- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
- 318
slm arkadaşlar,
Ben de yeni dikleştirme ameliyatı oldum Tuğrul beye, gerçekten korkacak bir şey yok, cok konforlu geçti... implant ameliyatları daha da kısa sürede, ve lokal anestezi ile oluyormuş.
Hiç korkmadan, Tuğrul beye ameliyat olabilirsin... güvendesin..
sevgiler
merhaba, geçmiş olsun..büyük ihtimalle küçültme olmadan dikleştirme ameliyatı gerekecek bana yani, tuğrul beye anlattıklarımdan bu sonuca vardı.. bana gelmeden 1-2 doktorun yaptıklarını görün dedi, haklı olarak, ben bunu yapamadım, haftaya randevu almayı düşünüyorum kendisinden, eğer bana " siz gidin 1-2 doktoru görün ondan sonra bakalım" derse fena ben mart ayı içinde bu iş bitsin isterim çünkü..yeni bir şehre taşındım ama antalyaya yakın..antalyada bildiğiniz ya da yaptıklarını görebileceğim dikleştirme üzerine uzman bir doktor var mı acaba ? :) bir de gerçekten bu dikleştirme olayı ve doktor bey hakkında az biraz bilgi verebilir misiniz ? şu an durum nasıl ?
Çok teşekkür ederim canım. DÜn ameliyatımı oldum :) odamda bayıldım ve odamda ayıldım :) diren yok, ağrı yok, bulantı yok, doktorumun ellerine sağlık :)
göğüslerimin bandajlanmadan önceki resimlerini cekmiş dün gösterdi, cok super duruyorlardı, ablam ve arkadaşım da şaştı.....
Ben aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum bandajlar biraz ağırlık yapıyor, başka sıkıntım yok şimdilik.....
Bu forumda yazan herşey doğru, doktorumuz işinde cok titiz ve hastasıyla ilgili , cok renkli cok tatlı...
şimdilik bu kadar görüşmek üzere,
geçmiş olsun ozdy, bende küçültme veya dikleştirme ve göz kapağı ameliyatını aynı anda istiyorum. senin her iki göz kapağımı yoksa sadece alt ya da üst kapaklarmı.. nasıl geçirdin süreci anlatırmısın.. acaba iki ameliyat aynı anda olunca fiyat ne kadar ödedin, hangi hastanede oldun, iyileşme sürecin nasıl geçiyor , lütfen bunları paylaşırsan çok önemli bizler için.. görüşürüz , hızlı iyileşirsin umarım..
merhaba, geçmiş olsun..büyük ihtimalle küçültme olmadan dikleştirme ameliyatı gerekecek bana yani, tuğrul beye anlattıklarımdan bu sonuca vardı.. bana gelmeden 1-2 doktorun yaptıklarını görün dedi, haklı olarak, ben bunu yapamadım, haftaya randevu almayı düşünüyorum kendisinden, eğer bana " siz gidin 1-2 doktoru görün ondan sonra bakalım" derse fena ben mart ayı içinde bu iş bitsin isterim çünkü..yeni bir şehre taşındım ama antalyaya yakın..antalyada bildiğiniz ya da yaptıklarını görebileceğim dikleştirme üzerine uzman bir doktor var mı acaba ? :) bir de gerçekten bu dikleştirme olayı ve doktor bey hakkında az biraz bilgi verebilir misiniz ? şu an durum nasıl ?
canım antalyada bildiğim bir doktor yok ama sen yine de başka doktorlara git derim, tuğrul beyin farkını anlaman için :)
benim memeler bayağı gevşekti, sarkıktı şimdi 20 yaş memesi oldular.. kesiyi ters t yapıyor , resimleri görmüşsündür.
benim de doku alınmadan dikleştirme oldu,gayet memnunum 2. ay oldu, yaralarım bayağı iyileşti...ama ilk 6 hafta sızlamalar oldu...
ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı, diren de yoktu...1 hafta sonra sokaklarda dolaştım.....
sormakistediğiniz bir şey olursa ben burdayım
sevgiler
ameliyat sonrası genelde pek durulmaz, forumda olup böyle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.. seni soru bombardımanına tutacam ne olur sıkılma :)
tuğrul hocanın yaptığı hiçbir sonucu görmedim sorun olmazsa gönderebilir misin bana ? bana sadece farklı bir yöntemle yaptığını söyledi, ters t yi mi farklı bir şekilde yapıyor acaba ? doku almadan dikleştirme ne kadara mal oldu ? 1 hafta sonra hayata dönme (bilgisayar taşıma, dans dersine gitme..vs) durum sence ne olur..ağır kaldırma 1-2 ay yasak mı yoksa.. 4-5 ay sonrasını merak ediyorum, meme ucu etrafı ve göğüs altına inen yaranın görünürlüğü..tekrar tekrar hayırlı olsun geçmiş olsun
Canım, rica ederim, istediğini sorabilirsin.. ben bu foruma girdiğimde cok yeni ameliyatlı kişiler yoktu.. bilgiler eskiydi.. o yüzden cok zorluk cektim, göğüs küçültme ile ilgili başka bir foruma girdim, orada sorular sordum... Tuğrul beyle ilgili forumda benim geçirdiğim ameliyatı geçirmek isteyen tüm arkadaşlarıma yarımcı olmak isterim :)
Bana görüşmeye gittiğimde ameliyat resimleri gösterdi...fark şöyle oluyor..
eğer yeterli dokun varsa, meme dokusunu jelimsi, silikon gibi bir hale getiriyor...yarım küre şeklini veriyor. açıkçası silikonlu gibi oluyor.... ters t kestiği için sarkması, gevşemesi uzun yıllar boyunca mümkün değil. yarım küre şekli aşağıdan horizontal kesiyle sağlamlaştırıyor.... Evet biraz iz fazla ama o kadar güzel şekil alıyorlar ki , izleri görmüyorsun bile....meme başı ve yukarıdan aşağıya inen dikişler nerdeyse silindi.. ama aşağıdaki dikişlerde ve büzme yerini biraz daha beklemem gerekiyor.6 aya kadar onlar da düzelecek...
iyileşme yaşa ve kişiye göre değişiyor. Ben 5 gün sonra bandajlar alınıca alıverişe cıktım, 10. gün işe döndüm. Çok ağır şeyler taşımadım ama kollarımda hiç ağrı olmadı... diğer forumlarda tecrüblerde görürsün insanlar kollarını kaldıramıyor... ama biraz ağır poşet, v alışverişi taşırsan sızlamalar oluyor.... Açıkçası tam iyileşmek 45 gün sürüyor. 45 gün sızlama ve küçük sancılar oluyor memelerde... ben dansa 1 ay sonra başladım...
kombine ameliyat olduğum için 10 bin tl verdim.
sevgiler
merhaba canım,
evet 2 si bir arada oldum :)Her 2 göz kapağım (üst) ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. ameliyatım rahat geçti. 3.5 saat sürdü. Odamda uyudum ve odamda yandm, ameliyathaneyi görmedim bile.. Hiç ağrım sızım olmadı, diren de yoktu..Tuğrul bey ameliyatlarını eski adıyla Hattat hastanesi yeni adıyla Ethica Levent de yapıyor. Hastane butik ve küçüktü ama rahattı.. 1 gece kaldım, ertesi sabah taburcu oldum... Göz kapağı ameliyatı memeye göre daha cok rahatsız etti diyebilrim. Biraz şişme ve batma hissi oldu.
banyo yapmak biraz sıkıntılıydı ama ablam sağolsun yardım etti..Sandalye cekip Başımı arkadan lavobaya dayadım o saçlarımı yıkadı, sırtımı ve boynumu sabunlu suyla sildik, meme bandajlarının su almaması gerekiyor, belden aşağısını ben yıkadım.. Biraz sıkıntılı ama oluyor....
5. gün dikişlerim alındı , sonrası rahat geçti.. 15. gün de meme dikişlerim alındı.Herün duş alıp bepanthen sürüyorum. 2.5 ay oldu, yara iyileşmem iyiymiş. Meme altı dikişlerimdiğerleri akadar iyileşmedi ama daha zamn var diyor doktor...İz giderici bir krem vermedi şimdilik...
ameliyat fiyatım 2011 fiyatıydı...meme büyüklüğüne göre de değişiyormuş, siz sorun yine de.. aynı anestezi olunnca göz kapağı ameliyatına indirim yaptılar... ben onbin tl verdim.
Tuğrul beye cekinmeden ameliyat olabilirsin..
sormak istediğin şeyler varsa burdayım
sevgiler
ameliyat sonrası genelde pek durulmaz, forumda olup böyle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.. seni soru bombardımanına tutacam ne olur sıkılma :)
tuğrul hocanın yaptığı hiçbir sonucu görmedim sorun olmazsa gönderebilir misin bana ? bana sadece farklı bir yöntemle yaptığını söyledi, ters t yi mi farklı bir şekilde yapıyor acaba ? doku almadan dikleştirme ne kadara mal oldu ? 1 hafta sonra hayata dönme (bilgisayar taşıma, dans dersine gitme..vs) durum sence ne olur..ağır kaldırma 1-2 ay yasak mı yoksa.. 4-5 ay sonrasını merak ediyorum, meme ucu etrafı ve göğüs altına inen yaranın görünürlüğü..tekrar tekrar hayırlı olsun geçmiş olsun
ayy ne heycanlı günlerdir tabi:)) yarın falan resim göndermeye çalışırım canım...Muayenehane ve hastane arası çok yakın hiç endişe etme..Dilek sabancı parkının hemen karşısındaydı sanıyorum doktor beyin yeri... taksiyle gideceksen böyle söyle daha kolay buluyorlar...Ben de istanbullu değilim hiç bilmeden gittim gerçi yanımda arkadaşım vardı ama o da pek bilmiyordu leventi gene de hiç problem olmadan bulduk...Hiç endişe etme bi bakıcaksın herşey olup bitmiş senden mutlusu yok:)))
canm valla resm gonderrsen cok sevnrm acayıp merak edyorm bnde annemle gıdıcem buluruz artk bı seklde son bı hafta cok heyecanlyım olsamda kurtulsam artk ya :))
gönderdim canımfikrini söylersen sevinirim:))
evet işte göz kapakları korkutuyor beni de, batma, yanma görmede sıkıntı olursa diye çünkü alt kapaklar.. görüntü de önemli.. sonrasında komplikasyon riski vs.. çekiniyorum.. yüzünü ne kadar süre su değmemesi gerek ? dikişler alındıktan sonra yüzünü yıkayıp memene duş alabiliyomusun? izler için bişey kullanıyomusun, memelerin bandajlı mı duş alıyosun, hangi sütyeni kullanıyosun, yolda yürürken filan biri çarparsa yanlışlıkla değerse diye korkuyomusun ? eğilip iş yapmak yasak galiba, birde uykun ne alemde , nasıl düzene girdi, hep sırtüstü yüksek yastıkta mı uyuyosun? popon için nasıl bir önlem aldın ? ben şu hemoroid simit yastıklarından almayı düşündüm :), popo sırtüstü yatmaktan acımasın batmasın diye ? sen ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?