How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Evet bence de oyle oldu herkes cekildi saga sola:) Bakbenim de 6. ay kontrolum var ekimde. O zaman kesin denk getirelim. Tugrul beyin orda goruselim kesin. Doktorumuzun hoş sohbetini de ozledim dogrusu:)

Tamam canım denk getirelim :) ama o zamana kadar görüşürüz gibime geliyor...
sevgiler

Merhaba muna:) seni genel forumda da gordum ama cevabimi buraya yazayim dedim. Ben tugrul beye meme buyutme oldum 2,5 ay once. Kucultme konusuna biraz uzagim haliyle:) benim fikrim Ozdy nin dedigi gibi aklindaki butun doktorlarla gorusmen sonra daTugrulbeyle gorusmen ( siralama hic te onemli degil aslinda tugrul beyle gorus, hele de kucultme olacaksan) ben sahsen onun yaptigi kucultme ve diklestirmeleri gorunce sey demistim: keske kocaman memelerim olsaydi da su Tugrul bey de onlari birguzel kucultup sekil verseydi:1: her zaman burdayiz yardima haziriz. Sevgiler...[/

yaptığı küçültlerde izler var mıydı bilgi verrsen sevinrm

canım evet en büyük şansızlıkları ardı ardına yaşadım... yine umutluyum Allahın izniyle bende güzel bir görüntüye sahip olacağım inşllh.. bu forumda yaşadığım olumsuzlukları paylaştıysam, bir gün ameliyat olduğum zaman güzelliklerimden de bahsediyor olacağım inşllh.. sevgiler...
Allah yardımcın olssun.

Canım benim hissettiğim tek duygu bir aksilik çıkıp ameliyat tarihinin ertelenmesi idi. O bir kaç gün geçmek bilmedi. Hep dua ettim. Ameliyat tarihini erkene alabilmek için doktorum randevularını sıkıştırmak zorunda kalmıştı.Her an canı bir şeye sıkılacak ve ameliyat tarihini ertelemek zorundayım diyecekmiş gibi geliyordu.

Heyecanın alasını hissettim. Ama bir daha onları yerinde eski hali ile görmeyeceğimi bilmek beni müthiş mutlu ediyordu. Sutyenlerimi poşetlere koyup yok etmek kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı:))))

İyi bir haftasonu geçirip hastaneye gideceksin ve en güzeli bir saat sonra kendini dünyanın en mutlu kadını olarak göreceksinalkisalkisalkis

bende istiyorum bunları hissetmek

merhaba deepgreen. korkularinin gectigine gercekten cok sevindim. sonuclarda muhtesem olacak insallah:D ee ne de olsa tugrul beyin ellerine birakiyosun kendini:D ne zaman tarih aldin yada belirledinizmi ameliyat tarihini.umarim hersey umdugundan daha iyi olur. sevgiler

izlernz gitti mi nasıl görünüyor

Offf yaa ben nedense kontrole gitmeyi hiç istemiyorum ama Cellmin'in gittiği güne denk gelmesi muhtemel. Yokk canım yaa gidemedim. 1-2-3 Ağustostan biri olsun istiyordum. Ama gitmemek için hep bir bahane buluyorum:))))

Çok geçmiş olsun. Cumartesiye kadar üşütmemeye bak. Ameliyatlı öksürmek belki zor olabilir.

Ayyy canım benim yaa ameliyat haberlerinize nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Benim şanslı arkadaşlarım sizleri çok seviyorum. Ne ilginç değil mi ameliyat başka bir ameliyat olsa üzülür ağlardım ama bu çok güzel bir şey ve bende sizler kadar mutlu oluyorum. Cumartesi günü sana dua edeceğim. Aklımdasın telefonuma kaydetmiştim. Haaaa haaa randevulu duacınız gibi oldum:))))))

Eferin bakiiim böyle iyi haberlerinizi getirirseniz hepiciğinize dua ederim.
Değil mi çok farklı bir doktor. Tanışmayan bilemez.

Canımm benim senin başında kim olacak? Bekleyecek biri var mı? Yoksa benim gibi tek mi gidiyorsun?

izlernz nasıl geçtimi memnun msnz bende çok istiyorum

Canım benim doktorumuz bir kaç tane protez deniyor içlerinde en kötü durandan bir önceki boydaki protezi koyuyor o yüzden sen beğendiğin bir resim falan varsa onu göster en azından senin ne istediğin hakkında doktora fikir olur. Ama onun en güzel duranı seçeceğinden hiç kuşkun olmasın.

darısı benm basıma dua edın çokistyrm inş.herkes yapar

kızlar evt tekrar geldim ben
iki gündür ablalmlar falan bendeydi o yüzden yazamadım
öncelikle deepgreen canım herşey için çok teşekkür edrim darısı senin başına canım benim:1hug:
bu arada ben cumartesi ameliyat olmak istiyodum eşimin işinden dolayı ama cumartesi doluyum dedi
demek o sendin:mymeka:
şaka şaka canım inşallah hayırlısı olur senin içinvereliniortak
selenn ve celmin canlarım ya ameliyattan sora hemen aklıma siz geldiniz gerçekten
eşimden çok korkuyordum son ana kadar hep vazgeçicek gibiydi
sağolsun tuğrul bey ameliyat olana kadar sürekli arattırdı zaten
hastasının sadece memeleriyle değil psikolojisiyle de çok ilgili olan
çok farklı bi dr o.....
Allah ona dar gün göstermesin ne diyim
dr.umla bile görüştü sağlık durumum hakkında
kızlar ben hepatit b taşıyıcısıyım ve karaciğer enzimlerim tavan yapmıştı
6 aydır ilaç tedavisi görüyorum
iki ay daha dursam siröz oluyordum
göğüslerimi tamamen unutmuştum doğal olarak
Allahtan değerlerim eskiye nazaran daha düzeldi.fakat hastalıktan dolayı kilo alıp vermelerden göğüslerim iyice şekilden çıktı.
can sağlığım önce gelirken eşime göğüslerimi söyleyemiyordum bile
ama daha ilacı yaklaşık 3 sene kullancaktım ve 3 sene soraki halini tahmin bile edemiyodum günden güne eriyodu sanki meretlerÇok üzgünüm çoook.bunun sonunda yeterli dokunun bitip kas altı ve toparlama ameliyatlarının bi arada olması da vardı.ve bi an önce bu ameliyatı olmak istedim
şimdi düşünün hem hastalığım hem ameliyatım bi arada ve ben hastaneden güle oynaya çıkıyorum
evet gerçekten eşim olmasa arabayı kullanabilirdim
tek sıkıntım ameliyatın ertesi günü anormal derecede şişmem oldu
boyun kemiklerim çok çıkıktır ama onlar da kaybolmuştu
panik halinde dr.u aradım memelerim hariç bütün şiler ağrıyordu
o da çok güzel bir cildin var çok elastik hatta çok ilerde bi askılamaya gerek duysak bunu rahatlıkla yapıcak dokun ve cilt elastikiyetin var dedi
şişme nedenin de bu dedi
cildinde şişme payı varki şişiyosun dedi
mümkün olduğunca otur ya da dolaş dedi ve muhakkak gece çift yastıkla yat dedi
işte hatayı burda yapmıştım sırtım ağrıyo diye düm düz yattım ve şişlik yoğun bi şekilde yukarıya birikti
dün hep oturdum dolaştım gece yarı oturur vaziyette istediğim tarafa dönerek çok rahat bi uyku çektim. ve bu gün çok rahat uyandım hatta şişliklerimin %80 i indi.ben bile şaşırdım.bilsem ilk gün böyle yatar boşuna bu sıkıntıyı hiç çekmezdim
ama bu kadarına çok şükür tabiki
3.gün ve ben çok çok rahatım.
Rabbim dr.um sevgili Tuğrul Turan'a
sora hastanede elini saçımdan ayırmayan ve çoraplarıma kadar eliyle giydiren canım eşim başta olmak üzere ;:asigim:
evde benimle ve oğlumla ilgilenen canım yeğenimeŞeniz
bana msn de desteğini esirgemeyen canım arkadaşım selenn (ki msn de benden az çekmedi canım ya..)ve celminn'e sıkıntılı ve bunalımlı tek bir gün göstermesin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bugün mübarek kandil hepimizin tek sıkıntısı bu kadar olur ve Rabbim başka önemli ameliyatlar göstermez inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorum.ŞenizŞenizcanlarım ya
ameliyat olucak arkadaşlar lütfen rahat olun. benim stres yapmam aynı zamanda diğer hastalığımın da olmasıydı sadece yoksa hiç takmazdım emin oluna.s
not: selencim eşim ameliyat olana kadar burnundan soluyodu o yüzden sana ısrar edemedim bizi kavga halinde görme diye canım:kedi:
ama tuğrul bey ameliyattan sora eşimle konuştu ve özellikle sol göğsümdeki şekil bozukluğunu ve içindeki kistleri anlatınca onun da yüzü güldü.sora da başımdan hiç ayrılmadı canım benim.gelçi onun da tek derdi acı çekmemi istememesiydi:asigim::1hug:
neyse çok uzattım hakkınızı helal edin canlarımŞeniz
bu arada hastane olması şart değil inşallah dışarda bi cafede buluşur daha iyi kaynaşırız kızlar bu fikri bi düşünün derim ben:jeyyar:

çok geçmiş olsın darısı benm başıma

canıımm yaa iyi olduguna cok sevındım. tüylerım dıken dıken okudum yazdıklarını. süpersin. umarım cumartesi görüsürüz. kendıne ccoooookk iyi bak canım

bende çok korkuyorumizlerinz nasıl oldu özelden telinizi arasam sorular sorsam yuardmcı olumsnz ne olur 2,5 ay sonra düğünüm var yardmcı olursunaz sevinirim

canım sen anneni ne problem yapıyosun gelsin teyzem de yahu nolcak sanki. doktorumuz cok anlayıslı sonucta. benim ameliyat oldugum gün annemde benim yanımdaydı doktorla benden daha cok muhabbet ettıler zaten:D maksat birbirimizle tanısıp destek olmak. gercektende sevınıyorum bu organızasyona:D cumartesi görüsmek dilegiyle. neyse seleennı de gaza getırdık yuppııı:DD hadı deepgreen bol sans simdiden yatcan kalkcaksın yanında olacagız:D hadı see you kızlarrr:)))hihoyyyt
darısı benim başıma

Haahaahaa. Seleni gaza mı getirdiniz? Kuzum kuyuya taş atan deli benim. Bana bahane olacak bir görüşme lazımdı:))))))
Ama organizasyon yeteneğine doktor bile şaşırdı. Sizlerden korkulur dedi. Sen Alamanyalardan gel Türkiye'de organizasyon yap, olacak şey değil. Maşallah sana. Ama bende çok temiz kalpliymişim bir önceki kontrolde karşılaşmayı çok istemiştim nasip olmamıştı. Yaaa güzel Allah'ım gönüllerden geçene göre veriyor herhalde. Neyse dün yola çıkacaktım olmadı, bugün yola çıkıyorum. Bakarsın geldiğim gibi evde bakarım ve taşınırım:)))))

darısı benım başıma

selennnn cim napıyosun? Resimlerden bende istiyorumm. Özeline msn adresimi gönderiyorummmm.

Bana hastaneden çıkarken tişörtümü giydiren, pantolonumun uçkurunu bağlayan:-D , saçıma tokamı takan ablalarımmmmm, sizi çok seviyorummmmm...

bana suankı resimlerini gonderr msn bende olmak istyrm Allah rızası için

Cellminn ve deepgreen ikinizede resimlerinizi gönderdim. Baktıkça bizi hatırlayın olur mu? Tatlı cadımı unutacağınızı hiç sanmıyorum.

Aaa nerden biliyorsun gazeteleri okudun mu yoksa? Evet manşet aynı yazdığın gibiydi:))))

resimleri bana da gönderr msn lutfen Allah rızası için

Sevgili "Tugba_z", öncelikle güzel dileklerin ve yazdıkların için teşekkür ederim.

Doktorun dün ameliyatı iptal olmuş, hastası grip olmuş ve sabah bir baktım maili var.
Bugün de gelebilirsin, bandajlarını açabiliriz diye. Norlamde bugün açılacaktı.
Büyük bir sevinçle dün gittim. Öncelikle Akmerkez'deki Marks&Spancer dan ameliyat sütyenimi aldım. İç giyim reyonunda ufak tefek, hafif peltek konuşan ve bana çok güzel yardımcı olan kıza da buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Sonra gittim doktorcuğumn yanına. Selennnnn ve cellminn ciğim selamlarınızı ilettim doktorumcuğuma, ve sizin yerinize de sarıldım;-))
Muayene odasına geçtik. Tişörtümü çıkartırken ters döndü, elimden alıp düzeltip askıya astı;-) Nerdeyse ayakkabılarımı bile giydirecekti;-))
Sonra sedyeye uzandım. Bandajlarımı ağda yapar gibi çıkarttı:-D :-D
Biraz havalansın diye 5 dakka öyle durdum. Küçüklük konusunda kuşkularım tamamen gitti. Mükemmel olmuşlar. Doktor sürekli olarak "maşallah" deyip durdu;-)
Resimlerimi çekti. Çok güzel görünüyorlar her açıdankaydirigubbakcemile2
Çok mutluyum arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aminnn..
Sonra yatar vaziyette sütyeni giydirdi. O şekilde ayağa kaklmama izin vermedi.
Çok dikkatli ve işine özen gösteren bir doktor valla. Hiç bir an bir saniye bile pişman olmadım Tuğrul Turan'a ameliyat olduğuma. Bugün yine göğüs büyütme ameliyatı düşünsem, yine aynı doktoru seçerdim kesinlikle. Hatta o kadar şanslıyım ki bu doktoru bulabildiğim için. Ameliyat gününden bugüne hiç bir ağrı sancı çekmememizi sağlayan,
daha o gün normal hayata dönmemizi saylayan, ameliyat sırasında uyguladığı teknikle kanamaya izin vermeyen, ve diren takmak zorunda kalınmamasını sağlayan,
ve her sözüyle her hareketiyle güven verip, hem psikolojik hem bedenen rahat etmemizi sağlayan doktorumu bulduğum için, çok şanslıymışım diyorum.

Allah (C.C.) ondan razı olsun, hiç bir zorlukla karşılaştırmasın...

Şu anda göğüslerim, protez tam yerleşmediği için sivri duruyorlar biraz.
Hani 14-15 yaşlarında yeni gelişmeye başlayan kızlarınkiler gibi.
2 aya kadar biraz daha yerine oturmuş, yani azcık aşağı inmiş olacak dedi.
Bu sütyeni sevdim ama, alıştım hemen.
O bandajlar çok berbattı yaa, kaşın kaşın uyuzlar gibi;-))))))))))
Neyse hepinizi öpüyorum, gelişmeleri yeniden bildiririm sizlere...

daarısı benm başıma

Canımmmcımmm cellminn'cim sen neler yapıyosun bu arada? Tatile gideceğini yazmıştın.
Be sana cevap yazdım o akşam ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderilemedi.
Güneşte kalma tamammı canımcım?? Ben her sene güneşin altında yatardım şezlongda, ama bu sene gölgeliklerin altından hiç çıkmadım. Gölgede yattım hep.
Ama yine de güneş koruyucuları sürmeyi ihmal etmedim.
Sadece denize girdiğim zaman güneşi gördüm;-) Bir de rüzgar yaktı.
Yine bronzlaştım, çok güzel yandım ama bu sefer çok sağlıklı bir şekilde. Geçen senelere göre cildim daha az yıprandı bu sene.
Ve hiç soyulma olmadı. Tavsiyem çok dikkat et, güneşten koru kendini.
Öpüyorum, ve çok iyi ve bol eylenceli tatiller diliyorum...

darısı benım başıma....

Canımmmcımmm cellminn'cim sen neler yapıyosun bu arada? Tatile gideceğini yazmıştın.
Be sana cevap yazdım o akşam ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderilemedi.
Güneşte kalma tamammı canımcım?? Ben her sene güneşin altında yatardım şezlongda, ama bu sene gölgeliklerin altından hiç çıkmadım. Gölgede yattım hep.
Ama yine de güneş koruyucuları sürmeyi ihmal etmedim.
Sadece denize girdiğim zaman güneşi gördüm;-) Bir de rüzgar yaktı.
Yine bronzlaştım, çok güzel yandım ama bu sefer çok sağlıklı bir şekilde. Geçen senelere göre cildim daha az yıprandı bu sene.
Ve hiç soyulma olmadı. Tavsiyem çok dikkat et, güneşten koru kendini.
Öpüyorum, ve çok iyi ve bol eylenceli tatiller diliyorum...[/QUOT
canim merhaba bu haftam o kadar yogun gectiki dogru dürüst foruma girip te biseyler yazamadim. evet maalesef güneslenmem yasak. dikis olan yerler de izler kalirmis. simdiden 2 sise 50 lik koruyucu aldim hahahah ben hem de:) ama olsun canim sonucta bu sene böyle olacak sadece:) allahtan yüzmek yasak degilde ordan kurtardik. sen nasilsin canim hersey yolunda mi bandajlardan da kurtulmussun söyle ohhh dedin dimi:P umarim hersey yolundadir.
seleenncigim sen nasil oldun biraz hastaymissin galiba gecmis olsun umarim hersey yolundadir. minik fistigi öp benim yerime. resimlerr süperrr bu arada.
neyse kizlar ben yarindan itibaren 3 hafta yokum arada bir girerim nete. özelime mesaj atarsinizi herhangi bisey olursa.

yokmu yeni ameliyat olan yahu yada olacak olan:DD
kocaman öpüyorum hepinizi mucksssssssssssssssss

darısı benm başıma...

Back