Sevgili arkadaşım,
Forumu baştan sona okuyup heyecanlanmışsın anlaşılan :) yazdığın ve soru sorduğun arkadaşların coğu maalesef artık bu foruma pek girmiyor...Aynı endişeleri bizler de yaşadık inan...
Ben 2011 Aralık ayında dikleştirme ameliyatı oldum,sorunsuz ağrısız ve dirensiz geçti...İzler konusunda şunu bilmelisinki meme ameliyatlarının hepsi izli ameliyatlar...(Küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan) iyileşmesi ve silinmesi hem zaman alıyor, hem de tene cok bağlı.. ben 4 ayda 5 ayda izleri sıfırlamış arkadaşlar gördüm, hata geçenlerde 1.5 sene önce ameliyat olmuş bir arkadaşımı gördüm ki onda da sıfır iz vardı. ama silikon ameliyatlarında iz belli bile olmuyor..
benimkileri sorarsan silinmiş değil, Tuğrul bey ameliyatlarını ters t tekniği ile yapıyor, meme başından aşağıya inen cizgi silikleşti ama mem altındaki dikiş yerleri tam olarak iyileşmedi.... benim tenimde zaten yara izleri cok kalır, bu yüzden de bekliyorum beklemem gerek...
Benim anlamadığım bir şey var, niye düğünden önce yaptırmak istiyorsun? Tuğrul bey doğum yapmamış emzirmemiş genc hanımları ameliyat etmek istemiyor, hatta yine kk kulubünden tanıdğım bir arkadaşı ameliyat etmedi... kendisiyle görüştün mü ? Kabul etti mi bilmiyorum ama... unutmaki yapılan işlem cerrahi bir işlem ve her zaman risk vardır..... Benim deneyimime göre İyileşmen de zaten 6 hafta sürer... doğrusunu istersen müstakbel eşinle ve doktorunla konuşup iyice emin olduktan snra bu ameliyatı olsan iyi olur....
Seni arkadaş olarak ekliyeyim benim resmim var albümde bakarsın,
sevgiler