• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

cnm ben sütyenden kurtuldum bu arada zaten doktorda hiç takamyer çekimine mağruz kalsın az insinler dikişlerin üstüne düşsünler dedi bende takmıyorum evde bir gün silikon ameliyatı olursam takarım diye aldıgım büyük beden sütyenim vardı onu taktım gayet hoşlar ama ayrıklar senin de ayrıkmı acaba seninkiler nasıl duruyor benim ki gibi mi bir de dikişlerini aldıran arkadaşların izlerini merak ediyorum resim yollayacak kimse yokmu ki kızlar ben de size yollarım.

oh ne güzel yasmin rahat rahat dolaşıp yatıyorsundur şimdi:) normalde ben hiç sevmem sutyen takmayı o yüzden şimdi yatarken bile takmak çok sıkıyor beni:( demek önceden almıştın sütyenler:))) ben de çok almak için girdim ama arkadaşlarım durdurdu napıyosun şimdiden diye:) iyi yapmışsın walla.. ben de dikişlerim alınır alınmaz alışverişe gidicem 4 gözle bekliyorum:)) benimkiler ayrık değil canım çok..Şu anda tabiki çok sertler ama şimdi bile birleşik gibiler sanırım yumuşayınca daha da birleşicekler görünüş o yönde ama doktor bey seninki öyle olur demişti bana zaten..o biraz göğüs yapısıyla ilgiliymiş ben sormuştum..ayrıksa hiç bir şekilde silikonla birleşmez demişti.. Benim de sıkıntım göğüslerim biraz aşağıda diğer kişilere göre yani biraz daha yukarda olsa dekolte daha güzel olurdu bence:)) tuğrul bey boyuna göre normal diyo ama ben diğerini tercih ederdim:))kısacası sıkıntılar dilekler keske böyle olsaydılar hic bitmiyor bi bayanda sanırım:))

cnm demek seninkiler birleşik ne güzel çok kıskandım hem hayalimdir öyle göğüsler off offf bana bir resmini yollarmısın büyüklüğünü ve duruşunu merak ettim cnm bende sana yollarım hem dikişlerimide görmüş olursun ama özelden msj atamıyorum 100 tane atmadan kullanamıyorum özel msj kutumu cnm bir benimkiler baya indi şişleri umarım daha da küçülmezler yoksa olduğuma değmeyecek gerçekten :S birde sürekli sütyensiz gezdiğimiz için ağagya doğru imiş gögüslerimiz bende senin gibi hiç takmam genelde çocukluğumdan beri sadece dışarı çıktığımda küçük oldukları halde sarkık gibi lerdi yerçekimi var çünkü sürekli öle gezince aşağı iniyolarmış...birde bende sivilceler çıktı ufak tefek göğüslerimde sende de oldumu cnm

cnm bana özelden msj atmışsın mail adresimi vermem için çok teşekkür ederim öncelikle ama ben sana cvp atamıyorum 100 msjı doldurmam gerekmiş çünkü nasıl yapıcaz başka acemiyim atmak istiyorum ama sana mailimi :S

cnm bana özelden msj atmışsın mail adresimi vermem için çok teşekkür ederim öncelikle ama ben sana cvp atamıyorum 100 msjı doldurmam gerekmiş çünkü nasıl yapıcaz başka acemiyim atmak istiyorum ama sana mailimi :S

cnm demek seninkiler birleşik ne güzel çok kıskandım hem hayalimdir öyle göğüsler off offf bana bir resmini yollarmısın büyüklüğünü ve duruşunu merak ettim cnm bende sana yollarım hem dikişlerimide görmüş olursun ama özelden msj atamıyorum 100 tane atmadan kullanamıyorum özel msj kutumu cnm bir benimkiler baya indi şişleri umarım daha da küçülmezler yoksa olduğuma değmeyecek gerçekten :S birde sürekli sütyensiz gezdiğimiz için ağagya doğru imiş gögüslerimiz bende senin gibi hiç takmam genelde çocukluğumdan beri sadece dışarı çıktığımda küçük oldukları halde sarkık gibi lerdi yerçekimi var çünkü sürekli öle gezince aşağı iniyolarmış...birde bende sivilceler çıktı ufak tefek göğüslerimde sende de oldumu cnm

yani su anda öle cok asırı birleşik deiller tabiki ama cok ayrık da deiller sanki yumusayınca daha birleşik olur gibi düsünüorum ben yasmin ama ne kadar dogru bu bilmiorm:)) ya demek iniolar mı sonra ya?:(( bence de inmesin sakın anlamı kalmaz yoksa seninki gerci cymiş zaten benimki b bide:) sivilce hic yok su anda canım sonra cıkar mı bilmiorumki cilt cok gerilio ya o yuzden problemler oluyodur. Su dikişlerim alınsın sutyenden kurtulayım ben yollarım sana foto ama ben de özelden mesaj atamıorm maalesef:( benimde 100 olmadı daha. Nasıl yapalım bilemedim..yasmin bide ne sorucam bugun sutyeni indirip baktım biraz göğüs uclarımın şişi biraz inmiş ama genişlemiş bu seferde. O sonra eski haline gelirmiki ya? Doktora olmadan önce sormustum gerilmeden dolayı göğüs uçları da büyür mü diye büyümez demişti ama su an büyükler..Sende de var mı bu? Off umarım öle kalmaz:(

karın germe ve göğüs dikleştirme,benım göğüs dokum çok yok,sadece toparlıcak ben sılıkon ıstemedım,ama onun harıcı gösterdıklerım hemen sılıkon dıye salladı benı.

walla ne diyelim ki endulus...Doktor bey göğüs konusunda çok iddialı ameliyatları da diğer doktorlara nazaran çok basit ve ağrısız geçiyor ama maddi yönden sıkıntı olucaksa sen bilirsin canım..Biraz daha araştır istersen..

cnm evet inicekelr öle kalmaz ama küçük olduğundan göğüslerimiz çok bir inmede olmaz dedi doktor ama inmesi ve dikişleri kapatması için sütyensiz gez yer çekimi ile az düşşünler dedi bu arada benim de göğüs uçlarım genişledi hemde ne genişleme doktor bu seferde bundan sıkıntı çekebilirsin dedi:) güldük beraber yok sorun değil dedim hatta oda sen öle san çok belli olurlar badiden dedi ben de yok ya sorun değil dedim gene güldü peki bişey demiyorum siz ilginç kadınlara dedi benim de şişi epey indi cnm genişleme desen evet oda az düzeldi ama bunun 3ay da nasıl hal alacağını hepimiz bekleyip görücez henüz 20 gün oldu benim:) birde sen göğüs uçlarını elleyince sıcaklar mı benim başlarda cayır cayır yanıyordu duştan son biraz düzeldiler ama hala az sıcaklık.. sen b cup ken mutlusun ben c cupum hala mutsuz ilginç :) tmm dikişlerin alınsın çok merak ediyorum resmini çek bende çekip sana atıcam cnm..

yok yasmincim hafif sıcak ama öle cayır cayır yanma olmadı pek şimdi bakıyorum şimdi de yok:))) bende yarın dikişlerimi aldırıcam ama korkuyorum biraz ya bişey olmuo acımıyor hiç dediniz ama gene de kendi kendime öle olcakmıs gibi hissediyorum cünkü dikiş yeri acıyo hala dokununca nasıl o çekilirken acımıyo ki:)off görcez yarın:)) bi de arkadaşlarım off kocaman olmuş diyor benim göğüsleri görünce çok beğeniyolar ama bana hiç de büyük gelmiyor:)) ya biz sanırım sonradan bulduk ya büyüklüğü bi türlü yetmio:))

eveett bugün dikişlerimi aldırdım ve hiç bir şey hissetmedim:)sıfır acı..ve göğüslerime şöyle doya doya bakabildim sporcu sütyeninden kurutulunca süper olmuş bayıldım resmen:) doktorumun ellerine saglık:)

eveett bugün dikişlerimi aldırdım ve hiç bir şey hissetmedim:)sıfır acı..ve göğüslerime şöyle doya doya bakabildim sporcu sütyeninden kurutulunca süper olmuş bayıldım resmen:) doktorumun ellerine saglık:)

kızlar merhaba bnde 2 hafta sonrası ıcın randevu aldım tugrul beye amelyat olmaya burdakı yazılanları okudgumda ve lokal anestezı oldgunu öğrendiğmde karar verdim yoksa izmirde olcaktım artık korkmuyorum ama tabı heyecan var inşallah sonuç istediğim gbi ve sorunsuz olur

bide benm de göğsüm cok az var yok gbi acaba banada kas üstümü dicek cok merak edyorum inşallah ka üstü olur agrı cekmek ıstemyorum yaa

bide benm de göğsüm cok az var yok gbi acaba banada kas üstümü dicek cok merak edyorum inşallah ka üstü olur agrı cekmek ıstemyorum yaa

merhaba symrna, Heyecanını çok ii anlıyorum özellikle böle 2 hafta kaldgnda acaip heyecan yapmıştım ben de sonra son bi kaç gün biraz yatıştım garip bi şekilde:)) walla benim de göğüs dokum var yok gibiydi çok küçüktü ama kas üstü yapıldı...ama kas altı olsa bile gerçekten iyi bir doktorun ellerindesin hiç korkma...ameliyat konusunda da hiç anlamıosun bile sanki odadan çıktım sedyede.. 3 saniye geçti ismimi sölüolardı uyandım bitmiş herşey:))) çok kolay bi ameliyat ameliyat bile değil diodu doktor bey çok doğru söylüomuş:) bi kaç saat bekleyip eve gittim bir iki gün yatıp kalkmamda arkadaşım yardım etti onun dışında gayet iyiydim diğer gün gezmeye bile gittim:))şimdi 2 hafta oldu dün de sütyenimi çıkardım artık sütyensiz gezmeliymişim evde olabildiğince walla durup durup bakıyorum çok mutluyum:))

cnm demek aldırdın dikişleri hayırlı olsun :) acı yok demiştim sana merak ediyorum ya nasıl olduklarını ben de aynadan kendimi alamıyorum aslında resim çektim gayet fena duruyolar:) ama yukardan bakınca küçücük gibi geliyor bana dikiş yerlerimde inceceik az bişe karamsı idi açıldı onunda rengi napalım artık çok şükür cnm ya bende sütyensiz geziyorum 10 gündür :) banyoda yapmışsındır sen şimdi senden mutlusu yoktur bana resmini yollarmısın cnm sana mail adresimi yazsam bende sana atarım resim

ayy kızlar cok tesekkur ederm ya burda okuduklarmdan cok cesaret aldm zaten olduktan snrada yazarm doktora cok guvenyorm nedense ıcım cok rahat dogal duruyo demı cok merak edyorm nasl olcagnı ınsallah kas ustu yapar

Yollarım yasmincim tabi:) sen gönder mailini...hani göğüs ucum soyuluo demiştin ya aynısı bende de oluyo şimdi ve okadar hassaslarki bisey değince çok rahatsız ediyo..bu hassaslık gecer umarım bi an önce...

Back