How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin

Karmel,
Ben de dun tugrul bey ıle gorustum,ardından 2farklı doktorla daha gorustum ve kafam cok karıstı,meme dokum hıc yok,kas ustune konulursa ele gelmesınden endıse edıyorum,sen de benımle aynı durumdaydın ve amelıyat oldun sanırım,benı de arkadas olarak ekleyebılır mısın,musade edersen fotolarını da gormek ısterım.

Karmel,
Ben de dun tugrul bey ıle gorustum,ardından 2farklı doktorla daha gorustum ve kafam cok karıstı,meme dokum hıc yok,kas ustune konulursa ele gelmesınden endıse edıyorum,sen de benımle aynı durumdaydın ve amelıyat oldun sanırım,benı de arkadas olarak ekleyebılır mısın,musade edersen fotolarını da gormek ısterım.

Ben bu sayfada cok aktif deilim , resimde yuklemedim , mail adresimi veriyim mailleselim :)
deineesra@gmail.com

Endiselenmen cok dogal , hafif bi operasyon deil sonucta , donulmez bi yola giriyoruz ki hepimiz aynı surecten gectik , umarım sende kendince dogru olan doktoru bulursun ..

Gorusmek üzere

Ben bu sayfada cok aktif deilim , resimde yuklemedim , mail adresimi veriyim mailleselim :)
deineesra@gmail.com

Endiselenmen cok dogal , hafif bi operasyon deil sonucta , donulmez bi yola giriyoruz ki hepimiz aynı surecten gectik , umarım sende kendince dogru olan doktoru bulursun ..

Gorusmek üzere

Ooooo Karmel hanim:) nasilsiniz?? Ugramiyoruz artik bu sayfaya pek:))). Guzelliklerin ne alemde? Senin 6 ay gecti diye hatirliyorum gittin mi Tugrul bey e??

deineesra@gmail.com

Gorusmek üzere

Cok tesekkur ettim karmel,mail attim bile:)

Ooooo Karmel hanim:) nasilsiniz?? Ugramiyoruz artik bu sayfaya pek:))). Guzelliklerin ne alemde? Senin 6 ay gecti diye hatirliyorum gittin mi Tugrul bey e??

Meraba seker ,benim 7 ay oldu , tugrul dr 6.ay kontrolune gitmem gerekiyor araya kara kıs girdi gidemedim inss en yakın zamanda gitcem :)) özledim doktorumu :))

Meraba seker ,benim 7 ay oldu , tugrul dr 6.ay kontrolune gitmem gerekiyor araya kara kıs girdi gidemedim inss en yakın zamanda gitcem :)) özledim doktorumu :))

Git tabi gitihmal etme:) Acaba seninle ben de mi gelsem gene:)) Bahaneyle ziyaret etmis olurum sevgili doktorumuzu:))))

karmel benim de bazı sorularım olacaktı. Eğer senin için sakıncası yoksa yazmış olduğun mail adresini ben de kullanabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.

Gulezel bu arada aynı sekilde senin de mail adresini alabilirmiyim? Yılların okuyucusu :) olmama rağmen hala 100 mesajımı dolduramadım :17: arkadaşlar o yüzden burdan yazıyorum. Siz dilerseniz özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.

Karmel ve Gulezel , ikinize de teşekkür ederim. Misafirlerim vardı uzun bir süre ilgilenemedim. En kısa sürede yazarım. Görüşmek üzere..

iyi günler herkese
ben aranıza yeni katıldım
doktor Tuğrul Turan hakkında güzel yorumlar okuyorum, ben de bu süreci yaşamak isteyenlerdenim.
kendisine ameliyat olan arkadaşlar yeni ya da dah aönce bir kaç sene önce ameiyat olmuş olan arkadaşlar acaba bilgi verebilirler mi..ara sayfalarda dolaştım butun yazıları da okudum,
yeni taptaze bilgiler bekliyorum
sevgiler herkese

arkadaşlar lütfen tuğrul beye ameliyat olanlar yazın
memnun muusnuz çok mu yapay duruyor kıyafetle kesin bütün silikonlar süperdir ama kıyafetsiz sütyensiz nasıl duuryorlar yapay mı çok merak ediyorum
araştırma içindeyim ve artık olsun bitsin istiyorum
yardımcı olun lütfen

arkadaşlar tuğrul beye ameliyat olan ve albümünde enaızndan bir fotoğrafa sahip olan ya da geçirdiği deneyimi detayıyla anlatan arkadaşlar arıyorum
ben tuğrul bey hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum
kendisinden randevu alıp gitmeden önce lütfen yardımcı olun :(

Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin

Karamelcim cevabın beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim. Umarım Tuğrul Bey'e de gittiğimde aynı cevabı alırım umarım. Annemi ikna etmem gerekiyor önce. Tek başıma cesaret edemem. Zaten istanbulda da değilim.Bazen bir cesaret geliyor gideyim yaptırayım döneyim diyorum forumdaki yazıları okuyunca. Tuğrul Bey'in narkozsuz ve kısa süren ameliyatları bana bu cesareti veriyor ama neticede ameliyat.
Yıllardır istediğim şey,Tuğrul Bey de çok içime siniyor gitmeden sadece yorumlarla. İnşallah bir gün bende paylaşabilirim tecrübelerimi sizlerle

arkadaşlar lütfen tuğrul beye ameliyat olanlar yazın
memnun muusnuz çok mu yapay duruyor kıyafetle kesin bütün silikonlar süperdir ama kıyafetsiz sütyensiz nasıl duuryorlar yapay mı çok merak ediyorum
araştırma içindeyim ve artık olsun bitsin istiyorum
yardımcı olun lütfen

Merhaba mymy. Yaklasik 10 ay once Tugrul beye meme buyutme amel. Oldum. Ameliyatim sirasinda ve sonrasinda hicbir sikayetim olmadi. Sutyenli ve de sutyensiz son deece dogal memelerim oldu. Zaten tugrul bey meme sutyensizken sutyen takmis gibi durmamali der hep. Hareketsiz, kaskati durmamaliymis bir meme. Oyle bir ameliyat sonucu oldugunu hic sanmiyorum en azindan ben gormedim. Sevgiler...

Merhaba mymy. Yaklasik 10 ay once Tugrul beye meme buyutme amel. Oldum. Ameliyatim sirasinda ve sonrasinda hicbir sikayetim olmadi. Sutyenli ve de sutyensiz son deece dogal memelerim oldu. Zaten tugrul bey meme sutyensizken sutyen takmis gibi durmamali der hep. Hareketsiz, kaskati durmamaliymis bir meme. Oyle bir ameliyat sonucu oldugunu hic sanmiyorum en azindan ben gormedim. Sevgiler...

gerçekten mii çok güzel ya çok sevindim gayet doğal diyosun
peki yatınca nasıllar uzanınca falan? o zamanda mı doğal yoksa yapayla doğal arası bir şey mi?
bide seninde mi kasüstü yuvarlak doktor bey hep öyle yapıyormuş diye duydum

gerçekten mii çok güzel ya çok sevindim gayet doğal diyosun
peki yatınca nasıllar uzanınca falan? o zamanda mı doğal yoksa yapayla doğal arası bir şey mi?
bide seninde mi kasüstü yuvarlak doktor bey hep öyle yapıyormuş diye duydum

Evet canim yattigim zaman da gayet dogallar. Tas gibi olmadilar hicbir zaman. Tugrul bey masaj da vermemsti bana. Kasustu yuvarlak kullandi.

Tugrul Bey'e ameliyat olmus sevgili arkadaslar ben kendisi ile görüşmeye gittim. Oradaki fotograflarıda gördüm fakat bu fotolar genelde yeni ameliyat olmus hastalarin yada ameliyattan 15 sonra çekilmiş fotolardi :(( tarihlerini özellikle sordum .. Kısaca özetle ameliyatının üzerinden 6 ay 9 ay 1 sene gecmis arkadaslar fotolarinizi görmeye ihtiyacım var lütfen :(( birde ameliyat sonrasında memografi cektirtmem gerektiğinden bahsetti tugrul bey herkese yaptırıyormuş :S bunun bi zararı yok mu ? 50 yas oncesi memografi cektirmememiz gerektiğini duydum :S sesime kulak verin bana yardımcı olun izler konusunda cok sikintiliyim :((((

Tugrul Bey'e ameliyat olmus sevgili arkadaslar ben kendisi ile görüşmeye gittim. Oradaki fotograflarıda gördüm fakat bu fotolar genelde yeni ameliyat olmus hastalarin yada ameliyattan 15 sonra çekilmiş fotolardi :(( tarihlerini özellikle sordum .. Kısaca özetle ameliyatının üzerinden 6 ay 9 ay 1 sene gecmis arkadaslar fotolarinizi görmeye ihtiyacım var lütfen :(( birde ameliyat sonrasında memografi cektirtmem gerektiğinden bahsetti tugrul bey herkese yaptırıyormuş :S bunun bi zararı yok mu ? 50 yas oncesi memografi cektirmememiz gerektiğini duydum :S sesime kulak verin bana yardımcı olun izler konusunda cok sikintiliyim :((((

Kimden duydun bunu? memografi röntgen gibi birsey degil mi??

Back