• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

çok sevindim senin adına canı canım:12:darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah:5:nekadara mal oldu toplamda canım,anladığım kadarıyla tuğrulbeye olmuşsun ve memnunsun,bende 2bebek emzirdim 1yıl aralıklı,malesef dediğin gibi dikliğini ve sertliğini kaybettim,üstünden 1yılı bihayli geçti emzirmenin,moralim psikolojim çok fena oluyo:5:sen nasıl yaptırdın damlamı protezmi,kas altımı üstümü,çok soru sordum ama canım anla halimden işte,sende yaşamışsındır aynı endişeleri,:17:ya bide ağrın sızın nasıl oldu hareketlerinde kısıtlanma falan,iş görme durumu:31:benim çocuklarım 2 ve 3yaşındalar daha bakıma muhtaçlar oyüzden pekte istirahat edebilirim gibime gelmiyo,gerçi eşime demiştim olursam bigün yardımcı olurmusun iyileşme sürecinde diye,ederim tabi dedi ama nekadar olur bilmem,çalışıyo sonuçta,e bende herkezden gizli olmayı düşünüyorum:23:sonuçta hepsi karşı çıkar annem ablam vs.oyüzden gizli olsun:24:ccevapların için şimdiden teşekkürler:17::16::16:

Selam triendy:) oncelikler cok teşekkur ederim.Darısı başına o halde madem bu kadar uzuluyorsun yuz gulduren bir operasyon cunku.Canım ben de ilk cocugumu emzirdikten sonra bozulmuştu goguslerim yani 6 yıl once.Fakat ikinci cocuk duşundugumuz için hep bekledim.Nihayet oglum oldu ve 1 sene once emzirmem bitti.tabi ben de başladım ciddi ciddi araştırmalara:) Tam 1 yıl surdu araştırmalarım.Bu forumu da o sıralarda keşfettim.Başta Tugrul Beyi tanımıyordum.Kalktım ilk olarak bir doktora gittim.Fakat kendisi bana silikonla birlikte dikleştirmeyi de onerdi.Bense keliimenin tam anlamıyla yıkıldım.Cunku hem maliyetli hem de izli bir ameliyat olacaktı bu.Ayrıca bu doktor bana kasaltı yontemini uygun gormuştu ki hiç istemedigim bir yontemdi bu.Cunku benim hayatımda oyle 1 hafta yataktan kalkamamak başkalarından yardım alarak yaşamak gibi bir luksum yoktu ayrıca herkesten gizlemem gerekiyordu bu ameliyatı oldugumu.Başta eşimin ailesinden ve işyerimdeki arkadaşlarımdan.Evde ise bana muhtaç henuz 22 aylık bir oglum var duşun cok ta yaramaz :)Velhası ben neredeyse ameliyattan vazgeçme noktasına geldim ama hala çok mutsuzum.Vazgeçmedim ve forumda gezinip dururken tugrul beyi keşfettim tesadufen.Baktım ki kendisi ozellikle dikleştirme ve kucultmede number one :)Ondan memnun olmayan hasta yok.Ayrıca ameliyat yontemi de tam benim istedigim gibi yani kimseye çaktırmadan olabilirim.Bu topigin başından itibaren okumanı oneririm.Şimdi uzun uzun anlatmayayım.(Ayrıca benim yontemimi de sormuşsun yazdıgım son cevaplara bakarsan ameliyat surecimi anlatmıştım canım.)Neyse okuduklarımdan sonra kendisinin benim için ne soyleyecegini cok merak ettim.Yani dikleştirme konusunda bu kadar iyi olan bir doktor bakalım bana bunu onerecekmiydi?Kalktım gittim goruşmemeiz cok olumluydu.Sevinçten havalara uctum resmen.Dikleştirmeye hiç gerek olmadıgını sadece silikonla harika memelerim olabilecegini soyledi.Aynı gun eve donebilecegimi ve agrısız ve sızısız bir ameliyat olacagını soyledi zaten kendisi meme buyutme operasyonlarını çok basit bir operasyonmuş gibi anlatıyor.(ki oyle de gerçekten tecrube edildi)

Devam ediyorum ara vermek zorunda kaldım.Benim yontemim kasustu yontemi lokal + sedasyon anestezi yontemi kullanıldı.Agrı sızı olayını sormuşsun :Hastanede odaya getirildim ayıldım kolumda serum vardı.Gayet rahattım hatta eşime işe gidebilecegini soyledim.Tuvaletim geldiginde kendim kalktım hiç yardım almadan başım bile donmedi yani.Eşimin gelmesini beklerken canım bile sıkıldı kalkıp kalkıp tuvalette sargıların içindeki memelerime bakıyordum:) tv seyrettim falan sonra giyindim eşim geldi eve gittik herkes bizi işten geliyoruz sandı.(Eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz cocuklarıma onlar bakıyor ben işteyken )Eve girdik yemek hazırladık yedik ufaklıgı doyurdum (bak bunları kendim yapıyorum)hatta eşim beni o canavarlarla yanlız bıraktı ve halı saha maçına gitti :)Tabi bu arada eşimden ve kızımdan ufak yardımlar alıyordum kendimi cok ta zorlamamak adına.GEce uyuduk o biraz sıkıntılıydı çunku sırtustu yatmak çok belimi agrıttı yan bile donemiyorsun cunku.Sabah yataktan kendim kalktım.Eşimin ailesine biraz boynum tutuldu ve bogazlarım agrıdıgı için antibiyotik yazdırdım dedim gerçekten de antibiyotik kullanıyorum ya :)işe iki gun gitmeyecegim dedim ufaklıgı onlara sattım.Biraz dinlencem dedim.Herkes dagıldı evi topladım bulaşık makinesini yerleştirdim.topige birşeyler yazdım:)Yemeklerimi yaptım akşam annemle babam bize geldi hiçbirşey anlamadılar yavaş hareketlerimin sebebini boynumun tutulması olarak onlara da soyledim çakmadılar:)GEce uyudum aynı bel agrısı.Sabah kalktım evi topladım dışarı çıktım işlerim vardı onları hallettim ama gogsumdeki baskı yorulmama sebep oldu bence iki gun evde oturmalı insan.Cumartesi pazar gayet iyiydim pazartesi arabamla işime geldim.Çarşamba yani dun sargılarım açıldı falan işte boyle yani canım cok detaylı anlattım ki inanmayanlar artık buna inansın diye yani.Fiyat sormuşsun sana ozelden yazarım canım arkadaşlık teklifini de kabul ediyorum canım.Öpuyorum herşey gonlunce olsun....

açıklman için çok teşekkürler canım,bi solukta okudum ve iç çektim,ne mutlu sana yaaa:16::16:bakalım sargı açılıncada görelim cicişleri maşallahları var:27:
yalnız seninde eski halleri okadar kötü değilmiş nekadar beterlerini gördüm hiç göğsü olmayanlarmı ararsın erkek gibi göğsü olanlarmı,küçücük azcık büyümüş göğüsmü ararsın,yine biz şanslıyız meme dokumuz var,önceden gayet iyiydi benim dolgun ve diri ama emzirmeden kaynaklı oldu deformasyon,şükür ama meme dokumuz varya kolay atlatırız ilk zamanlarını,sonuçta fazla gerilmeden dolayı ağrı çok oluyomuş,ama bizim derimizde var bayada bol hemdee:9:

Resim koyan arkadaşlar bende görebilirmiyim resimlerinizi arkadaş olarak eklermisiniz beni.Bende uzun süreden beri araştırıyorum.göğsümden ameliyat olmak istiyorum.Ben bekarım.Şimdiye kadar evlenirsem çocuk emziremem, evlenip çocuk yaptıktan sonra olurum diye bekledim fakat görüntüsü bir yandan omuzlarıma verdiği ağırlığı bir yandan çok rahatsız etmeye başladı artık beni.Tuğrul turanın yaptığı göğüsleri görmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar tuğrul turan göğüs küçültme ameliyatını ne kadara yapıyor bilen varmı? Fiyatları göğüse göre değişiyor diye duymuştum.Göğsünü küçülttüren arkadaşlar varsa ne kadara yaptırdıklarını yazabilirlermi.
Merhaba,
Memenin durumuna göre değişiyor diye biliyorum ben de fiyatları. Ben 12.000 TL fiyat almıştım görüşmede. Sonrası dediğim gibi durumuna ve aranızdaki görüşmeye kalmış. Taksit imkanı da yok benim bildiğim Tuğrul beyde.

Resim koyan arkadaşlar bende görebilirmiyim resimlerinizi arkadaş olarak eklermisiniz beni.Bende uzun süreden beri araştırıyorum.göğsümden ameliyat olmak istiyorum.Ben bekarım.Şimdiye kadar evlenirsem çocuk emziremem, evlenip çocuk yaptıktan sonra olurum diye bekledim fakat görüntüsü bir yandan omuzlarıma verdiği ağırlığı bir yandan çok rahatsız etmeye başladı artık beni.Tuğrul turanın yaptığı göğüsleri görmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.

Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.[/

Yaklaşık iki yıldır evdeyim çalışmıyorum,Bundan dolayı bayağı bir kilo aldım.Eski halime göre bir 10 kilo fazlam var.Dolayısıyla kilom göğüslerimede yansıdı.göğsümün beden ölçüsü büyüdü.Bu kilomla ameliyat olsam ileride zayıflamak istediğimde göğüslerde sarkma veya benzeri olabilirmi.Bundanda çok korkuyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim.Doktor bey bu konuda birşey söyledimi.Bu aralar görüşmeye gitme gibi bir durumum yok.Kafama takılanları burada gidermeye çalışıyorum.

Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.[/

Yaklaşık iki yıldır evdeyim çalışmıyorum,Bundan dolayı bayağı bir kilo aldım.Eski halime göre bir 10 kilo fazlam var.Dolayısıyla kilom göğüslerimede yansıdı.göğsümün beden ölçüsü büyüdü.Bu kilomla ameliyat olsam ileride zayıflamak istediğimde göğüslerde sarkma veya benzeri olabilirmi.Bundanda çok korkuyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim.Doktor bey bu konuda birşey söyledimi.Bu aralar görüşmeye gitme gibi bir durumum yok.Kafama takılanları burada gidermeye çalışıyorum.
Bizim doktora bunu sorsak herşey bitti halloldu. Kilonu da verdin :) Sonrasında sarkarmıyı kafanda kuruyorsun der :) Valla öyle der :)
Şakası bir yana okuduğum kadarı ile sonrasındaki yaşadığın kilo değişimleri vs. tabi ki etkiliyor memeyi. Bu nedenle görüşmelerde doktorlar hep bana kilonuzda çok oynamalar olur mu yoksa genel olarak hep bu kiloda mısınız diye sormuştu. Sonuçta sen bulunduğun kiloda genel olarak kalıyorsan bu haldeyken ameliyat olmanda bir sakınca yok. Misal benim de 10 kg fazlam var eskiye göre ama artık bunun sabit kilom olacağını kanıksadım. Çünkü inisülin direnci vs. son 4 yıldır ne yapsam yapıştılar üzerime gitmiyorlar. Bu nedenle kafamda vereyim şu kiloyu da öyle ameliyat olayım gibi bir kriter oluşmadı. Ameliyat sonrası da tartıda 1,5 kg civarı azaldı :)
Yerçekimi de yine aynen etkilemeye devam ediyor. Yani daimi aynı durumda kalacaklar diye birşey yok diye biliyorum.

Bizim doktora bunu sorsak herşey bitti halloldu. Kilonu da verdin :) Sonrasında sarkarmıyı kafanda kuruyorsun der :) Valla öyle der :)
Şakası bir yana okuduğum kadarı ile sonrasındaki yaşadığın kilo değişimleri vs. tabi ki etkiliyor memeyi. Bu nedenle görüşmelerde doktorlar hep bana kilonuzda çok oynamalar olur mu yoksa genel olarak hep bu kiloda mısınız diye sormuştu. Sonuçta sen bulunduğun kiloda genel olarak kalıyorsan bu haldeyken ameliyat olmanda bir sakınca yok. Misal benim de 10 kg fazlam var eskiye göre ama artık bunun sabit kilom olacağını kanıksadım. Çünkü inisülin direnci vs. son 4 yıldır ne yapsam yapıştılar üzerime gitmiyorlar. Bu nedenle kafamda vereyim şu kiloyu da öyle ameliyat olayım gibi bir kriter oluşmadı. Ameliyat sonrası da tartıda 1,5 kg civarı azaldı :)
Yerçekimi de yine aynen etkilemeye devam ediyor. Yani daimi aynı durumda kalacaklar diye birşey yok diye biliyorum.

Canım peki önceki bir sayfada 34 cm sınırından bahsetmişsin bu önemlimi.Birde doktorun barbie tekniği varmış diye duydum.Nasıl birşey oluyor bu teknik? Göğüse verdiği şekillemi alakalı .Doktor sana bahsettimi bu teknikten

Benim de salı günü dikişlerim alınacak :) pazartesi demişti ama okul tatilmiş malum 2 çocukla zor salıya aldım. Valla baby olayından memnunun ben eskiden de top gibiydi çünkü. Herhalde damla şeklinde olsa kendimi garip hissederdim. Tamamen yabancı memeler :) en azından eski halime benziyor bu hali. Yani herkesin beğenisi farklı oluyor tabi. Ama bence meme estetiği cidden tecrübe gerektiren bir iş özellikle küçültme. Hatta ilk bu işleri araştırırken yahu estetik cerrahlarının neden ayrıca branşları yok doktor seçimi o zaman çok daha kolay olur diye düşünüyordum çünkü sonuçlar birbirinden alakasız çıkıyor kimin burunda tecrübesi daha çok kimin memede bilemiyorsun ki. Bence birbirinden başkaca şeylerde. Zaten bakıyorsun tecrübeli doktorların çoğu birşeyde daha ön plana çıkabiliyor onu yakalamak mühim :) Belki rastlaşırız muayenehanede. Sevgiler...

Evet ben de cok memnunum şekillerinden :) benim memelrin böyle olacağını hayal bile edemezdim....
Bende arıycam randevu alıcam , belki karşılaşırız ..
Dikişler alınıca duş da alabiliyorsun tam olarak, cok rahat ediceksin :)
sevgiler

Merhaba canım.Bende göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiyim ve tuğrul turana ameliyat olmayı düşünüyorum memnunmusun şu anki halinden.yani doktorun göğüs küçültmede çok iyi olduğunu duymuştum gerçekten öylemi

Merhaba,

Evet cok memnunum ; şekilleri cok güzel oldu, benim ameliyatım dikleştirme oldu.. Küçültme istememiştim zaten.. Bir konuş, resimlere bak , biraz farklı bir doktor.. ben cok sempati duydum ve cok güvendim....Diğer arkadaşların dediği gibi güvenmeden bu ameliyatı olamazsın zaten :))

ben başlangıçta cok resim cektim tlefonumla herkese gösteriyordum :) sonra kendimden utandım, bir gün face booka eklerim diye de korktum açıkçası :) cok becerikli değilim bu konularda...sildim resimleri....

Barby tekniği diye bir şeyden bahsetmiyor doktorun kendisi... ama gazete haberlerinde böyle bir şey var.. Evet eline bir barbi bebek al, aynı şekildeki göğüsleri yapıyor. Düz bir alana yarımküre ekliyor kendi dokunla(eğer müsaitse dokun) ters t kesiyor, cünkü bu şekilde memelerin dik durması için için alt kesi yapıyor...Diğer tekniklerdeki gibi üstü bombeli altı düz meme değil. Hemen şekil alan ama bombesiz fakat silikonlu gibi dik duran memeler... bilmem anlatabildim mi ? ama resimleri görünce alıycaksın zaten..

Fiyatı bu sene farklıymış diğer doktorlara göre biraz pahalı.. ama ben verdiğim parayı gani gani helal ettim..

:)

sevgiler

Selamlar sevgili ozdy ve cleemy(nickini yanlis yazmis olabilirim). Oncelikle cleemy sana da cok gecmis olsun. Tugrul bey hakkinda soylediklerine harfiyen katiliyorum. Ona ameliyat olacak bayanin sonuna kadar kendisine guvenmesi gerekiyor. İsine karisilmasindan ve sorgulanmaktan kesinlikle hoslanmiyor. Bununla birlikte o guveni sizde oyle bi olusturuyor kii degil sorgulamak tam bir teslimiyet haline burunuyorsunuz;) ve evet cleemy ben ki meme buyutme oldum buna ragmen anlattiklarindan doktorunun Tugrul bey oldugunu hemen anladim:) Ben ameliyat surecimi ve memnuniyetimi meme buyutme topiginde de anlatiyorum bazen. Ama bunun tavsiye olarak algilanmasini ben de istemem sonucta. Dediginiz gibi kimseye sebep olmak istemem. Zaten Tugrul beyin de boyle seylere hiiic ihtiyaci yok:)Ben yasadiklarimi anlatiyorum ilgilenen olursa kendisini arar bulur tipki benim yaptigim gibi...

Evet canım cok haklısın :) isteyen arar bulur :)) Güvenmeden de bu ameliyat olamıyorsun zaten...
yeni resimlerini bekliyorum :)))
sevgiler

Merhaba,

Evet cok memnunum ; şekilleri cok güzel oldu, benim ameliyatım dikleştirme oldu.. Küçültme istememiştim zaten.. Bir konuş, resimlere bak , biraz farklı bir doktor.. ben cok sempati duydum ve cok güvendim....Diğer arkadaşların dediği gibi güvenmeden bu ameliyatı olamazsın zaten :))

ben başlangıçta cok resim cektim tlefonumla herkese gösteriyordum :) sonra kendimden utandım, bir gün face booka eklerim diye de korktum açıkçası :) cok becerikli değilim bu konularda...sildim resimleri....

Barby tekniği diye bir şeyden bahsetmiyor doktorun kendisi... ama gazete haberlerinde böyle bir şey var.. Evet eline bir barbi bebek al, aynı şekildeki göğüsleri yapıyor. Düz bir alana yarımküre ekliyor kendi dokunla(eğer müsaitse dokun) ters t kesiyor, cünkü bu şekilde memelerin dik durması için için alt kesi yapıyor...Diğer tekniklerdeki gibi üstü bombeli altı düz meme değil. Hemen şekil alan ama bombesiz fakat silikonlu gibi dik duran memeler... bilmem anlatabildim mi ? ama resimleri görünce alıycaksın zaten..

Fiyatı bu sene farklıymış diğer doktorlara göre biraz pahalı.. ama ben verdiğim parayı gani gani helal ettim..

:)

sevgiler

Ben çalışmadığım için fazla açılmak istemiyorum.Kendisiyle henüz görüşmedim fakat yüksek ihtimal yaptıracak olursam ona yaptırırım.Fiyatlar konusunda sabitmi.İndirim payı hiç yokmu

Ben çalışmadığım için fazla açılmak istemiyorum.Kendisiyle henüz görüşmedim fakat yüksek ihtimal yaptıracak olursam ona yaptırırım.Fiyatlar konusunda sabitmi.İndirim payı hiç yokmu

Merhabalar:) ben tugrul beye meme buyutme oldum kucultme fiyatlari hakkinda pek bilgim yok ama sunu soyleyebilirim ki kendisiyle gorustugunuzde fiyat olarak agzindan ne cikacaksa son fiyat odur. İndirim sozkonusu degil anladigim kadariyla. Zaten ben de hic beceremem bu pazarlik islerini:)

Ozdy cigim ben de verdigim paraciklarimi gani gani helal ettim doktorumuza deger vallaha para kazanilir ama baska seyler geri gelmez...

Bu arada sana barbie Ozdy dediklerini duymustum ve cok hosuma gitmisti:) Gercekten de Tugrul beyin bilgisayarinda gordugum kuculme ve diklestirme sonuclari muhtesem gorunuyorlardi ne de olsa kisinin kendi meme dokusu silikon gibi yabanci bir madde yok tamamen dogall:)ama bu demek degil ki benim memelerim dogal degil:) gercekten cok guzel oldular sadece biraz sertler simdilik. Su durumda ben de silikonlu barbie oluyorum di mi?:1:

Merhabalar:) ben tugrul beye meme buyutme oldum kucultme fiyatlari hakkinda pek bilgim yok ama sunu soyleyebilirim ki kendisiyle gorustugunuzde fiyat olarak agzindan ne cikacaksa son fiyat odur. İndirim sozkonusu degil anladigim kadariyla. Zaten ben de hic beceremem bu pazarlik islerini:)

Merhaba

Tuğrul Bey ameliyatları nerede yapıyor.Yeri nerede tam olarak.Kendisine ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varmı?

Back