gülezel merhaba,naptın merak ettim seni?
Merhaba canim. Dun oldum ameliyatimibugun evdeyim dinleniyorum yarin da dinlenecegim pazartesi ise baslayacagim insallah. Am.tim tipki anlattiginiz gibi sıkıntısiz ve agrisizdi. Su anda da hicbir agrim yok sadece bir gerginlik hissi var. Kendimi yormamak sartiyla butun islerimi hallediyorum evde. Bana eurosilicone takti Tugrul bey. Buyukluk farkindan dolayi sola 240 saga 260 takilmis. Benim meme dokum vardi biliyorsun emzirmelerden dolayi hafif sarkma mevcuttu. Su anda tam istedigim gibi gorunuyorlar buyukluk olarak ve dikler:). Ama sisler inince cokta kuculmezler umarim. Kuculse bile uzulecegimi sanmiyorum. Benim icin esas olan kaybettigim dolgun ve dik gorunumu geri kazanmakti o da gerceklesti sanirim. Tugrul beyin ve hastane personelinin ilgisinden cok memnun kaldim. Lokal anestezi sonrasi hicbir sıkıntim olmadi. Tugrul bey uyandigimda titreme ve kusma olabilecegini soyledi ama bende hic oyle birsey olmadi. Sanki uyudum ve uyandim o kadar rahat yani. Lokal anestezi sedasyon yontemini herkese tavsiye ederim sigarayi birakmaniza da gerek kalmiyor. Qyrica nu qmeliyati oldugumu esimden baska hickimse bilmiyor. Kimse de birsey anlamadi yani. Esimin ailesi ben gordu biraz rahatsizim ise gitmeyecegim dedim aaaa gecmis olsun dediler ayakta dolaniyodum o siradaBoyle iste sistrumcum sana ve sevgili yassmine de cok tesekkur ederim beni bilgilendirdiginiz icin. Gelismelerimi paylasiri herkese sevgilerr :)