Merhaba muna:) seni genel forumda da gordum ama cevabimi buraya yazayim dedim. Ben tugrul beye meme buyutme oldum 2,5 ay once. Kucultme konusuna biraz uzagim haliyle:) benim fikrim Ozdy nin dedigi gibi aklindaki butun doktorlarla gorusmen sonra daTugrulbeyle gorusmen ( siralama hic te onemli degil aslinda tugrul beyle gorus, hele de kucultme olacaksan) ben sahsen onun yaptigi kucultme ve diklestirmeleri gorunce sey demistim: keske kocaman memelerim olsaydi da su Tugrul bey de onlari birguzel kucultup sekil verseydi
her zaman burdayiz yardima haziriz. Sevgiler...[/
yaptığı küçültlerde izler var mıydı bilgi verrsen sevinrm
Sevgili jsh, soru sordugun uyeler artık maalesef forumda degiller Ozdy arkadaşımın da dedigi gibi.Ama ben meme buyutme oldum Tugrul beye cok ama cok memnunum kendisinden.Agrısız ameliyat teknigiyle aynı gun evime dondum ve ertesi gun de butun ev işlerimi yapabilecek durumdaydım. yavaşça ve kendimi zorlamadan her istedigimi yapabildim.Yataktan da kendim dogrulup kalkabiliyordum, kollarımı istedigim gibi kaldırıp kullanıyordum.Boylece herkesten de gizleyebildim bu ameliyatı oldugumu.Şu anda 4,5 ay oldu ameliyatımı olalı.Hiçbir şikayetim olmadı çok şukur.
Sen kücültme duşunuyormuşsun.Bu konuda Ozdynin verdigi bilgileri dikkate al canım.O da dikleştirme olmuştu.Ben şahsen de kendisiyle tanıştım.Çok guzel şekilli gogusleri var :) Resimlerine ve izlerine bakabilirsin.Benim izlerim meme altında zaten yok denecek kadar azaldılar.Merak edersen seni arkadaş olarak eklerim resimlerimi gorebilirsin.
Sonuçta küçültme ve dikleştirme ameliyatları maalesef izli ameliyatlar.Ben Tugrul beyin yaptıgı sonuçlarin resimlerini gordum.Zamanla silikleşmişlerdi ama tabii ki sıfır iz olması beklenemez bu kişinin teniyle de alakalı bir durum benim tenimde izler çabuk silikleşir mesela.Ama şunu soyleyebilirim ki gordugum sonuçların hepsi birbirinden guzeldi.Burda anlatılan tecrublerin hepsinin fazlası var eksigi yok bence kendimden biliyorum.
Bence gidip kendisiyle goruşmelisin o seni mutlaka çok daha iyi aydınlatacaktır.Kafanda hiçbir soru işareti kalmaz.Farklı, tarz bir doktor ve insandır tanışmalısın derim ben:)Goruşme sonucunu da bizlerle paylaşırsan sevinirim:)