ayy kızlar cok tesekkur ederm ya burda okuduklarmdan cok cesaret aldm zaten olduktan snrada yazarm doktora cok guvenyorm nedense ıcım cok rahat dogal duruyo demı cok merak edyorm nasl olcagnı ınsallah kas ustu yapar
inşallah canm dedgn gbı olur kaç cc takıldı sıze agrınız oldumu ben 3 gun snra faan ıse gıdıcem cnku sargılarla gezmek zor oluyormu amelyattan ckınca drek oda da mı uyanyorsunuz pekı o an bı agrı falan oluyormu kı ya
cece 123 300 cc kullanılmştı sanırm sende, doğal durduğunu söylüyosun.. boy ve kilon neydi acaba, bide hangi marka kullanıldı, bilgi verirsen sevinrm..
Çok teşekkürler cece123.. Benim boyum 1,70 kilom 57, senden kalınım yani.. :) Benim boyum senden kısa olduğu için 300 cc mi istesem, nasıl yapsam hiç bilmıorm, yoksa bende mi 325 cc düşünsem.. ben doğal istyrm, ama güzelde olsun tabi olmuşken dimi kızlar.. :)) bide cece yumuşaklığı nasıl protezlerin, yani normal göğüs kıvamına kaç günde erişiolar.. Nagor arion çok yumuşak protezlermiş, çok kolay şekil alıomş, ama Tuğrul bey hasta isteğine göre protez kullanır mı onuda bilmıorm.. Her konuda kafam karışık, bi an önce bu ameliyatımı olmak istediğime eminim ama..:)) bu arada cece ve yasmin burada ameliyat olmayanları bilgilendirmeniz çok güzel gerçektn.. inş bende bi an önce olup bitip, olmayan arkadaşlarımızı bilgilendireblrm bi an önce.. :)
canm ya ayrıntılı cvp vermssn cok saol ıcım rhatladı yne bnm boyum 165 55 kılo falanm bakalm hangı boy takılcak agrı oluyodr mutlaka ama dayanıcaz artk bu doktor en aza ındrgedgı ıcın agrıları da oyonden ıcım rahat masa bası calsyorm sorn olmaz herlade normalde ızmırlıyım orda olcaktm ama tugrul beyı bulunca vazgectm genel anestezıde gozumu cok korkuytyordu cnku bunda sadece uyuyp uyanyorz demı zaten annemle gelıcem muhtemelen o gece hastanede kalrz hangı hastanede oldunuz cnm amelyatı ? bde doktorlarn cogu mentor marka sılıkon kullanyor tugrul bey baska bsy kullanyor heralde dmı ay olsamda kurtulsam çok merak edyorm
cece cim senin şu an normal sütyen ölçün ne oldu tatlm.. ben öngörüşmeye henüz gitmedm, yani büyüklük gösterdiği resimlerdende örnek vereblrz sanırm.. en iyisi fazla takmayıp doktora güvenmek marka konusundada.. peki cnm ağrı ve yatıp kalkmada sorun kaç gün sürüyor.. ? çok geçmş olsun sanada ayrıca, gerçi geçip gitmş çoktanda, göğüslerindeki hassaslık devam edıomu hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?