Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende tuğrulbeye aml olmak çok istiyorum,ama iki operasyon bır arada çok pahalıya geliyor
cnm ben sütyenden kurtuldum bu arada zaten doktorda hiç takamyer çekimine mağruz kalsın az insinler dikişlerin üstüne düşsünler dedi bende takmıyorum evde bir gün silikon ameliyatı olursam takarım diye aldıgım büyük beden sütyenim vardı onu taktım gayet hoşlar ama ayrıklar senin de ayrıkmı acaba seninkiler nasıl duruyor benim ki gibi mi bir de dikişlerini aldıran arkadaşların izlerini merak ediyorum resim yollayacak kimse yokmu ki kızlar ben de size yollarım.
ne ameliyatı olacaksın ki?
cnm demek seninkiler birleşik ne güzel çok kıskandım hem hayalimdir öyle göğüsler off offf bana bir resmini yollarmısın büyüklüğünü ve duruşunu merak ettim cnm bende sana yollarım hem dikişlerimide görmüş olursun ama özelden msj atamıyorum 100 tane atmadan kullanamıyorum özel msj kutumu cnm bir benimkiler baya indi şişleri umarım daha da küçülmezler yoksa olduğuma değmeyecek gerçekten :S birde sürekli sütyensiz gezdiğimiz için ağagya doğru imiş gögüslerimiz bende senin gibi hiç takmam genelde çocukluğumdan beri sadece dışarı çıktığımda küçük oldukları halde sarkık gibi lerdi yerçekimi var çünkü sürekli öle gezince aşağı iniyolarmış...birde bende sivilceler çıktı ufak tefek göğüslerimde sende de oldumu cnm
karın germe ve göğüs dikleştirme,benım göğüs dokum çok yok,sadece toparlıcak ben sılıkon ıstemedım,ama onun harıcı gösterdıklerım hemen sılıkon dıye salladı benı.
eveett bugün dikişlerimi aldırdım ve hiç bir şey hissetmedim:)sıfır acı..ve göğüslerime şöyle doya doya bakabildim sporcu sütyeninden kurutulunca süper olmuş bayıldım resmen:) doktorumun ellerine saglık:)
bide benm de göğsüm cok az var yok gbi acaba banada kas üstümü dicek cok merak edyorum inşallah ka üstü olur agrı cekmek ıstemyorum yaa