evet gerçekten de çok önemli forumda kalması, ameliyat olanlar bir süre forumu terkediyor ve ulaşılamıyor bir daha.. aslında olanlar öncesi sonrası ve iyileşme süreci fotoğraflarını da paylaşabilse ne iyi olurdu... belki de daha net anlamış olurduk, hem doktorları , hem süreci hem de yapmış oldukları işleri ve izleri ... burun olunca insanlar paylaşıyor ama diğer yerleri paylaşan pek yok.. hala tabu galiba böyle durumlar, halbuki hepsi et ve deri nihayetinde... yine de forumdaki paylaşımlarda çok önemli o kadar çok soru var ki insan ne soracağını şaşırıyor valla...
canm valla resm gonderrsen cok sevnrm acayıp merak edyorm bnde annemle gıdıcem buluruz artk bı seklde son bı hafta cok heyecanlyım olsamda kurtulsam artk ya :))
Evet ben cok zorluk çektim, dediğiniz gibi oluyor.
Bir başka forum daha var meme küçültme ameliyatı ile ilgili ama daha genel bir forum. Orda artık cok durmuyorum, rutin kontrollerde süreci anlatıyorum. bazı arkadaşlara moral ve destek olmak için ara ara giriyorum. Tuğrul beyle ameliyat olmak isteyen arkadaşlara güncel tecrübelerimi aktarabilirsem ne mutlu :) resime gelince ben 3 haftalık memelerin bandajlı resmini çekip telefonla, herkese gösterdim, bir sapıklık, bir sevindiriklik :)) sonra kendimden utandım, yanlışlıkla bir yere gönderirirm falan diye sildim. Tuğrul bey görüşme sırasında zaten gösteriyor, ve aynen ordakiler gibi oldu :))
Ha bu arada en 51 yaşındayım, cok uzun süredir bu ameliyatı olmak isteyip olamıyordum korkudan.. kısmet 2011 miş :))) doğum yapmadım ama kilo değişimlerinden gevşekti göğüsler..süper oldular :)
ne güzel canım ya, mutlu olman çok iyi ... konforun yaşı yok galiba... herkes için aynı durum... resim olayını anladım umarım izlerinde çabuk geçer gerçi dert etmiyor gibisin.. yinede contractubex filan iz için krem kullan istersen.. ameliyat sonrasında beslenme durumu nasıl oluyor.. özel bir diyet filan veriyorlar mı.. destek ürün vitamin filan arnica montana gibi şeyler içiyor musun iyileşmek için ?
şimdiden geçmiş olsun, cok rahat ediceksin emin ol :)
kızlar oldm kurtuldm aynen dedgnz gbı oldu ıyıkı tugruln turana gttm hiç pişman olmadm haftaya sargılarm acılcak bakalm çok merak edyorm
arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ve olur olmaz fikir almak istiyorum tuğrul hocaya meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum herkes çok güzel şeyler yazmış son zamanlarda bu ameliyatı olmuş olan arkadaşlar durumlarından bahsedebilirler mi???
çok acı oluyor mu gerçi acıya karşı dayanıklıyım ama korkuyorum yine de
izler belirli bir süre sonra gerçekten görüntü olarak geçiyor mu
ve son olarak ücretler nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?