Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak.Tuğrul beye kas-üstü yöntemle ameliyat olup aradan uzun yıllar geçen kimse var mı aranızda?Zaman geçince kas üstü protezlerin kenarlarının hissedildiği söyleniyor,bu ne kadar doğru bir bilgi,bunu çok merak ediyorum.
Canim bu sayfayi okudugunda gordugun gibi bircok arkadas var Tugrul beye amel. olan. Ama su anda forumda pek aktif degiller ne yazikki. Belki Zeynep arkadasa ulasabilirsin. Forumun baska kisimlaronda takildigini gormustum. Ozelden ulasabilirsin bence. Bir de Sistrum var eskilerden o da cok memnundu ve bana cok yardimci olmustu sagolsun:)
merhaba.ben aralık 2010 da operasyon yaptırdım tuğrul bey e.protez kesinlikle hissedilmiyor canım.evliyim ve eşim çok pimpiriklidir.kendi adıma garanti verebilirim.daha sonraki yıllarda böyle bir durum oluşur mu bilmiyorum.
zeynep diye bir arkadaş var,onun üç/üç buçuk yıl oldu sanırım operasyon geçireli.bildiğim kadarıyla o da gayet memnundu.listemden bakıp ulaşmaya çalış istersen.
gülezel sen de sağol canım benim
eşimin tayini çıktı,koşuşturma arasında size bakıp çıkıyorum öyle arada.
sevgiler
Eskiler gitmesin nolur :) Biz yenilerin çok sorusu oluyor.
Bugünkü soruma gelince arkadaşlar,ben 25 Ekim'de ameliyat olsam,1 hafta sonra yani 1 Kasım'da sargılarım alınsa,16 gün sonra da yani 10 Kasım'da da (dikişler falan alınıyor sanırım) 16.gün görüşmemi de yaptıktan sonra ertesi haftasonu için çoook önceden bir planım vardı.Yani 17-18 Kasım'da şehirdışına gidebilir miyim ve ameliyat sonrası sütyenden kurtulmuş olur muyum:)
Canım o dedigin tarihte ameliyat olursan 1 Kasım da bandajların açılır,ameliyat sonrası sutyenin giydirilir ,1 hafta sonrası yani 8 Kasım da dikişlerin alınır.Sutyenden de kurtulursun hattaa doktorun degimiyle ALL FREEEEEEE takılabilirsin:))))) Başka sorunuz ????:)))
Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak.Tuğrul beye kas-üstü yöntemle ameliyat olup aradan uzun yıllar geçen kimse var mı aranızda?Zaman geçince kas üstü protezlerin kenarlarının hissedildiği söyleniyor,bu ne kadar doğru bir bilgi,bunu çok merak ediyorum.
Bugünkü soruma gelince arkadaşlar,ben 25 Ekim'de ameliyat olsam,1 hafta sonra yani 1 Kasım'da sargılarım alınsa,16 gün sonra da yani 10 Kasım'da da (dikişler falan alınıyor sanırım) 16.gün görüşmemi de yaptıktan sonra ertesi haftasonu için çoook önceden bir planım vardı.Yani 17-18 Kasım'da şehirdışına gidebilir miyim ve ameliyat sonrası sütyenden kurtulmuş olur muyum:)
Mrb kızlar tugrul bey meme kucultme ameliyatını ne kadara yapıyo fiyat olarak lütfen cvp yazarmısınızzz
Sevgili arkadaşım,
Forumu baştan sona okuyup heyecanlanmışsın anlaşılan :) yazdığın ve soru sorduğun arkadaşların coğu maalesef artık bu foruma pek girmiyor...Aynı endişeleri bizler de yaşadık inan...
Ben 2011 Aralık ayında dikleştirme ameliyatı oldum,sorunsuz ağrısız ve dirensiz geçti...İzler konusunda şunu bilmelisinki meme ameliyatlarının hepsi izli ameliyatlar...(Küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan) iyileşmesi ve silinmesi hem zaman alıyor, hem de tene cok bağlı.. ben 4 ayda 5 ayda izleri sıfırlamış arkadaşlar gördüm, hata geçenlerde 1.5 sene önce ameliyat olmuş bir arkadaşımı gördüm ki onda da sıfır iz vardı. ama silikon ameliyatlarında iz belli bile olmuyor..
benimkileri sorarsan silinmiş değil, Tuğrul bey ameliyatlarını ters t tekniği ile yapıyor, meme başından aşağıya inen cizgi silikleşti ama mem altındaki dikiş yerleri tam olarak iyileşmedi.... benim tenimde zaten yara izleri cok kalır, bu yüzden de bekliyorum beklemem gerek...
Benim anlamadığım bir şey var, niye düğünden önce yaptırmak istiyorsun? Tuğrul bey doğum yapmamış emzirmemiş genc hanımları ameliyat etmek istemiyor, hatta yine kk kulubünden tanıdğım bir arkadaşı ameliyat etmedi... kendisiyle görüştün mü ? Kabul etti mi bilmiyorum ama... unutmaki yapılan işlem cerrahi bir işlem ve her zaman risk vardır..... Benim deneyimime göre İyileşmen de zaten 6 hafta sürer... doğrusunu istersen müstakbel eşinle ve doktorunla konuşup iyice emin olduktan snra bu ameliyatı olsan iyi olur....
Seni arkadaş olarak ekliyeyim benim resmim var albümde bakarsın,
sevgiler
Merhaba. Ben Tugrul beye meme buyutme amel. oldum. Ozdy ıle tanısıyorum.O da Tugrul beye dıklestırme yaptırdı. Kendısı maalesef artık forumda degıl. Ben bızzat kendım gordum sekıllerı cok ama cok guzel. Kesı ters T. Zaten Tugrul bey baska kesı kullanmıyor. Bence evlılık ve dogum sorularınızı Tugrul beye sorun. Kendısı sızı gerektıgı kadar aydınlatacaktır. Mutlaka gorusulmesı gereken bır doktor bence. Sevgıler...merhabalar
bende senelerdir meme kucultme istiyorum fakat cok kilolu oldugum için ideal kiloma inmeyi bekledim hep son 1 yıldır diet spor iyi gidiyor ve kısmetse 2013 nisan mayıs gibi dietim sonuçlanacak ve ameliyata gireceğim içten içten dr. tugrul beye karar verdim sayılır sizlerin yorumlarınız yardımıyla dietten önce dd e cup kullanıyordum şimdi ise d kullanıyorum az bi kilom kaldı vermem gereken daha fazla kuculeceklrını sanmam zaten cok sarkıklar ıclerı bos kaldı yer yer.sorum su ben henuz evlenmedım ve yakın tarıh için sevgili adayı bıle yok gercekten bekarları ameliyat yapmıyor mu tugrul bey? 32 yasındayım daha fazla beklemek ıstemıyoru 2013 yazında her ıstedıgım bıkınıyı gıyebılmek yaslı kadın reyonu yerıne her ıstedıgım balensız sutyenı alabılmek benımde hakkım degıl mı? ızlerden bende korkuyorum ama nasıl bir iz kalıyor belirginlik düzeyi nedir hiç fikrim yok lütfeb benıde eklersenız ameliyat oncesi 1 hafta 1 ay sonrası resım gormeyı cok isterim büyük göğüs serdini ancak siz anlayabilirsiniz
şimdiden cok tesekkurler
Arkadaşlar merhaba,
Tuğrul Beye ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var.
Benim göğüs dokum yok denecek kadar az ve ben kas altı ameliyat olmak istemiyorum. Lokal yöntem yapması ve ağrı acı nın az olması beni cezbediyor Tuğrul Beyde. Ancak Kenarlarından hissedilmesinden korkuyorum. Sonuçta yağ dokusu o kadar az ki hissedilir gibi geliyor bana. Benim durumumda olan ve kas üstü ameliyat olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?