• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

MERHABA KIZLAR;
aranıza yeni katıldım bende tuğrul beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. bugün 12. günüm 300cc kas üstü meme altı olarak yapıldı doğal olsun demiştim zaten oda en uygun olanını taktım dedi benim gögüslerim ayrık yumuşayınca umarın sütyen taktığımda birleşirler. :) 12.günüm olmasına ragmen epey şişlerim indi ve yumuşadı dikişlerim cumartesi alınıyor umarım acımaz tek sıkıntım güğüs ucum soyuldu değdikçe sütyene canım çok yanıyo dün bepanten sürdüm ve pamuk koydum ucuna az biraz daha iyi ama acıyo tabi acaba aranızda bu duruma mağruz kalan bir arkadaş var mı:)

Allah Allah nie öyle oldu acaba yasmin operasyonda ucuna dokunulmuyo sonucta ama orası da cok hassastır ya:( bandajın içinde, sıkı bi sutyende falan kalınca tahriş mi oldu acaba... Doktora da sor istersen bi. Krem falan önerir belki..Ya 12 günde yumusamasına cok sevindim umarım benimkide yumusar hemen:)

cnm dikler hala tabi ama meme yanlarım üstlerim hemen yumuşadı ama altlar hala epey şiş gerginlikten eser kalmadı zaten dikişlerimde acımıyor ameliyat sonrası sütyeni iğrenç bir his zaten ha bire çekiştiriyorum acayip rahatsız ameliyattan önce destekli sütyenle 80 b takıyordum şimdi c oldum fakat ben 75 c almışım beden den sıkıyor az değişmene gerek yok dedi tuğrul bey çünkü cup oldu beden dar az neyse cnm sen ne zaman oldun ameliyatını?

geçmiş olsun yassmiin:nazar:benim de göğüs uçlarım soyulmuştu canım,dikişler alındıktan sonra da devam etmişti bir süre.asıl göğüs uçlarımdaki kaşıntı beni yormuştu.yaklaşık üç ay sürdü kaşıntı ve o süre içinde hiç sütyen kullanmadım ben.ben de bepanten merhem sürüyordum sabah ve akşam.çok iyi geliyordu.3 aydan sonra geçti hepsi.umarım çok kısa sürede geçer senin sıkıntın.
dikişler alınırken hiç mi hiç acımıyor.ve merak etme yumuşadıkça daha da birleşiyor göğüsler.hele ki sütyenle:1:nereye saklıycam diye düşünceksin sonra:1:
mutlulukla kullan canım:nazar:

cnm dikler hala tabi ama meme yanlarım üstlerim hemen yumuşadı ama altlar hala epey şiş gerginlikten eser kalmadı zaten dikişlerimde acımıyor ameliyat sonrası sütyeni iğrenç bir his zaten ha bire çekiştiriyorum acayip rahatsız ameliyattan önce destekli sütyenle 80 b takıyordum şimdi c oldum fakat ben 75 c almışım beden den sıkıyor az değişmene gerek yok dedi tuğrul bey çünkü cup oldu beden dar az neyse cnm sen ne zaman oldun ameliyatını?

benim daha 6.günüm yassmiincim cumartesi sargılarım çıkıcak ben de acaba o acır mı diye düşünüyorum:))umarım sen de bir an önce iyileşirsin canım...

Cnm sargıların çıkarken çok az cıyor çünkü yapışkan kuvevetli gögüslerin hiç acımıyor acıyan tek yer göğüslerinden sırtına giden bantlar yanlardaki bantlar yani onuda sir ağda bandı gibi çekiyor 7 dk içinde sarıların çıkıyor :) benim acıdı biraz ama hemen geçti sütyeni giydirdi doktorum aynaya bak dedi vs. güzel duygular cnm bunlar sonrasında değeceğini bilmek daha da güzel. umarım herşey yolunda gider öpüyorum

cnm teşekkürler demek seninde göğüs uçların soyulmuştu anladım bende tuğrul beye mail attım 3 aya kadar hiç olmadığı kadar hassas olucaklar devam edebilir sonuçta gögüs kendini yeniden yeniliyor dedi bepanten sürüp sütyenle göğüs ucuna pamuk koyup teması kestim dedim mailimde oda 10 üzerinden 10 vermiş bu yöntemim için :) bana sorsaydın bende aynılarını söylerdim yazmış. dayanıcaz artık zaten dayanılmayacak kadar bişey yok çok şükür yarın dikişlerim alınıyorr acımıyor demişsin inş benim de acımaz çok sevindim cnm..

demek yumuşadıkça birleşiyor çok mutlu oldum ya :) seninde mi ayrıktı cnm gögüslerin kaç cc takıldı sana kaç beden kullanıyorsun şuan?

cnm teşekkürler demek seninde göğüs uçların soyulmuştu anladım bende tuğrul beye mail attım 3 aya kadar hiç olmadığı kadar hassas olucaklar devam edebilir sonuçta gögüs kendini yeniden yeniliyor dedi bepanten sürüp sütyenle göğüs ucuna pamuk koyup teması kestim dedim mailimde oda 10 üzerinden 10 vermiş bu yöntemim için :) bana sorsaydın bende aynılarını söylerdim yazmış. dayanıcaz artık zaten dayanılmayacak kadar bişey yok çok şükür yarın dikişlerim alınıyorr acımıyor demişsin inş benim de acımaz çok sevindim cnm..

demek yumuşadıkça birleşiyor çok mutlu oldum ya :) seninde mi ayrıktı cnm gögüslerin kaç cc takıldı sana kaç beden kullanıyorsun şuan?

yarın görüceksin zaten canım,hiç acımıyor dikişler alınırken.bandajların alınmadan daha nasıl anladın ki ayrık olduklarını:)merak etme hiç,6 ay sonra tam anlamıyla doğal meme kıvamında ve görünümünde olucaklar.çok doğal bir göğüs çatalın oluşucak.sütyenle duruşlarına da aşık olcaksın:1:ilk zamanlar benim de şimdikinden daha ayrıktı,ama sütyenle ayrık falan durmuyordu tabi.
bana 300 cc takıldı canım.75 C cup kullanıyorum şimdi.biraz daha küçük olsun isterdim doğrusu.

Yasmiinn sanırım dikişlerin alındı nasıldı korktugun gibimiymiş?? Benimde haftaya alınıcak..Bide benim göğüs uçlarım şişti biraz 1 hafta oldu ameliyat olalı sizde de olmus muydu normal midir bu??

cnm bende aynı soruyu soracaktım ki sen sormuşsun evet benim de gögğüs uçlarımın çevresi çok şiş hatta damarlarım bile görünür gibi 16. günüm benim hala çok şiş cnm inş geçerler demek seninde öyle...bu arada hayır dikiş mikiş yalan ya hiç mi anlamadım bile sadece 40 saniye sürdü çıkması cnm acı macı yok :)

canım benim 16.günüm dikişlerimi aldıralı 3 gün oldu duş aldım dünyalar benim oldu dikişlerim çok ince ama siyahımsı gibiler sonrada mı geçicek acaba ben direk pembemsi bekliyordum ama kir birikmiş gibi :) benim de 300 cc meme altı bandajlarından ayrık olduğunu nerden gördün demişsin bandajlarım yata kalka açılmıştı çatal aram ordan seçiyordum cnm :) ben 80 c oldum benimde yeterli boyu ama dediğim gibi ayrık tek hayalim birleşmeleri sütyen taktım gene ayrık henüz zaten doğal gögüs yapımda ayrıktı napalım allah vergisi :S yumuşayınca inş az daha birleştiğinde yetinirim cnm. cnm ilginç bişey varki sütyensiz hala küçük görünüyorlar badimin üstünden badiyi kaldırınca yuh ne kadar büyük diyorum indirince hayal kırıklığı yani sanırım bu durum göğüslerimin ayrık olmasından kaynaklı.

Yasmiin dikişlerini cumartesi günü mü aldırdın? Bende sargılarımı ozaman cıkarttırdım da.. cıktıgımda bir bayan bekliyodu acaba senmiydin dedim:) Ya dikişlerin alınırken acımamasına çok sevindim şu anda o kadar kaşınıyolarki anlatamam..Göğüs uçlarımda umarım bi an önce iner acaip şişler çünkü.. Ben şu andaki büyüklüğnü çok seviyorum ya gitgide yerine oturunca yumuşayınca falan çok küçülürlermiki acaba?:)))

kızlar birde birşey daha sormak istiyorum dikişlerimi yatarken dün elledimde sanki içinde kabarıklıklar var acaba sizde elleyince böle bir his varmı yoksa protezin kenarımı elime gelen yada çıkacak sivilce vs şeyler mi dıştan bişe görünmüyo ama gerçi

cnm evet ben cumartesi günü aldırdım :) yoksa o erkek arkadaşınla gelen de sen miydin :) cnm benim hani ben bir çay içip sakinleşseydiniz size çay ısmarlasaydım diyen kızım :) korkudan kıyamam sen ogün sargılarını mı aldırdın eminim azcuk acımıştır:) dikişlere gelince asla ama asla hissetmiyorsun hiççççç benimde göğüs uçlarım aşırı şiş daha çok çevresi cnm balonumsu ve sıcak banyo yapınca çok rahatlıyacaksın cnm benim 2.haftam hala şişler ama epey yumuşadılar yaa şaşırdım dikiş izlerimse kıl gibi incecik:) tatlım sabırlı olmamız gerek sanırım ben de şişlerin inmesini istemedim büyük kalsınlar diye daha inermi dedim dikişler alınırken tuğrul beye nekadar meme dokun vardı ki insin dedi cnm inmezmiş daha fazla gögüs dokusu olup silikon koyduranlarda olurmuş küçülme eğer seninde benim gibi göğüs dokun azdı ise müjde fazla küçülmeyecekler:) birde benim 300 cc kondu 80 c takıyorum tuğrul bey dikişleri alırken ya büyük yapmışım biraz dedi ben ya ben küçük diye hayıflanıyorum zaten dedim güldü yuh dedi büyük ama bana hala küçük geliyor ya bir de ayrık sinir oluyorum:) senin kaç cc cnm?

hadi gözün aydın yasmiin.
yumuşadıkça birleşirler diye düşünüyorum.6 ay sabırlı ol canım.
dikiş yerlerini elleme hiç canım,eline pütürlük gelmesi normal,kesildi dikildi..zamanla pürüzsüzleşecek orası.1 yıl geçti üstünden,hiç kimse göğüs altımda iz olduğunu anlayamaz,o derece belirsiz yani.için rahat olsun.
hala ödemin vardır göğüslerinde,ödemi atarsın sadece.ama küçülme olmaz.yani ben dikişler alındığında da c cup kullanıyordum,şimdi de.ve ben hep keşke biraz daha küçük olsaydı diyorum,daha büyüğünü düşünemiyorum bile:1:
sevgiler

cnm evet ben cumartesi günü aldırdım :) yoksa o erkek arkadaşınla gelen de sen miydin :) cnm benim hani ben bir çay içip sakinleşseydiniz size çay ısmarlasaydım diyen kızım :) korkudan kıyamam sen ogün sargılarını mı aldırdın eminim azcuk acımıştır:) dikişlere gelince asla ama asla hissetmiyorsun hiççççç benimde göğüs uçlarım aşırı şiş daha çok çevresi cnm balonumsu ve sıcak banyo yapınca çok rahatlıyacaksın cnm benim 2.haftam hala şişler ama epey yumuşadılar yaa şaşırdım dikiş izlerimse kıl gibi incecik:) tatlım sabırlı olmamız gerek sanırım ben de şişlerin inmesini istemedim büyük kalsınlar diye daha inermi dedim dikişler alınırken tuğrul beye nekadar meme dokun vardı ki insin dedi cnm inmezmiş daha fazla gögüs dokusu olup silikon koyduranlarda olurmuş küçülme eğer seninde benim gibi göğüs dokun azdı ise müjde fazla küçülmeyecekler:) birde benim 300 cc kondu 80 c takıyorum tuğrul bey dikişleri alırken ya büyük yapmışım biraz dedi ben ya ben küçük diye hayıflanıyorum zaten dedim güldü yuh dedi büyük ama bana hala küçük geliyor ya bir de ayrık sinir oluyorum:) senin kaç cc cnm?

evett o bendim:)öyle dediğinde de çok gülmüştük:)) ya benim de çok küçüklerdi ve doktor bey 325cc koyduğunu söyledi ama sporcu sütyenim b cup.. keske c olsaydı:(( aslında şu an gayet ii büyüklüğü seviyorum ama inerse bence küçük olur:)) sıcak banyo demek ii gelio of ozaman bir an önce alınsın dikişlerim çünkü göğüs uçlarım patlamak üzere sanırım:) ve çok hassaslar..

demek çok güldünüz :) bizde aşağıya inince tuğrul beyle güldük çok :):)) ama korktuğum gibi değildi hemde hiç canım az kaldı sabret cumartesi sende kurtulucan ben artık 17 gün sonra kontrole gelicem sadece. bana 300 cc koydu c cup oldum cnm benim ödemlerimin çoğu sanki ilk bir haftada indi seninde inmiştir tahminim daha küçüleceğini sanmam cnm benim.. demek b cupsun benden de mi küçüktü acaba gögüslerin bana c tam oldu çünkü ama bana hala küçük geliyor doktorsa büyük yapmışım diyor allahtan öle yaptı merak ettim doğrusu seninkileri hele bir banyok yap senden rahatı yok uçlarım şiş ama sanki banyodansonra az daha indiler ama uçlarım soyuldu seninde oldumu bir de yere doğru eğilince yanma hissi yatakta dönerken vs oluyor sol göğsümde sen ne durumdasın cnm?

demek çok güldünüz :) bizde aşağıya inince tuğrul beyle güldük çok :):)) ama korktuğum gibi değildi hemde hiç canım az kaldı sabret cumartesi sende kurtulucan ben artık 17 gün sonra kontrole gelicem sadece. bana 300 cc koydu c cup oldum cnm benim ödemlerimin çoğu sanki ilk bir haftada indi seninde inmiştir tahminim daha küçüleceğini sanmam cnm benim.. demek b cupsun benden de mi küçüktü acaba gögüslerin bana c tam oldu çünkü ama bana hala küçük geliyor doktorsa büyük yapmışım diyor allahtan öle yaptı merak ettim doğrusu seninkileri hele bir banyok yap senden rahatı yok uçlarım şiş ama sanki banyodansonra az daha indiler ama uçlarım soyuldu seninde oldumu bir de yere doğru eğilince yanma hissi yatakta dönerken vs oluyor sol göğsümde sen ne durumdasın cnm?

evet hala yan yatarken oluyor o..benim de sağ göğsüm daha hassas..Uçlarında da biraz soyulma var sanırım..Pöff bi an önce şu sütyenden kurtulup doğru düzgün bişey alınca anlıcam nasıllar:))

evet cnm aynen öyleydi ama şuan baya bi hissediyorum hem ucunu hem altını şu bir gerçek ki her geçen gün daha da iyileşiyorlar banyodan sonra bepanten krem sürdüm göğüs üçlarım epey indi 4 gündür sürekli 5 dk masajla hem uçlarıma hemde dikişlerime sürüyorum daha iyiler şimdi cnm ama yanma hissi gçmedi tabi sadece uçlarının şişi banyodan sonra epey indi balon gibilerdi normale yakınlar şimdi tatlım

cnm ben sütyenden kurtuldum bu arada zaten doktorda hiç takamyer çekimine mağruz kalsın az insinler dikişlerin üstüne düşsünler dedi bende takmıyorum evde bir gün silikon ameliyatı olursam takarım diye aldıgım büyük beden sütyenim vardı onu taktım gayet hoşlar ama ayrıklar senin de ayrıkmı acaba seninkiler nasıl duruyor benim ki gibi mi bir de dikişlerini aldıran arkadaşların izlerini merak ediyorum resim yollayacak kimse yokmu ki kızlar ben de size yollarım.

Back