Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

süpermş cnm, bende mart ayı içinde bu işi bitirmeyi düşünyrm artık inş.. Peki yasmincm senin göğüs dokun varmıydı, malum varsa doğal bi sonuç ortaya çıkması daha kolay oluyo kas üstünde.. benim pek yokta, yatınca dümdüze yakın oluyo, ama valla her halukarda kas altı gibi zorlu bi ameliyatı düşünemem sanırm... göğüs dokunuz azsa kas üstü doğal sonuç vermez denıyo çoğu yerde.. sen kaç bedendin, şimdi kaç oldn tatlm, ne büyük mutluluktr şimdi sendeki herşey olup bitmş, ben şimdiden çok heyecanlıym, oluncaki mutluluğumu düşünemiyrm, bu slikonu ilk kim çıkardıysa Allah ondan razı olsun gerçekten... :)

Yassmiincim benim de göğüslerim bayağ bayağ yumuşadı canım..Şimdiden sallanıyolar:) elliyorum yokluyorum yani yumuşaklığı şimdiden (ki ben ameliyat olalı 3 hafta oldu) gayet iiler.. Arkadaşlarıma falan soruyorum gösteriyorum onlarda çok begeniyorlar inanamiyorlar doğallığına:)) e bunlar da beni çok mutlu ediyor tabiki:)) canım göğüslerimin şişliği genişliği bayağ iileşti hatta şişlik hiç kalmadı..Yüzüstü yatıorm hiç sıkıntı çekmeden...acaba silikonları hissedermiyim die sıkıyorum hiç bir acı hissetmedgm gibi silikonları da hissetmiyorum..Tek sıkıntım ki aslında o da çok büyük bir sıkıntı değil göğüs ucumun hassaslığı.. Sütyen falan hiç takmak istemiyorum o yüzden...Dediğin gibi bepanthen kullandım pamuk koydum ama yok pek bir işe yaramadı ben de...Bir ara hafif kabarıp kırmızılastı göğüs uçlarım ben de doktor beye sordum bir krem kullanmalı mıyım diye ama bana kendimi çok fazla dinlediğimi artık ameliyat oldugumu unutmamı herşeyi kendi haline bırakmamı söyledi bir nevi:)) artık daha cool takılmaya karar verdim bu uyarılardan sonra:)) izlere gelince seninki gibi tamamen pembeleşmedi ama her geçen gün onlarda iileşyor canım..Onların problem olacağını kesinlikle düşünmüyorum hiç de kafayı takmıyorum izlere zaten..

canm ya bylesyleynce cok mutlu oluyorm bnmde bı hafta kaldı amleyata senden byle yormları okudukca rahatlyorm doğallığına ınanamyorm resmnı gonderblrmsn ya bn maıl adresmı versem cok merak edyorm ozelden nasl msj atlyo blmyorm hande_ergezen@hotmail. gönderrsen cok sevnrm canm yaa acayıp merak edyorm ve cok heyecanlyım hastaneyle muaynane arası uzakmı ben bska sehrden gelıcem bulalrlm ınsallah

canım benim gögüs dokum vardı ama inan az yani yatınca tabiki düz oluyordu doktor görünce korkucak hiç bişey yok yeterli dokun varsa kas üstü için dedi zaten yeterli demeseydi olmazdım ameliyat kas altına cesaret edemem allah vergisi sağlam kasımı kestiremezdim mantıklı gelmiyor. destekli 80 b takıyordum desteksiz hiç takmadığımdan bilmiyorum ölçümü :) ama şimdi 80 c oluyo üstelik desteksiz yani 2 beden büyüdü diyebilirim cnm. hiç düşünmeden ol cnm inan korkulucak hiç bir şey yok umarım sonuç tatmin edici olur senin için öpüyorum

merhaba, büyük ihtimalle küçültme olmadan dikleştirme ameliyatı gerekecek bana yani, tuğrul beye anlattıklarımdan bu sonuca vardı.. bana gelmeden 1-2 doktorun yaptıklarını görün dedi, haklı olarak, ben bunu yapamadım, haftaya randevu almayı düşünüyorum kendisinden, eğer bana " siz gidin 1-2 doktoru görün ondan sonra bakalım" derse fena ben mart ayı içinde bu iş bitsin isterim çünkü..yeni bir şehre taşındım ama antalyaya yakın..antalyada bildiğiniz ya da yaptıklarını görebileceğim dikleştirme üzerine uzman bir doktor var mı acaba ? :)

merhaba, geçmiş olsun..büyük ihtimalle küçültme olmadan dikleştirme ameliyatı gerekecek bana yani, tuğrul beye anlattıklarımdan bu sonuca vardı.. bana gelmeden 1-2 doktorun yaptıklarını görün dedi, haklı olarak, ben bunu yapamadım, haftaya randevu almayı düşünüyorum kendisinden, eğer bana " siz gidin 1-2 doktoru görün ondan sonra bakalım" derse fena ben mart ayı içinde bu iş bitsin isterim çünkü..yeni bir şehre taşındım ama antalyaya yakın..antalyada bildiğiniz ya da yaptıklarını görebileceğim dikleştirme üzerine uzman bir doktor var mı acaba ? :) bir de gerçekten bu dikleştirme olayı ve doktor bey hakkında az biraz bilgi verebilir misiniz ? şu an durum nasıl ?

ayy ne heycanlı günlerdir tabi:)) yarın falan resim göndermeye çalışırım canım...Muayenehane ve hastane arası çok yakın hiç endişe etme..Dilek sabancı parkının hemen karşısındaydı sanıyorum doktor beyin yeri... taksiyle gideceksen böyle söyle daha kolay buluyorlar...Ben de istanbullu değilim hiç bilmeden gittim gerçi yanımda arkadaşım vardı ama o da pek bilmiyordu leventi gene de hiç problem olmadan bulduk...Hiç endişe etme bi bakıcaksın herşey olup bitmiş senden mutlusu yok:)))

selam, bende küçültme ve dikleştirme istiyorum. gelişmeleri yazarmısınız , mesela küçültme yapıldıktan sonra ağrı ve acılar ne düzeyde, ve yüzüstü uyumaya ne zaman geçebildiniz, ya da geçebildiniz mi, bilmiyorum korku filmi gibi şu an, ameliyat sonrası dönem insanı korkutuyor. kısıtlanmak, kısıtlı hareket etmek hatta uyuyamamak kolları filan hareket ettirememek gibi korkular...

geçmiş olsun ozdy, bende küçültme veya dikleştirme ve göz kapağı ameliyatını aynı anda istiyorum. senin her iki göz kapağımı yoksa sadece alt ya da üst kapaklarmı.. nasıl geçirdin süreci anlatırmısın.. acaba iki ameliyat aynı anda olunca fiyat ne kadar ödedin, hangi hastanede oldun, iyileşme sürecin nasıl geçiyor , lütfen bunları paylaşırsan çok önemli bizler için.. görüşürüz , hızlı iyileşirsin umarım..

merhaba canım,

evet 2 si bir arada oldum :)Her 2 göz kapağım (üst) ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. ameliyatım rahat geçti. 3.5 saat sürdü. Odamda uyudum ve odamda yandm, ameliyathaneyi görmedim bile.. Hiç ağrım sızım olmadı, diren de yoktu..Tuğrul bey ameliyatlarını eski adıyla Hattat hastanesi yeni adıyla Ethica Levent de yapıyor. Hastane butik ve küçüktü ama rahattı.. 1 gece kaldım, ertesi sabah taburcu oldum... Göz kapağı ameliyatı memeye göre daha cok rahatsız etti diyebilrim. Biraz şişme ve batma hissi oldu.
banyo yapmak biraz sıkıntılıydı ama ablam sağolsun yardım etti..Sandalye cekip Başımı arkadan lavobaya dayadım o saçlarımı yıkadı, sırtımı ve boynumu sabunlu suyla sildik, meme bandajlarının su almaması gerekiyor, belden aşağısını ben yıkadım.. Biraz sıkıntılı ama oluyor....

5. gün dikişlerim alındı , sonrası rahat geçti.. 15. gün de meme dikişlerim alındı.Herün duş alıp bepanthen sürüyorum. 2.5 ay oldu, yara iyileşmem iyiymiş. Meme altı dikişlerimdiğerleri akadar iyileşmedi ama daha zamn var diyor doktor...İz giderici bir krem vermedi şimdilik...

ameliyat fiyatım 2011 fiyatıydı...meme büyüklüğüne göre de değişiyormuş, siz sorun yine de.. aynı anestezi olunnca göz kapağı ameliyatına indirim yaptılar... ben onbin tl verdim.

Tuğrul beye cekinmeden ameliyat olabilirsin..
sormak istediğin şeyler varsa burdayım

sevgiler

canım antalyada bildiğim bir doktor yok ama sen yine de başka doktorlara git derim, tuğrul beyin farkını anlaman için :)
benim memeler bayağı gevşekti, sarkıktı şimdi 20 yaş memesi oldular.. kesiyi ters t yapıyor , resimleri görmüşsündür.
benim de doku alınmadan dikleştirme oldu,gayet memnunum 2. ay oldu, yaralarım bayağı iyileşti...ama ilk 6 hafta sızlamalar oldu...
ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı, diren de yoktu...1 hafta sonra sokaklarda dolaştım.....
sormakistediğiniz bir şey olursa ben burdayım

sevgiler

ameliyat sonrası genelde pek durulmaz, forumda olup böyle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.. seni soru bombardımanına tutacam ne olur sıkılma :)
tuğrul hocanın yaptığı hiçbir sonucu görmedim sorun olmazsa gönderebilir misin bana ? bana sadece farklı bir yöntemle yaptığını söyledi, ters t yi mi farklı bir şekilde yapıyor acaba ? doku almadan dikleştirme ne kadara mal oldu ? 1 hafta sonra hayata dönme (bilgisayar taşıma, dans dersine gitme..vs) durum sence ne olur..ağır kaldırma 1-2 ay yasak mı yoksa.. 4-5 ay sonrasını merak ediyorum, meme ucu etrafı ve göğüs altına inen yaranın görünürlüğü..tekrar tekrar hayırlı olsun geçmiş olsun

Canım, rica ederim, istediğini sorabilirsin.. ben bu foruma girdiğimde cok yeni ameliyatlı kişiler yoktu.. bilgiler eskiydi.. o yüzden cok zorluk cektim, göğüs küçültme ile ilgili başka bir foruma girdim, orada sorular sordum... Tuğrul beyle ilgili forumda benim geçirdiğim ameliyatı geçirmek isteyen tüm arkadaşlarıma yarımcı olmak isterim :)

Bana görüşmeye gittiğimde ameliyat resimleri gösterdi...fark şöyle oluyor..
eğer yeterli dokun varsa, meme dokusunu jelimsi, silikon gibi bir hale getiriyor...yarım küre şeklini veriyor. açıkçası silikonlu gibi oluyor.... ters t kestiği için sarkması, gevşemesi uzun yıllar boyunca mümkün değil. yarım küre şekli aşağıdan horizontal kesiyle sağlamlaştırıyor.... Evet biraz iz fazla ama o kadar güzel şekil alıyorlar ki , izleri görmüyorsun bile....meme başı ve yukarıdan aşağıya inen dikişler nerdeyse silindi.. ama aşağıdaki dikişlerde ve büzme yerini biraz daha beklemem gerekiyor.6 aya kadar onlar da düzelecek...
iyileşme yaşa ve kişiye göre değişiyor. Ben 5 gün sonra bandajlar alınıca alıverişe cıktım, 10. gün işe döndüm. Çok ağır şeyler taşımadım ama kollarımda hiç ağrı olmadı... diğer forumlarda tecrüblerde görürsün insanlar kollarını kaldıramıyor... ama biraz ağır poşet, v alışverişi taşırsan sızlamalar oluyor.... Açıkçası tam iyileşmek 45 gün sürüyor. 45 gün sızlama ve küçük sancılar oluyor memelerde... ben dansa 1 ay sonra başladım...

kombine ameliyat olduğum için 10 bin tl verdim.

sevgiler

merhaba canım, çok sağol bize yardım ettiğin için, evet daha çok yeni sayılırsın izler için, çok geçmiş olsun tekrar, zor olan kısmı kazasız atlatmışsın şanslısın, benim alt kapaklarda torbalanma var ve çok belirgin, yaşım 29 şu an, iki ay sonra 30 olucak.. acaba ne kadar sürede toparlanırım kestiremiyorum orasını.. sen hızlı iyileşiyosun yaşın kaç acaba ? bende ters T tekniğinin daha uzun ömürlü olduğunu ya da şekillendirme açısından daha sağlam olacağını düşünenlerdenim.. sanırım ona benzer bişeyler okumuştum ve resimlerden öyle anlamıştım.. çünkü artık o tekniğin bırakıldığını lolipop izin daha doğru olduğunu söyleyen doktorlar da çok biliyosun ama yinede mantıklı geliyor bana ters T olması... meme uçları genelde resimlerde yanlara bakıyor ameliyat sonrasında ama aşırı göze batmadıkça rahatsız etmez.. hem rahatlık hem de dik olacağı için simetrik olursa çok tırmalamaz gibi geliyor.. ama yinede insan herşey tam simetrik olsun istiyor biliyosun işte.. o yüzden sen alt göz kapaklarınıda yaptırdın mı ? memeye göre daha riskli, üst göz kapağı pek riskli değilmiş ama alt kapaklar için işlem biraz daha zor.. gözlerin nasıl iyileşti görmede zorluk oldu mu? hem maliyeti hem de ameliyat sonrası dönemdeki zorluklara değecek sonucu alırsın umarım.. 1 ay sonra dansa bile başlamışsın, mutlu olman çok iyi, peki yüzüstü uyuma durumun nasıl ?

evet işte göz kapakları korkutuyor beni de, batma, yanma görmede sıkıntı olursa diye çünkü alt kapaklar.. görüntü de önemli.. sonrasında komplikasyon riski vs.. çekiniyorum.. yüzünü ne kadar süre su değmemesi gerek ? dikişler alındıktan sonra yüzünü yıkayıp memene duş alabiliyomusun? izler için bişey kullanıyomusun, memelerin bandajlı mı duş alıyosun, hangi sütyeni kullanıyosun, yolda yürürken filan biri çarparsa yanlışlıkla değerse diye korkuyomusun ? eğilip iş yapmak yasak galiba, birde uykun ne alemde , nasıl düzene girdi, hep sırtüstü yüksek yastıkta mı uyuyosun? popon için nasıl bir önlem aldın ? ben şu hemoroid simit yastıklarından almayı düşündüm :), popo sırtüstü yatmaktan acımasın batmasın diye ? sen ne yaptın ?

evet gerçekten de çok önemli forumda kalması, ameliyat olanlar bir süre forumu terkediyor ve ulaşılamıyor bir daha.. aslında olanlar öncesi sonrası ve iyileşme süreci fotoğraflarını da paylaşabilse ne iyi olurdu... belki de daha net anlamış olurduk, hem doktorları , hem süreci hem de yapmış oldukları işleri ve izleri ... burun olunca insanlar paylaşıyor ama diğer yerleri paylaşan pek yok.. hala tabu galiba böyle durumlar, halbuki hepsi et ve deri nihayetinde... yine de forumdaki paylaşımlarda çok önemli o kadar çok soru var ki insan ne soracağını şaşırıyor valla...

canm valla resm gonderrsen cok sevnrm acayıp merak edyorm bnde annemle gıdıcem buluruz artk bı seklde son bı hafta cok heyecanlyım olsamda kurtulsam artk ya :))

gönderdim canımfikrini söylersen sevinirim:))

canm cok guzel olmus kac cc takılmstı sana ılk resm acıldgnda gozme buyuk gbı geldı snra yakından bakınca daha normal geldı ust kısmı tas gbı yapay durmamıs bnde ust kısmı duz alta dgru yoğnlk ıstyorm aslnda damla ıstyorm ama bakalm doktr ne dıcek yandan ftografn varmı canm cok zahmetlı oldm ama :))

ben sadece üst gözkapağı oldum, alt göz kapağını Tuğrul beye sorabilirsin,, evet sıkıntı oluyor, benim zaten allerjiktir gözlerim, batma hissi ve yanma, capaklanma oldu, bazen de yaş geldi ama hiç kaşımadım... dikişler alınıcaya kadar sadece gözaltını yıkadım, alnımı bezle sabunladım. çapakları da temiz bi kağıt havluyla bazen makyaj pamuğuyla ıslatarak temizledim...Dikişler 4.-5. gün alınıyor, sonrasında yıkıyorsun yüzü nü.. meme dikişleri 15. gün alınıyor, bandajlar nem almasın diye belden aşağısını duş alıyorsun, üst kısmı sabunlu bezle siliyorsun zaten :9
iz için bir şey vermedi doktor, hergün duş ve bepanthen krem kullanıyorum. Sütyeni doktor taraif ediyor ,alıp getiriyorsun giydiriyor, dikişleri aldığı gün... Evet alışveriş yerlerinde biraz ihtiyatlı dolaşıyor insan ama doktor ameliyatın ilk günü, artık hiçbir şey olmaz düşsen bile dedi...
sırtüstü yüksek yastıkta evet 10 gün kadar dönemedim yan dönemedim ama sonra beceriyorsun yan yatmayı, yüzükoyun yatmaya 6. haftada falan başlıyorsun, bence gerek yok o simite...ben kullanmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…