çok sevindim senin adına canı canımdarısı benim gibi isteyenlerin başına inşallahnekadara mal oldu toplamda canım,anladığım kadarıyla tuğrulbeye olmuşsun ve memnunsun,bende 2bebek emzirdim 1yıl aralıklı,malesef dediğin gibi dikliğini ve sertliğini kaybettim,üstünden 1yılı bihayli geçti emzirmenin,moralim psikolojim çok fena oluyosen nasıl yaptırdın damlamı protezmi,kas altımı üstümü,çok soru sordum ama canım anla halimden işte,sende yaşamışsındır aynı endişeleri,ya bide ağrın sızın nasıl oldu hareketlerinde kısıtlanma falan,iş görme durumubenim çocuklarım 2 ve 3yaşındalar daha bakıma muhtaçlar oyüzden pekte istirahat edebilirim gibime gelmiyo,gerçi eşime demiştim olursam bigün yardımcı olurmusun iyileşme sürecinde diye,ederim tabi dedi ama nekadar olur bilmem,çalışıyo sonuçta,e bende herkezden gizli olmayı düşünüyorumsonuçta hepsi karşı çıkar annem ablam vs.oyüzden gizli olsunccevapların için şimdiden teşekkürler
Selam triendy:) oncelikler cok teşekkur ederim.Darısı başına o halde madem bu kadar uzuluyorsun yuz gulduren bir operasyon cunku.Canım ben de ilk cocugumu emzirdikten sonra bozulmuştu goguslerim yani 6 yıl once.Fakat ikinci cocuk duşundugumuz için hep bekledim.Nihayet oglum oldu ve 1 sene once emzirmem bitti.tabi ben de başladım ciddi ciddi araştırmalara:) Tam 1 yıl surdu araştırmalarım.Bu forumu da o sıralarda keşfettim.Başta Tugrul Beyi tanımıyordum.Kalktım ilk olarak bir doktora gittim.Fakat kendisi bana silikonla birlikte dikleştirmeyi de onerdi.Bense keliimenin tam anlamıyla yıkıldım.Cunku hem maliyetli hem de izli bir ameliyat olacaktı bu.Ayrıca bu doktor bana kasaltı yontemini uygun gormuştu ki hiç istemedigim bir yontemdi bu.Cunku benim hayatımda oyle 1 hafta yataktan kalkamamak başkalarından yardım alarak yaşamak gibi bir luksum yoktu ayrıca herkesten gizlemem gerekiyordu bu ameliyatı oldugumu.Başta eşimin ailesinden ve işyerimdeki arkadaşlarımdan.Evde ise bana muhtaç henuz 22 aylık bir oglum var duşun cok ta yaramaz :)Velhası ben neredeyse ameliyattan vazgeçme noktasına geldim ama hala çok mutsuzum.Vazgeçmedim ve forumda gezinip dururken tugrul beyi keşfettim tesadufen.Baktım ki kendisi ozellikle dikleştirme ve kucultmede number one :)Ondan memnun olmayan hasta yok.Ayrıca ameliyat yontemi de tam benim istedigim gibi yani kimseye çaktırmadan olabilirim.Bu topigin başından itibaren okumanı oneririm.Şimdi uzun uzun anlatmayayım.(Ayrıca benim yontemimi de sormuşsun yazdıgım son cevaplara bakarsan ameliyat surecimi anlatmıştım canım.)Neyse okuduklarımdan sonra kendisinin benim için ne soyleyecegini cok merak ettim.Yani dikleştirme konusunda bu kadar iyi olan bir doktor bakalım bana bunu onerecekmiydi?Kalktım gittim goruşmemeiz cok olumluydu.Sevinçten havalara uctum resmen.Dikleştirmeye hiç gerek olmadıgını sadece silikonla harika memelerim olabilecegini soyledi.Aynı gun eve donebilecegimi ve agrısız ve sızısız bir ameliyat olacagını soyledi zaten kendisi meme buyutme operasyonlarını çok basit bir operasyonmuş gibi anlatıyor.(ki oyle de gerçekten tecrube edildi)