How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

merhaba arkadaslar,bu forum sayesinde tuğrul beyi buldum ve dün ameliyatımı oldum..su anda bandajlarımı söküp atmak istiyorum :)1 haftanın bitmesini sabırsızlıkla beklyorum su anda sisler ve havada duruyolar insallah biran evvel sisleri iner ve formuna kavusurlar...dr bey konsunda tereddütünüz olmasın ameliyat olmayıdüşünen arkadslar.gercekten mükemmle bir dr olduğu kadar mükemmel de bir insan...

darısı benım başıma....

ecemiz, canımız, hoşgeldin sende;-))) Çok geçmiş olsun.
Doktor bana "cumartesi ameliyatım var, bandajlarını bugün çıkartalım mı" demişti, demek o sendin;-))))))
Senin de büyütme ameliyatı mıydı canım? Bu arada eminimki sende bizim gibi hiç ağrısızsındır..
Sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyorsundur değil mi?
Valla ben yatıp kalkıp ameliyatımı Tuğrul Bey'e olduğuma şükrediyorum. Allah'tan başkasına gitmedim. Yoksa halim ne olurdu:-( Bir kaç gün evden çıkamazdım, işlerimi halledemezdim vs..
Neyse evet bandajlar çok kaşıntı yapar ve şiştiklerinde de bayaa sıkar. Sakın tırnaklarınla yada parmak uçlarınla kaşıma. Avuç içinle ovala. Hatta mümkün olduğunca dokunma, es geç. Zaten belli bir zaman sonra umursamamaya da alışıyorsun;-))

Evet aynen Tuğrul Turan mükemmel bir doktor, ve mükemmel bir insan...............

Tekrar çok geçmiş olsun, öpüyorum canım. Hayırlı uğurlu olsun yeni görüntün;-)))

darısı benım başıma...

saolun canlarımm..bi günde karar verdim ameliyat olmaya ..ameliyattan sonra biraz mutsuz hissediyodum kendimi ama tuğrul bey okadar iyiki beni rahatlattı bandajlar cıktıktan sonra herseyin düzeleceğini söyledi..ameliyat sırasında cekilen resmi gönderdi bana:)) bomba gibiyim ciddeenn:)))su bandajlı ksıımları bi atlatsam eminim daha iyi hissedicem.nefes almak bile zor onlarla.yarın işe baslıyorum bol bi gömleğim var içine de memişler biraz inik görünsün diye kalıp gibi olan bi sütyenim var onu takıcam:))kimse anlamasın diye hersey tamamm:) ha benimki büyütme değil küçültme ameliyatı bu arada..
saolun canlarım iyi dilekleriniz için insallah bir an evvel iyileşirim

darısı benım başıma...

Yaa neden moralin kötü:-(( Bende üzüldüm şimdi:-(
Sıkma canını, çok güzel bir görünüme kavuştun sonuçta. Tuğrul Bey göğüs küçültme ve göğüs dikleştirmede iddialı. Yaptığı göğüsler muhteşemdi. Resimlerini göstermişti bana da.

Valla ben dümdüzlükten kurtulmanın mutluluğuyla ameliyat olduğum günden beri ağzım kulaklarımda geziyorum:-))))

Cuma günü de dikişlerim alınıyor inşallah;-)))
İlk işim cicili bicili sütyenler, ve yeni göğüslerime uygun bikiniler almak olacak.
Çok mutluyum ve bu mutluluğun ihtiyacı olan herhese bulaşmasını yürekten istiyorum;-)))))))

darısı benım başıma...

merhaba,

mesaj sayısı kotası yüzünden özelden mesaj atamıyorum. tuğrul bey'e ameliyat yaptırmış birisi olarak öncesi sonrası fotoğrafrafınızı sakıncası yoksa bana da gönderir misiniz? sizin de kas üstü ve yuvarlak olmuştur kesin??

bana da gonderr msn lutfen çok istrym çok yardımcı olursun glsrnaydn@hotmail.com

şuan kı resimlerini banada Allah rızası için gönderr msn glsrnaydn@hotmail.com izler çok kafama takılıyor 3 at snra dgnm var yaptırsam zorlanır mym cevap yazar msn lutfen

Sevgili arkadaşım,

Forumu baştan sona okuyup heyecanlanmışsın anlaşılan :) yazdığın ve soru sorduğun arkadaşların coğu maalesef artık bu foruma pek girmiyor...Aynı endişeleri bizler de yaşadık inan...

Ben 2011 Aralık ayında dikleştirme ameliyatı oldum,sorunsuz ağrısız ve dirensiz geçti...İzler konusunda şunu bilmelisinki meme ameliyatlarının hepsi izli ameliyatlar...(Küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan) iyileşmesi ve silinmesi hem zaman alıyor, hem de tene cok bağlı.. ben 4 ayda 5 ayda izleri sıfırlamış arkadaşlar gördüm, hata geçenlerde 1.5 sene önce ameliyat olmuş bir arkadaşımı gördüm ki onda da sıfır iz vardı. ama silikon ameliyatlarında iz belli bile olmuyor..

benimkileri sorarsan silinmiş değil, Tuğrul bey ameliyatlarını ters t tekniği ile yapıyor, meme başından aşağıya inen cizgi silikleşti ama mem altındaki dikiş yerleri tam olarak iyileşmedi.... benim tenimde zaten yara izleri cok kalır, bu yüzden de bekliyorum beklemem gerek...

Benim anlamadığım bir şey var, niye düğünden önce yaptırmak istiyorsun? Tuğrul bey doğum yapmamış emzirmemiş genc hanımları ameliyat etmek istemiyor, hatta yine kk kulubünden tanıdğım bir arkadaşı ameliyat etmedi... kendisiyle görüştün mü ? Kabul etti mi bilmiyorum ama... unutmaki yapılan işlem cerrahi bir işlem ve her zaman risk vardır..... Benim deneyimime göre İyileşmen de zaten 6 hafta sürer... doğrusunu istersen müstakbel eşinle ve doktorunla konuşup iyice emin olduktan snra bu ameliyatı olsan iyi olur....

Seni arkadaş olarak ekliyeyim benim resmim var albümde bakarsın,

sevgiler

Merhaba muna:) seni genel forumda da gordum ama cevabimi buraya yazayim dedim. Ben tugrul beye meme buyutme oldum 2,5 ay once. Kucultme konusuna biraz uzagim haliyle:) benim fikrim Ozdy nin dedigi gibi aklindaki butun doktorlarla gorusmen sonra daTugrulbeyle gorusmen ( siralama hic te onemli degil aslinda tugrul beyle gorus, hele de kucultme olacaksan) ben sahsen onun yaptigi kucultme ve diklestirmeleri gorunce sey demistim: keske kocaman memelerim olsaydi da su Tugrul bey de onlari birguzel kucultup sekil verseydi:1: her zaman burdayiz yardima haziriz. Sevgiler...[/

yaptığı küçültlerde izler var mıydı bilgi verrsen sevinrm

Sevgili jsh, soru sordugun uyeler artık maalesef forumda degiller Ozdy arkadaşımın da dedigi gibi.Ama ben meme buyutme oldum Tugrul beye cok ama cok memnunum kendisinden.Agrısız ameliyat teknigiyle aynı gun evime dondum ve ertesi gun de butun ev işlerimi yapabilecek durumdaydım. yavaşça ve kendimi zorlamadan her istedigimi yapabildim.Yataktan da kendim dogrulup kalkabiliyordum, kollarımı istedigim gibi kaldırıp kullanıyordum.Boylece herkesten de gizleyebildim bu ameliyatı oldugumu.Şu anda 4,5 ay oldu ameliyatımı olalı.Hiçbir şikayetim olmadı çok şukur.
Sen kücültme duşunuyormuşsun.Bu konuda Ozdynin verdigi bilgileri dikkate al canım.O da dikleştirme olmuştu.Ben şahsen de kendisiyle tanıştım.Çok guzel şekilli gogusleri var :) Resimlerine ve izlerine bakabilirsin.Benim izlerim meme altında zaten yok denecek kadar azaldılar.Merak edersen seni arkadaş olarak eklerim resimlerimi gorebilirsin.
Sonuçta küçültme ve dikleştirme ameliyatları maalesef izli ameliyatlar.Ben Tugrul beyin yaptıgı sonuçlarin resimlerini gordum.Zamanla silikleşmişlerdi ama tabii ki sıfır iz olması beklenemez bu kişinin teniyle de alakalı bir durum benim tenimde izler çabuk silikleşir mesela.Ama şunu soyleyebilirim ki gordugum sonuçların hepsi birbirinden guzeldi.Burda anlatılan tecrublerin hepsinin fazlası var eksigi yok bence kendimden biliyorum.

Bence gidip kendisiyle goruşmelisin o seni mutlaka çok daha iyi aydınlatacaktır.Kafanda hiçbir soru işareti kalmaz.Farklı, tarz bir doktor ve insandır tanışmalısın derim ben:)Goruşme sonucunu da bizlerle paylaşırsan sevinirim:)

bende senelerdir gögüs kücültemeyi kafaya koyanlardanim kac sendir iyi bir doktor ariyorum. acaba tugrul bey meme kücültmek icin ne kadar aliyor son dönemde. ve silikon koymadan yuvarlak degilde sivri yapabiliryormu?

bende senelerdir gögüs kücültemeyi kafaya koyanlardanim kac sendir iyi bir doktor ariyorum. acaba tugrul bey meme kücültmek icin ne kadar aliyor son dönemde. ve silikon koymadan yuvarlak degilde sivri yapabiliryormu?

Canım şimdiden geçmiş olsun, Tuğrul beyin fiyatı biraz yüksek , ama değer.. sen en iyisi kendisiyle konuş, ben pazarlık yapmadım, zaten yapamam.. aslında Tuğrul bey le de pazarlık yapılmıyor.....
Ancak ben verdiğim parayı gani gani helal ettim :))

Ben cok memnunum,ameliyatım ağrısız, drensiz, sorunsuz geçti diyebilirim.. şekilleri cok güzel oldu, asimetri, akıntı, meme başında his kaybı hiç yaşamadım..Zaten verdiği bir şekil var, barbi memesi gibi..yeterli dokun varsa silikonsuz bu şekli veriyor.. bunu yapmak için de ters t kesiyor... sanırım senin söylediğin şekli veriyor, yuvarlak olmuyor çünkü...

benim 4.5 ayda cektiğim resimler var seni ekleyeyim, albümden bakarsın bir fikrin olur...

şimdiden cok cok geçmiş olsun..
sevgiler

Selam mimoza:) madem bu ameliyati dusunuyorsun o halde Tugrul Turan la da mutlaka gorus derim. Yaptigi ameliyat sonuclarini gorebilirsin. Sadece kendisinin gelistirdigi ozel bir teknikle memeleri kucultup, diklestirip sekil veriyor. Sonuclari da mukemmel oluyor. Gormeni oneririm. Ameliyatlari agrisiz kansiz ve drensiz. Genellikle ters T yontemini kullaniyor. İzler zamanla siliklesiyor tabii bu biraz da sizin teninizle alakali bir durum. Kucultme ve diklestirme fiyatlari diger doktorlara gore biraz pahali pazarlik ta asla yapmaz. Ben buyutme amel. oldum kendisine. Parami son kurusna kadar ben de helal ettim:) Ameliyat sureciniz icin simdiden kolay gelsin diyorum. Sevgiler...

Herkese merhabalar,

Öncelikle olumlu da olsa olumsuz da olsa buraya yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Her olasığı aynı anda düşünmek imkansız oluyor ve yorumlarınız sayesinde daha farklı açılardan bakabiliyoruz.Tecrübelerinizle daha somut bilgiler ediniyoruz. Özellikle ozdy ve gülezel beni tuğrul turan konusunda cesaretlendirdiniz ve yarın kendisiyle randevum var. Nasıl bir yaklaşımı olacağını merak ediyorum açıkcası :)

Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak.Tuğrul beye kas-üstü yöntemle ameliyat olup aradan uzun yıllar geçen kimse var mı aranızda?Zaman geçince kas üstü protezlerin kenarlarının hissedildiği söyleniyor,bu ne kadar doğru bir bilgi,bunu çok merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak.Tuğrul beye kas-üstü yöntemle ameliyat olup aradan uzun yıllar geçen kimse var mı aranızda?Zaman geçince kas üstü protezlerin kenarlarının hissedildiği söyleniyor,bu ne kadar doğru bir bilgi,bunu çok merak ediyorum.

benım lıstemde zeynep var onun 3. senesı sanırım..tugrul beye amelıyat oldu..ben arastırdıgım zaman bana cokk yardımı olmustu..
benım arkadas lıstemden bulabılırsın ve cok tatlı bı kız elınden geldıgınce yardımcı olur sana ;)

Son düzenleme:
benım lıstemde zeynep var onun 3. senesı sanırım..tugrul beye amelıyat oldu..ben arastırdıgım zaman bana cokk yardımı olmustu..
benım arkadas lıstemden bulabılırsın ve cok tatlı bı kız elınden geldıgınce yardımcı olur sana ;)

Çok teşekkür ederim gizemlcim,hemen bakıyorum listene :)

Canim bu sayfayi okudugunda gordugun gibi bircok arkadas var Tugrul beye amel. olan. Ama su anda forumda pek aktif degiller ne yazikki. Belki Zeynep arkadasa ulasabilirsin. Forumun baska kisimlaronda takildigini gormustum. Ozelden ulasabilirsin bence. Bir de Sistrum var eskilerden o da cok memnundu ve bana cok yardimci olmustu sagolsun:)

Back