Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin
Karmel,
Ben de dun tugrul bey ıle gorustum,ardından 2farklı doktorla daha gorustum ve kafam cok karıstı,meme dokum hıc yok,kas ustune konulursa ele gelmesınden endıse edıyorum,sen de benımle aynı durumdaydın ve amelıyat oldun sanırım,benı de arkadas olarak ekleyebılır mısın,musade edersen fotolarını da gormek ısterım.