• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

ayy kızlar cok tesekkur ederm ya burda okuduklarmdan cok cesaret aldm zaten olduktan snrada yazarm doktora cok guvenyorm nedense ıcım cok rahat dogal duruyo demı cok merak edyorm nasl olcagnı ınsallah kas ustu yapar

walla benim 2 hafta oldu olalı ama simdiki hali bile çok doğal bence:)..Arkadaslarımda öyle söylüyor..doktor bey bi kac ay sonra tamamen doğal olucak diyor ama ben bu görüntüsünden bile son derece memnunum canım o yönden hic endise etme bence..

inşallah canm dedgn gbı olur kaç cc takıldı sıze agrınız oldumu ben 3 gun snra faan ıse gıdıcem cnku sargılarla gezmek zor oluyormu amelyattan ckınca drek oda da mı uyanyorsunuz pekı o an bı agrı falan oluyormu kı ya

cece 123 300 cc kullanılmştı sanırm sende, doğal durduğunu söylüyosun.. boy ve kilon neydi acaba, bide hangi marka kullanıldı, bilgi verirsen sevinrm..

inşallah canm dedgn gbı olur kaç cc takıldı sıze agrınız oldumu ben 3 gun snra faan ıse gıdıcem cnku sargılarla gezmek zor oluyormu amelyattan ckınca drek oda da mı uyanyorsunuz pekı o an bı agrı falan oluyormu kı ya

smyrna sana upuzun bi yanıt vermiştim bayag detaylı ama göndermemiş ya cok sinir oldum:)) simdi yeniden anlatiim:)) canım öncelikle hic ameliyat konusunda endise etme. agrı sızı mızı bunları kafana takma cünkü hakikaten cok basit bi olay o..Söyle canım odama gittim hazırlandım bir görevli bey geldi beni sedyeye yatırdı odamdan onla cıktım.. asansore binmeden bir hemsire geldi damar yolundan bana bisey enjekte etti sanırım...onu bile tam hatırlayamıorm düsün:))) sonra 3 saniye gecti sanki:) arkadasım ismimi söylüodu yavasca uykudan uyanır gibi oluosun gözlerimi bi actım yatagımda sargılarla yatıorm hersey bitmiş..Ne bi ameliyat odası gördüm ne de baska bisey hatırlıorm. İLk uyandgmda hafif bi agrım vardı ama cok hafif sonra hemen gecti zaten...Bi kac saat sonrada yürüye yürüye hastaneden cıkıp eve geldim...diger günde nisantasında gezdim:))Ha cok mu normaldi hersey hic mi agrım yoktu tabiki hayır agrım biraz vardı sonucta ameliyat oluosun bi yerlerin kesilio:) ama dedigm gibi bu dayanılmıycak günlük yasamını etkilicek bisey deil...En büyük sıkıntı ilk günlerde özellikle ilk 2 gün benim için oturup yattıktan sonra kalkmaktı..Kalkarken biraz agrı oluo ondada arkadasım yardım etti sonra 3.gün artık herseyi kendim yapmaya basladım..Her gecen gün daha ii oluosun inan..3 gün sonra ise baslamanda bi sıkıntı olmaz sanmıorm özellikle masa bası bi işi yapıosan gayet ii idare edersin..sargılar biraz sinir:)) hem sıkıo hem de kasınıosunuz biraz özellikle hafiften dikişler iyilesmeye baslayınca:) ama alısıosunuz ve pek etkilemio yasantınızı...zaten 7.günde cıkıo canım..

cece 123 300 cc kullanılmştı sanırm sende, doğal durduğunu söylüyosun.. boy ve kilon neydi acaba, bide hangi marka kullanıldı, bilgi verirsen sevinrm..

canım bende 325cc kullanıldı..benim boyum 1.75 kilom 54 civarı gayet ince uzun bi tipim:) simdi biraz sisler tabiki zamanla dahada dogallasıcaklar...bugün 18.günüm bakalım 2 ay dönüm noktalarındanmıs görücez nasıl olucak:)) euro slicone die bi markaydı sanırım mavibeyaz..

Son düzenleme:
canm ya ayrıntılı cvp vermssn cok saol ıcım rhatladı yne bnm boyum 165 55 kılo falanm bakalm hangı boy takılcak agrı oluyodr mutlaka ama dayanıcaz artk bu doktor en aza ındrgedgı ıcın agrıları da oyonden ıcım rahat masa bası calsyorm sorn olmaz herlade normalde ızmırlıyım orda olcaktm ama tugrul beyı bulunca vazgectm genel anestezıde gozumu cok korkuytyordu cnku bunda sadece uyuyp uyanyorz demı zaten annemle gelıcem muhtemelen o gece hastanede kalrz hangı hastanede oldunuz cnm amelyatı ? bde doktorlarn cogu mentor marka sılıkon kullanyor tugrul bey baska bsy kullanyor heralde dmı ay olsamda kurtulsam çok merak edyorm

Çok teşekkürler cece123.. Benim boyum 1,70 kilom 57, senden kalınım yani.. :) Benim boyum senden kısa olduğu için 300 cc mi istesem, nasıl yapsam hiç bilmıorm, yoksa bende mi 325 cc düşünsem.. ben doğal istyrm, ama güzelde olsun tabi olmuşken dimi kızlar.. :)) bide cece yumuşaklığı nasıl protezlerin, yani normal göğüs kıvamına kaç günde erişiolar.. Nagor arion çok yumuşak protezlermiş, çok kolay şekil alıomş, ama Tuğrul bey hasta isteğine göre protez kullanır mı onuda bilmıorm.. Her konuda kafam karışık, bi an önce bu ameliyatımı olmak istediğime eminim ama..:)) bu arada cece ve yasmin burada ameliyat olmayanları bilgilendirmeniz çok güzel gerçektn.. inş bende bi an önce olup bitip, olmayan arkadaşlarımızı bilgilendireblrm bi an önce.. :)

evet bzde bıan once olsakta bilgı versek sen kacnda olcaksn amelyatı canm bnm ayın 9unda heyecanlyım bakalm gorusme nasl gecıcek

Çok teşekkürler cece123.. Benim boyum 1,70 kilom 57, senden kalınım yani.. :) Benim boyum senden kısa olduğu için 300 cc mi istesem, nasıl yapsam hiç bilmıorm, yoksa bende mi 325 cc düşünsem.. ben doğal istyrm, ama güzelde olsun tabi olmuşken dimi kızlar.. :)) bide cece yumuşaklığı nasıl protezlerin, yani normal göğüs kıvamına kaç günde erişiolar.. Nagor arion çok yumuşak protezlermiş, çok kolay şekil alıomş, ama Tuğrul bey hasta isteğine göre protez kullanır mı onuda bilmıorm.. Her konuda kafam karışık, bi an önce bu ameliyatımı olmak istediğime eminim ama..:)) bu arada cece ve yasmin burada ameliyat olmayanları bilgilendirmeniz çok güzel gerçektn.. inş bende bi an önce olup bitip, olmayan arkadaşlarımızı bilgilendireblrm bi an önce.. :)

canım kac cc olacagına sen karar verme bence:) yani büyüklüğünün nasıl olmasını istedgni söyle doktora cc'sine o karar versin..Çünkü bu biraz değişebiliyor...Doktor bey şöyle yapıyor sanırım genelde silikon olduğuna değecek kadar büyük dogal olacak kadar küçük..Yani zaten abartı birşey yapmak istemiyor kendide...Ha bazı bayanlar bilerek dogal olup olmamasına önem vermez büyük ister onu bilemem ama bizler için o zaten kendisi en iyi ölçüyü biliyordur hic sıkma kendini bu konuda..Birde kendisi daha önce hangi boy takacagını hesaplıyor ama yanına bir kac boy deişik silikon alıp deniyormus ameliyatta en iyi en güzeli ve dogalı hangisiyse onu takıyor. Mesela bana ilk basta 290 (ya da 80:)) 300 gibi düsünüyorum demişti ama 325 takmıs..Şu an gayet doğallar bence..Normal göğüs kıvamına ve sekline 6 ay gibi bir sürede ulasıyor sanırım canım...Ilk baslarda cok sertlerdi ama iste ben ameliyat olalı cumartesi 3 hafta olcak simdiden yumusadılar bile biraz canım..Özellikle sol gögsüm daha yumusak sag birazcık daha sert...ama sag biraz daha küçüktü heralde ondan...

canm ya ayrıntılı cvp vermssn cok saol ıcım rhatladı yne bnm boyum 165 55 kılo falanm bakalm hangı boy takılcak agrı oluyodr mutlaka ama dayanıcaz artk bu doktor en aza ındrgedgı ıcın agrıları da oyonden ıcım rahat masa bası calsyorm sorn olmaz herlade normalde ızmırlıyım orda olcaktm ama tugrul beyı bulunca vazgectm genel anestezıde gozumu cok korkuytyordu cnku bunda sadece uyuyp uyanyorz demı zaten annemle gelıcem muhtemelen o gece hastanede kalrz hangı hastanede oldunuz cnm amelyatı ? bde doktorlarn cogu mentor marka sılıkon kullanyor tugrul bey baska bsy kullanyor heralde dmı ay olsamda kurtulsam çok merak edyorm

Sanırım Tugrul bey de bir dönem kullanmıs onlardan..Bu konunun ilk sayfalarına bakarsanız bir cok hastası yorum yapmıs anlatmıs ne marka silikon kullanıldgnı falan onların bazıları mentor kullanıldgnı söylüyorlardı..Acıkcası ben hic silikon manrkalarını arastırmamıstım gitmeden önce bir tek su kanser yapıo denilen varya onun ismini ögrenmiştim o deil demi die sormak için:)) sonra bunun takıldgnı ögrendim..Siz sorun ama herseyi aklınızda hiç soru işareti kalmasın canım:))

cece cim senin şu an normal sütyen ölçün ne oldu tatlm.. ben öngörüşmeye henüz gitmedm, yani büyüklük gösterdiği resimlerdende örnek vereblrz sanırm.. en iyisi fazla takmayıp doktora güvenmek marka konusundada.. peki cnm ağrı ve yatıp kalkmada sorun kaç gün sürüyor.. ? çok geçmş olsun sanada ayrıca, gerçi geçip gitmş çoktanda, göğüslerindeki hassaslık devam edıomu hala...

cece cim senin şu an normal sütyen ölçün ne oldu tatlm.. ben öngörüşmeye henüz gitmedm, yani büyüklük gösterdiği resimlerdende örnek vereblrz sanırm.. en iyisi fazla takmayıp doktora güvenmek marka konusundada.. peki cnm ağrı ve yatıp kalkmada sorun kaç gün sürüyor.. ? çok geçmş olsun sanada ayrıca, gerçi geçip gitmş çoktanda, göğüslerindeki hassaslık devam edıomu hala...

canım ben önceden destekli 75 b takıodum ama içinin yarısı dolmuodu diebilirim:) sporcu sütyenimi 75 b olarak almıstım içini dolu dolu dolduruodum ama o cıktıktan sonra normal sutyen bakmaya gittim 75 b biraz küçük gibi geldi c daha ii oldu..Bugünde 80 b bi tane ince cok sukur desteksiz:)) dantelli bir sutyen aldım o da oldu yani biraz deişio..Tam da oturmadı ya henüz... 2 ay bi gecsin bayag otururmus yerine..söyle söliim canım 3. gün tek basıma kalkabiliodum artık tüm ev islerinide yapabilirdim sadece biraz kollarımı yukarı kaldırırken agrı oluodu..yatmada da söyle bir problem oluo ben yüzüstü ve yan uyumayı çok seven biriyim pek sırtustu uyuyamam..ama ameliyattan sonra bi kac gün yan yatamıosunuz agrıo sırtustu yatmak durumunda kalıosunuz o biraz sıkıcı oluo..5. 6.gün biraz daha rahatladım yan yatabildim sonra sargı cıkıo 7.gün zaten cok rahatlıosun...hımm bi de 2 hafta göğüs bölgeni yıkayamıosun o cok beter:)))

bu arada tesekkürler mavibeyazcm:) gecti sayılır artık...Evet canım göğüs uclarımda hassaslık devam edio agrımıo ama nasıl desem bisey degdiği zaman yani sutyen giysi vs...rahatsızlık verio biraz tabi cilt gerilio bi anda orası da en hassas bölge biraz zaman gecmesi gerekio sanırım...

cnm benim 26.günüm demek seninde göğüs uçların soyuluyo tatlım şimdiden önlemini al biliyorum çok rahatsız edici bir hiç ben hala yan yatarken yaşıyorum ben bepanten krem mavi olanı yatmadan dikişlerime ve meme uçlarıma ve çevresine sürüyorum yumuşatıyor soyuklarım kuru kuru sürtüneceğine yumuşak sürtünüp daha az zarar görüyor sana da tavsiyem bu tatlım benim yanma sadece sol gögsümde var sağda çok ilgin şeyler gerçekten bunun dışında epey yumuşadı gögüslerim keşke seninkleride görebilsem bende gösterebilsem göğüslerimi dikiş yerlerimi dikişlerimdeki karalık şimdiden gitti krem sürdüğümden beri pembeleşti :) yani işe yarıyo denemeni tavsiye ediyorum öpüyorum seni

Tatlm mrb, senin boy ve kilon nedir, kaç cc ve hangi marka takıldı sana cnm..? Ve genel durumundan memnunsun tavsiye edıosn dimi, ağrın ve yatıp kalkmada sorun kaç gün sürdü ?

Merhaba cnm benim boyum 1.70 kilom 53 300 cc kas üstü takıldı markasını bilmiyorum :( söylemedi doktorum inan ben kaç cc die sormasam onu da söyleyeceği yoktu belkide:) genel durumumdan oldukça memnunum kas üstü olmasına rağmen çok doğallar benim 27. günüm ve acayip yumuşadılar sallanıyolar okadar yani ama dik süperler kendi göğsüm gibi dikişlerimde muazzam memnunum yani ince ve pembemsi ameliyattan uyandım ve evime kendim gittim düşün okadar ağrısız sızısız sadece hafif gerginlik ertesi gün kalkarken yatarken dikiş yerlerin sadece geriliyo ama ağrı hiç olmuyo buda 2 gün sürüyo 3.gün artık normale dönüyorsun sandığından daha kolay bir operasyon yani emin ol korkacak bişey yok hiç uyuyosun uyanıyosun bitmiş 22 dk sürmüş ameliyatım düşün cnm:) sende ol mutlu ol benim gibi kendini aynadan alama :):)

Slm Hanımlar,

Cece 123 ve Yasmin ikinize de geçmiş olsun... Yeni silikonlu göğüsler ne hoştur şimdi :))

Ben de 2 ay 10 gün önce dikleştirme ameliyatı oldum Tuğrul beye,
Benimkiler de kendi dokumdan silikon gibi yapıldılar,dikişlerim alındıktan 1 hafta sonra ablama gösterdim "doktorun silikon koymadığından eminmisin?" dedi...Oysa ameliyatta benimleydi ve doktorun ameliyat masasında cektiği fotoğrafı görmüştü :)) (bandajlanmadan önceki halini )

Silikon ameliyatları dikleştirme ya da küçültme ameliyatından daha konforlu oluyormuş.
Bence cok doğru bir secim yapmışsınız, ameliyat olacak arkadaşlara da önerim hiç çekinmeden Tuğrul beye ameliyat olabilirler...Ağrısısz, dirensiz ve konforlu.

sevgiler hepinize,

Back