Canımmmcımmm cellminn'cim sen neler yapıyosun bu arada? Tatile gideceğini yazmıştın.
Be sana cevap yazdım o akşam ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderilemedi.
Güneşte kalma tamammı canımcım?? Ben her sene güneşin altında yatardım şezlongda, ama bu sene gölgeliklerin altından hiç çıkmadım. Gölgede yattım hep.
Ama yine de güneş koruyucuları sürmeyi ihmal etmedim.
Sadece denize girdiğim zaman güneşi gördüm;-) Bir de rüzgar yaktı.
Yine bronzlaştım, çok güzel yandım ama bu sefer çok sağlıklı bir şekilde. Geçen senelere göre cildim daha az yıprandı bu sene.
Ve hiç soyulma olmadı. Tavsiyem çok dikkat et, güneşten koru kendini.
Öpüyorum, ve çok iyi ve bol eylenceli tatiller diliyorum...[/QUOT
canim merhaba bu haftam o kadar yogun gectiki dogru dürüst foruma girip te biseyler yazamadim. evet maalesef güneslenmem yasak. dikis olan yerler de izler kalirmis. simdiden 2 sise 50 lik koruyucu aldim hahahah ben hem de:) ama olsun canim sonucta bu sene böyle olacak sadece:) allahtan yüzmek yasak degilde ordan kurtardik. sen nasilsin canim hersey yolunda mi bandajlardan da kurtulmussun söyle ohhh dedin dimi
umarim hersey yolundadir.
seleenncigim sen nasil oldun biraz hastaymissin galiba gecmis olsun umarim hersey yolundadir. minik fistigi öp benim yerime. resimlerr süperrr bu arada.
neyse kizlar ben yarindan itibaren 3 hafta yokum arada bir girerim nete. özelime mesaj atarsinizi herhangi bisey olursa.
yokmu yeni ameliyat olan yahu yada olacak olan
D
kocaman öpüyorum hepinizi mucksssssssssssssssss