Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Evet ben cok zorluk çektim, dediğiniz gibi oluyor.
Bir başka forum daha var meme küçültme ameliyatı ile ilgili ama daha genel bir forum. Orda artık cok durmuyorum, rutin kontrollerde süreci anlatıyorum. bazı arkadaşlara moral ve destek olmak için ara ara giriyorum. Tuğrul beyle ameliyat olmak isteyen arkadaşlara güncel tecrübelerimi aktarabilirsem ne mutlu :) resime gelince ben 3 haftalık memelerin bandajlı resmini çekip telefonla, herkese gösterdim, bir sapıklık, bir sevindiriklik :)) sonra kendimden utandım, yanlışlıkla bir yere gönderirirm falan diye sildim. Tuğrul bey görüşme sırasında zaten gösteriyor, ve aynen ordakiler gibi oldu :))

Ha bu arada en 51 yaşındayım, cok uzun süredir bu ameliyatı olmak isteyip olamıyordum korkudan.. kısmet 2011 miş :))) doğum yapmadım ama kilo değişimlerinden gevşekti göğüsler..süper oldular :)

ne güzel canım ya, mutlu olman çok iyi ... konforun yaşı yok galiba... herkes için aynı durum... resim olayını anladım umarım izlerinde çabuk geçer gerçi dert etmiyor gibisin.. yinede contractubex filan iz için krem kullan istersen.. ameliyat sonrasında beslenme durumu nasıl oluyor.. özel bir diyet filan veriyorlar mı.. destek ürün vitamin filan arnica montana gibi şeyler içiyor musun iyileşmek için ?

cnm banada resim gönderirsen çok mutlu olurum, nasıl bi sonuç ortaya çıktığını insan merak ediyo.. :) ameliyat öncesi foto görmek ameliyata karar vermede çok önem taşıyo, gerçi kararlıym ben genede.. ozlem_frida@hotmail. adresim cnm..

Son düzenleme:
cnm çok saol cvpların için, benimde destekli 80 b.. o zaman benimde göğüs dokumda yeterlidir kas üstüne muhtemelen.. inş herşey umduğum gibi gelişir...

Evet canım cok rahatladım, eskiden dar kalıp gömleklerin ön düğmesi kapanmazdı hep atlet giyerdim içine.. şimdi düğmeler rahatlıkla kapanıyor, evet izleri dert etmiyorum...zaten sadece alt dikişlerimi bekliycem diğerleri kapandı, silindi bile....
Doktor özel bir beslenme vermedi... destek ürün de vermedi...Hayatım ameliyattan önce nasılsa, sonrasında da aynı devam etti....Silikon jel veya başka krem vermeye de gerek görmedi, yara iyileşmem iyiymiş önde gidiyormuş... sadece bepanthen krem kullanıyorum...zaten Tuğrul bey kendi söylediği talimatların dışında bir şey kullanmayı onaylamıyor.. o ne derse ben de onu yapıyorum, eminim dikişlerim de 6. ayda daha iyi olacak, ben esmer tenliyim 1 seneye de cok kalmaz diye düşünüyorum.

sevgiler

geçmiş olsun cnm kaç gün oldu ameliyat olalı.. kac cc takıldı sana.. nasılsın iyisindr inş.. darısıda benim başıma artık bi an önce...

symrna geçmiş olsun canım...Umarım istedgn gibi olmuşlardır:) Ya ben ameliyat olalı bayag olmus kişilere sormak istiorm benim olalı bir ay oldu ama ucundaki hassasiyet hala devam ediyor ne zaman gecer acaba bu ya yani oraya dokunulmasından hoslanmıorum hala...

Merhabalar :) Ben de Tuğrul Turan a meme büyütme ameliyatı olacağım.Kendisiyle 1 ay önce görüştüm bana göre çok olumlu bir görüşmeydi.Ameliyat yöntemi tam da benim istediğim şekilde. Hastanede yatmak yok,dren yok,acı yok normal hayata dönüşte sıkıntı yok...Kararımı verdim ve en kısa zamanda ameliyatımı olacağım inşallah.Ayrıntı isteyen olursa seve seve paylaşırım:)

KIZLAR MERHABA BEN AMELİYAT OLALI 2 AY OLDU TAM yanlız benim sol göğsümün dikişinde kabarma oldu pembe kabarık dikiş izim normal mi sizinde böylemi oldu acaba ve gögüslerim küçük oldu daha doğrusu küçüldüler şişler inice bişey kalmadı moralim çok bozuk tamam doğal ama hala desteksizde dekoltem yok istediğim gibi bana cvp verirseniz sevinirim acil

KIZLAR MERHABA BEN AMELİYAT OLALI 2 AY OLDU TAM yanlız benim sol göğsümün dikişinde kabarma oldu pembe kabarık dikiş izim normal mi sizinde böylemi oldu acaba ve gögüslerim küçük oldu daha doğrusu küçüldüler şişler inice bişey kalmadı moralim çok bozuk tamam doğal ama hala desteksizde dekoltem yok istediğim gibi bana cvp verirseniz sevinirim acil

tuğrul beye mail attım gel dedi normal bir durum değilmiş operasyon gerekebilirmiş dikişlerimin kabarık olması çünkü 3 aya belirsizleşmesi gereken dikiş izlerine hiç benzemiyor buda beni buldu çok mutsuzum kızlar çok

canım çok geçmiş olsun.niye oldu ki böyle birşey acaba?umarım operasyon gerektirecek bir durum yoktur.çok çok geçmiş olsun.

kılzar dikişlerimde hiç bir sorun yokmuş bana öyle gelmiş gayet yolunda herşey dedi doğallıktan yana olduğu için de benim küçük bulduğum gögüslerimi kendisi tam yerinde buldu biraz daha büyük koyarsam koltuk altına doğru gider silikon dedi benim meme başlarım yana doğru hafif gelişimide ama küçük oldu bu bir gerçek napalım kısmet hoş sohpet ettik tuğrul beyle gögüslerimi kafama takmamı söledi vs.dekoltem yok ortası boş gögüslerimin destekli ile hafif birleşiyolar ve gerçekten şişhalleriyle kalsalardı çok mutlu olurdum... bu arada bana özelden mesaj atan arkadaş cnm benim 100 mesajım olmadığından özelden yazamadım tuğrul bey ne dediyse doğrudur bende cuma ameliyat oldum pazartesi işe başladım ve ameliyata girdim çıktım sıfır ağrı akşam 5 e dogruda kendim giyindim çıktım hastaneden yanına alman gereken hiç bir şey yok sadece esofman giy git üstünü çıkarıp zaten ameliyat önlüğü giyiyorsun. sanada doğal bir gügüs yapacaktır özel bir boy istemediysen ben de doğal olsun dedim sonuç çok doğal ve küçük memeler.. yani seni ne mutlu eder bil git resim veya ameliyat olmuş beğendiğin birinin gögülerini götür yada tuğrul beye bırak bu sana kalmış bana 300 cc takıldı 375 olsun isterdim mesela ben ama 300 cc nin bukadar küçük duracağını bilemedim cnm. herşey gönlünce olsun

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ve olur olmaz fikir almak istiyorum tuğrul hocaya meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum herkes çok güzel şeyler yazmış son zamanlarda bu ameliyatı olmuş olan arkadaşlar durumlarından bahsedebilirler mi???
çok acı oluyor mu gerçi acıya karşı dayanıklıyım ama korkuyorum yine de
izler belirli bir süre sonra gerçekten görüntü olarak geçiyor mu
ve son olarak ücretler nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim...

Slm nghn. Bence Tugrul bey le mutlaka ama mutlaka yuzyuze gorusun. Ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ben buyutme ameliyati olacagim kendisine ama kucultme ve diklestirme sonuclarini da gordum mukemmel otesiydi izler yok denecek kadar az ve kusursuzdu. Git gorus derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…