Canım, rica ederim, istediğini sorabilirsin.. ben bu foruma girdiğimde cok yeni ameliyatlı kişiler yoktu.. bilgiler eskiydi.. o yüzden cok zorluk cektim, göğüs küçültme ile ilgili başka bir foruma girdim, orada sorular sordum... Tuğrul beyle ilgili forumda benim geçirdiğim ameliyatı geçirmek isteyen tüm arkadaşlarıma yarımcı olmak isterim :)
Bana görüşmeye gittiğimde ameliyat resimleri gösterdi...fark şöyle oluyor..
eğer yeterli dokun varsa, meme dokusunu jelimsi, silikon gibi bir hale getiriyor...yarım küre şeklini veriyor. açıkçası silikonlu gibi oluyor.... ters t kestiği için sarkması, gevşemesi uzun yıllar boyunca mümkün değil. yarım küre şekli aşağıdan horizontal kesiyle sağlamlaştırıyor.... Evet biraz iz fazla ama o kadar güzel şekil alıyorlar ki , izleri görmüyorsun bile....meme başı ve yukarıdan aşağıya inen dikişler nerdeyse silindi.. ama aşağıdaki dikişlerde ve büzme yerini biraz daha beklemem gerekiyor.6 aya kadar onlar da düzelecek...
iyileşme yaşa ve kişiye göre değişiyor. Ben 5 gün sonra bandajlar alınıca alıverişe cıktım, 10. gün işe döndüm. Çok ağır şeyler taşımadım ama kollarımda hiç ağrı olmadı... diğer forumlarda tecrüblerde görürsün insanlar kollarını kaldıramıyor... ama biraz ağır poşet, v alışverişi taşırsan sızlamalar oluyor.... Açıkçası tam iyileşmek 45 gün sürüyor. 45 gün sızlama ve küçük sancılar oluyor memelerde... ben dansa 1 ay sonra başladım...
kombine ameliyat olduğum için 10 bin tl verdim.
sevgiler