Tesekkür ederim canim...en çok merak ettigim aslinda ameliyat sonrasi hareketlerin çok kisitlandi mi?çocuklarinla ilgilenebildin mi??
canım ben de senin gibiydim en çok o konuya takılmıştım.Bir de kimsenin bu ameliyatı oldugumu anlamasını istemiyordum.çünkü eşimin ailesi ile aynı ap.da oturuyoruz.çalıştıgım için de cocuklarıma onlar bakıyor.yaptıgım araştırmalar sonucunda sadece Tugrul beyin hastalarının bu ameliyatı çok rahat atlattıklarını gordum.Yaptıgımız goruşmede de bunun boyle olacagının garantisini verdi bana Tugrul bey.Gerçekten de ben de kimseciklere (kendi anneme dahi) soylemedim.eşimle işe gidiyormuş gibi sabah evden çıktık ve akşam işten donuş saatinde eve donduk.Hatta eşim Tugrul bey den izin aldı ve halı saha maçına gitti o akşam:)) Bense o donem 22 aylık olan oglumla -dikkatli olmak koşuluyla- gayet rahat ilgilenebildim.Hissettigim tek rahatsızlık bandajların etkisiyle olsa gerek bir gerginlik ve doya doya nefes alamama hissiydi.onun dışında agrı sızı -inanın- olmadı.agrı kesicilerimi bile alırken duşunuyordum -niye içiyorum ki bınları agrım yok - diyordum.
YAni canım sorunun cevabı evet kendine gene de dikkat etmek koşuluyla ( zaten o da ilk iki gun geçerli) çocuklarınla ilgilenebilirsin.