Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
missions .tugrul bey ameliyatlarını levent ethica hastanesinde yapıyor canım muayenehanesi de oralarda çok yakın.ozelden yollarım sana telini.optum
bandajsız resimlerimi ekledim buyrun bakalım :)
bandajsız resimlerimi ekledim buyrun bakalım :)
canım bende 325cc kullanıldı..benim boyum 1.75 kilom 54 civarı gayet ince uzun bi tipim:) simdi biraz sisler tabiki zamanla dahada dogallasıcaklar...bugün 18.günüm bakalım 2 ay dönüm noktalarındanmıs görücez nasıl olucak:)) euro slicone die bi markaydı sanırım mavibeyaz..
Bu arada sana barbie Ozdy dediklerini duymustum ve cok hosuma gitmisti:) Gercekten de Tugrul beyin bilgisayarinda gordugum kuculme ve diklestirme sonuclari muhtesem gorunuyorlardi ne de olsa kisinin kendi meme dokusu silikon gibi yabanci bir madde yok tamamen dogall:)ama bu demek degil ki benim memelerim dogal degil:) gercekten cok guzel oldular sadece biraz sertler simdilik. Su durumda ben de silikonlu barbie oluyorum di mi?
Selam....evet doğru duymuşsun o barbie ozdye canım arkadaşıma buradan sevgiler
Size de geçmiş olsun sertlik zamanla geçiyor...buda güzelmiş silikonlu barbie
Merhaba,Canım peki önceki bir sayfada 34 cm sınırından bahsetmişsin bu önemlimi.Birde doktorun barbie tekniği varmış diye duydum.Nasıl birşey oluyor bu teknik? Göğüse verdiği şekillemi alakalı .Doktor sana bahsettimi bu teknikten
34 cm öneminden aslında diğer görüştüğüm doktorlar fazla detaylı bahsetmişti. Ben daha önce de 2 dr ile görüşmüştüm. İkisi de bayandı ve haliyle muhabbet çok daha rahat ve detaylı olabiliyor en azından benim için :) 34 cm üstü için daha fazla iz kalacak bir teknik olabilir demişlerdi. Seninki sınırda demişlerdi. Çünkü 34 cm üzerinde meme parçalı taşınmak zorunda kalıyormuş): Bu sınırmış boyun ve meme ucu arasını ölçüyorlar. Daha altı ölçüler daha az iz bırakan tekniklerle ameliyat olabilirmiş. Yani ameliyatı düşünüyorsan bunun daha fazla sarkmasına izin vermeden ol anlamında şeyler söylediler. Sonuçta benim ameliyatım ters T tekniği ile oldu. Tuğrul bey de ölçtü fakat bunun öneminden bahsettiğini aslında pek hatırlamıyorum. Belki her halukarda toplama biçimi ters T olduğu içindir. Yani sadece meme başından altına tek iz gibi bir seçenek yoktu Tuğrul beyin görüşüne göre.
Barbie tekniği evet göğüse verdiği şekille alakalı. Fakat ben Tuğrul beyle şu teknik falan gibi de hiç konuşmadım. Çünkü benim için önemli olan gördüğüm resimlerde benim memelerimin eski haline benzer resimler var mıydı. Mesela diğer doktorlarla görüşmemde ben asimetri ve damla şeklinin yoğunluğunu görüp niye böyleler :) diye sorduğumda bana kadın göğüslerinin %90'ı asimetriktir ve ağırlık bu şekildedir fakat senin göğüslerin simetrik ve yuvarlak demişlerdi. Hatta ben benimkilerin eski haline yakın resim göremediğim için üzülmüştüm de çünkü diğer türlüsü insana çok yabancı geliyor. Tuğrul Beyde sonrası görüntülerde bana uyan resimleri çoğunlukla gördüğüm için bu ne tekniğidir falan diye hiç sorgulamadım balıklama atladım desem yeridir :)
Merhaba,
Oldukça aydınlandık bir çok açıdan. Öncelkle çok teşekkür ederim. Mayıs ayının 19'unda ameliyatım gerçekleşecek. Daha önce Tuğrul Bey'e meme büyütme yaptırmış olan bir arkadaşımın göğüsleri bana referans olmuştu. Umarım istisnai durumlar beni bulmaz. Operasyon sonucunda memnun olduğunuzu fark ettim. Sakıncası yoksa resmini görmek isterim, malum insan sürekli örnek istiyor.=) Bir de operasyondan ne kadar zaman geçtikten sonra hamile kalabileceğimizle alakalı bir bilginiz var mı?
Sevgiler
Merhaba,
34 cm öneminden aslında diğer görüştüğüm doktorlar fazla detaylı bahsetmişti. Ben daha önce de 2 dr ile görüşmüştüm. İkisi de bayandı ve haliyle muhabbet çok daha rahat ve detaylı olabiliyor en azından benim için :) 34 cm üstü için daha fazla iz kalacak bir teknik olabilir demişlerdi. Seninki sınırda demişlerdi. Çünkü 34 cm üzerinde meme parçalı taşınmak zorunda kalıyormuş): Bu sınırmış boyun ve meme ucu arasını ölçüyorlar. Daha altı ölçüler daha az iz bırakan tekniklerle ameliyat olabilirmiş. Yani ameliyatı düşünüyorsan bunun daha fazla sarkmasına izin vermeden ol anlamında şeyler söylediler. Sonuçta benim ameliyatım ters T tekniği ile oldu. Tuğrul bey de ölçtü fakat bunun öneminden bahsettiğini aslında pek hatırlamıyorum. Belki her halukarda toplama biçimi ters T olduğu içindir. Yani sadece meme başından altına tek iz gibi bir seçenek yoktu Tuğrul beyin görüşüne göre.
Barbie tekniği evet göğüse verdiği şekille alakalı. Fakat ben Tuğrul beyle şu teknik falan gibi de hiç konuşmadım. Çünkü benim için önemli olan gördüğüm resimlerde benim memelerimin eski haline benzer resimler var mıydı. Mesela diğer doktorlarla görüşmemde ben asimetri ve damla şeklinin yoğunluğunu görüp niye böyleler :) diye sorduğumda bana kadın göğüslerinin %90'ı asimetriktir ve ağırlık bu şekildedir fakat senin göğüslerin simetrik ve yuvarlak demişlerdi. Hatta ben benimkilerin eski haline yakın resim göremediğim için üzülmüştüm de çünkü diğer türlüsü insana çok yabancı geliyor. Tuğrul Beyde sonrası görüntülerde bana uyan resimleri çoğunlukla gördüğüm için bu ne tekniğidir falan diye hiç sorgulamadım balıklama atladım desem yeridir :)
Merhaba Canım
Kusura bakma sana sürekli soru soruyorum. Göğüs ucu çevresi ve göğüs ucundan aşağıya dik inen iz her halikarda olucak.Bunların dışında kalan göğüs altındaki izler çok oluyormu? Senin göğsünde o kısımdaki iz çok kaldımı? Tuğrul Beyde gördüğün resimlerde o kısımdaki izler nasıldı hatırlayabildiğin kadarıyla.
s
Selam....evet doğru duymuşsun o barbie ozdye canım arkadaşıma buradan sevgiler
Size de geçmiş olsun sertlik zamanla geçiyor...buda güzelmiş silikonlu barbie
gulezel canım resimlerini gördüm.Maşallah çok güzel olmuşlar.Canım göğüslerinin şu andaki şekli yarım küre şeklindemi oluyor,yoksa damla şeklindemi?
Vallaha canim o resimlerde sutyen ucgenimsi bir forma sokmus memelerimi. Zaten ameliyat sonrasi sutyeni o biraz toparliyor ve kucuk gosteriyor. Ama sutyensiz daha yuvarlak duruyorlar ama oyle top top duran iki yuvarlak degil de daha bir damlamsı sanki ne dedigimi ben de anlamadim ama...
Teşekkürler canım.Ben biraz fazla soru sorarım canım kusura bakma.Şu anda kaç kilosun peki.Vereceğim kilolara referans olması açısından soruyorum.Vücudunla gayet orantılı olmuşlar.
Arkadaşım hoşgeldin :) sana da sevgiler...
Gülezelcim untma : Jeselec te meme küçültme topiğinin kanatsız meleğidir ..
Gülezelcim sen de silikonlu barbie oluyorsun artık :))
bunu ben de tuttum
öptüm ikinizi de :)
Rica ederim istedigin kadar soru sorabilirsin. Su anda 57-58 arasi gidip geliyorum boyum da 1.71 canim. Senin boy kilo nedir cok mu fazlan var ki?[/QUOTE
Boyum 1.60 Kilomda 70'di 68'e indim şu anda.Hala vermeye devam ediyorum
Rica ederim istedigin kadar soru sorabilirsin. Su anda 57-58 arasi gidip geliyorum boyum da 1.71 canim. Senin boy kilo nedir cok mu fazlan var ki?[/QUOT
Yani yeterince fazlam var canım.
Rica ederim istedigin kadar soru sorabilirsin. Su anda 57-58 arasi gidip geliyorum boyum da 1.71 canim. Senin boy kilo nedir cok mu fazlan var ki?[/QUOT
Yani yeterince fazlam var canım.
Olsun canim nasil olsa kilo vermeye devam ediyormussun iste:) Bu kadar etkileniyormudur ki memeler yapildiktan sonra kilo degisimlerinden?