 :) Kas altı vakalarında genelde ilk başta protez kendi büyüklüğünü belli etmiyor ama kas üstünde büyüklüğünü belli etmesi gerek.Tabi zamanla derin esneyecek ve rahatlayacak.O zaman daha rahat ve çıkıntılı duracaktır.Mezura varsa evde bir ölçüm yaparmısın canım..25cc çok bir fark etmezdi zaten,senin beklentini 350cc karşılamadıysa emin ol 375cc de karşılamazdı .Protez yüksekliğin nedir..Moderate,moderate plus,hıgh profil??

Cnm sen ödemlerini ne zaman atmıştın tam olarak? Şu an sol göğsümde şişlik var hala, o yüzden ölçüm yapmam doğru olmaz sanırım.. high profil 350 cc, evt kas üstü.. Daha bi hafta oldu sanırım biraz beklemem gerek.. Normal sütyenlere dönünce belli olur artık kupu bakalım.. 25 cc deyip geçme cnm üst dekolteyi biraz doldururdu belki :)) Sen memnun kalmışmıydın peki yönteminden?

Cnm sen ödemlerini ne zaman atmıştın tam olarak? Şu an sol göğsümde şişlik var hala, o yüzden ölçüm yapmam doğru olmaz sanırım.. high profil 350 cc, evt kas üstü.. Daha bi hafta oldu sanırım biraz beklemem gerek.. Normal sütyenlere dönünce belli olur artık kupu bakalım.. 25 cc deyip geçme cnm üst dekolteyi biraz doldururdu belki :)) Sen memnun kalmışmıydın peki yönteminden?

Ödemler kişiden kişiye göre ve en önemlisi yönteme göre değişiyor aslında..Kas üstünde,kas zarı altında çok fazla ödemler olmuyor diğer yöntemlere göre fakat inan zamanla çok fazla değişiyorlar.İlk 3 ay çok şekilsizdiler.3. Aydan sonra normal şekilllerinde dönmeye başlamıştı.6. ayda tamam artık,değişmez bunlar diyorsun ama birinci senesine kadar değişimi hala görmüştüm.Bu hem görüntü olarak hemde kıvam olarak oluyor tabi.Hatta ikinci seneme doğru bile değiştiler :27: Bir hafta çok çok erken bir süre tabiki..Hıgh profil öne doğru çıkıntısı iyi bir protezdir.25 cc demek 25 gr demek aslında,sence ne kadar bir değişim olabilirki :34: Ama olsaydı fena olmazdı tabi,fazla mal göz çıkarmaz hesabı :9: Ben yöntemden memnun kaldım,bana uygun bir yöntemdi önemli olan bu zaten.Uygun olmazsaydı bu kadar güzel,doğal olmazdı zaten..Aslında kas üstü ile aynı yöntem,hatta Tuğrul beye göre olmayan saçma bir yöntem benimkisi.Açıkcası bende pek inanmıyorum bu yönteme ama pek takılmıyorum artık.Sonuç benim için en önemlisi,mutluyum,memnunum :21: Bu yöntem olmasaydı bana olacak olan yöntemde kesinlikle kas üstü olurdu zaten :34: Bu arada meme estetiği konusunada bekleriz,kendine ait bir konu açarsan doktor hakkında bilgi isteyenlere,ameliyat olmak isteyenlere çok yardımcı olursun :29:http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi-f476/ Süreçleri merak edenler ve bilgi almak isteyen birçok arkadaşımız var,hadi sende gel :13:

Son düzenleme:
cnm ölçülerim, 90 a 76.. dayanamadım ölçtüm.. yani fark 14.. :( bi formda bi kız 375 taktırmş farkıda 20, memnun deil hatun, hatta sende yazmşsn o forma arzum77.. ah nerelere gidem.. ah tuğrul bey ah.. valla bıçak altına yatıp 7000 tl yi bayılıyosanız, sen çok iyi yapmşsn 400cc taktırmakla.. ben bilemedim hata ettim doktora bırakmakla.. pamela anderson göğsü gibi olmasın, ama olmuşken güzelde olsun dedim, 90 beden olsun dedim, daha ne diyim dimi... :( dahada inerse bişey kalmaz heralde benim..

Tatlım emin ol görünce daha beter, ortada bi bok yoktur der hatta bide.. :)) Sen bilmiyosun ben biliyorum, ben senden daha zekiyim filan.. :)) Son telefon görüşmemizde, sus be kadın deyip teli kapattırdı bana bide.. daha dün gördüm kendisini ve Tuğrul bey Allah eşinize sabır versin dedim, o zaten cennetlik diyo, bi oğlum var o da aynı bana benzemiş deyip basıyo kahkahayı, yani farkında kendini, özünde iyi bi insan ama biraz değişik bi insan.. ürkme ama düşünüyosan tuğrul beyi, biraz sabır eşiğini yükselticen, çünkü dediğim dedik bi adam.. bide sakın ona bırakma, fotoğrafla git, gözüne sok, böyle istiyorum diye.. benimkiler biraz fazla doğal olmuş açıkçası, fotoğrafla gitmediğime çok pişman oldum ben.. Ama operasyon çok rahattı tavsiye ederim geçekten, çok iyi bi doktor Tuğrul bey..

cevabin icin cok sagol canim. benimkiler fazla dogal olmus derken ??? dogal olmasi daha güzel degilmi ya gercegi söylemek gerekirse ben nerden resim bulabilecegimi bilmiyorum. bende dogal dursun normal bi büyükluk olsun istiyorum. sen nasil bi sonuc istiyordun??

Back