MERHABA KIZLAR;
aranıza yeni katıldım bende tuğrul beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. bugün 12. günüm 300cc kas üstü meme altı olarak yapıldı doğal olsun demiştim zaten oda en uygun olanını taktım dedi benim gögüslerim ayrık yumuşayınca umarın sütyen taktığımda birleşirler. :) 12.günüm olmasına ragmen epey şişlerim indi ve yumuşadı dikişlerim cumartesi alınıyor umarım acımaz tek sıkıntım güğüs ucum soyuldu değdikçe sütyene canım çok yanıyo dün bepanten sürdüm ve pamuk koydum ucuna az biraz daha iyi ama acıyo tabi acaba aranızda bu duruma mağruz kalan bir arkadaş var mı:)
cnm dikler hala tabi ama meme yanlarım üstlerim hemen yumuşadı ama altlar hala epey şiş gerginlikten eser kalmadı zaten dikişlerimde acımıyor ameliyat sonrası sütyeni iğrenç bir his zaten ha bire çekiştiriyorum acayip rahatsız ameliyattan önce destekli sütyenle 80 b takıyordum şimdi c oldum fakat ben 75 c almışım beden den sıkıyor az değişmene gerek yok dedi tuğrul bey çünkü cup oldu beden dar az neyse cnm sen ne zaman oldun ameliyatını?
cnm teşekkürler demek seninde göğüs uçların soyulmuştu anladım bende tuğrul beye mail attım 3 aya kadar hiç olmadığı kadar hassas olucaklar devam edebilir sonuçta gögüs kendini yeniden yeniliyor dedi bepanten sürüp sütyenle göğüs ucuna pamuk koyup teması kestim dedim mailimde oda 10 üzerinden 10 vermiş bu yöntemim için :) bana sorsaydın bende aynılarını söylerdim yazmış. dayanıcaz artık zaten dayanılmayacak kadar bişey yok çok şükür yarın dikişlerim alınıyorr acımıyor demişsin inş benim de acımaz çok sevindim cnm..
demek yumuşadıkça birleşiyor çok mutlu oldum ya :) seninde mi ayrıktı cnm gögüslerin kaç cc takıldı sana kaç beden kullanıyorsun şuan?
cnm evet ben cumartesi günü aldırdım :) yoksa o erkek arkadaşınla gelen de sen miydin :) cnm benim hani ben bir çay içip sakinleşseydiniz size çay ısmarlasaydım diyen kızım :) korkudan kıyamam sen ogün sargılarını mı aldırdın eminim azcuk acımıştır:) dikişlere gelince asla ama asla hissetmiyorsun hiççççç benimde göğüs uçlarım aşırı şiş daha çok çevresi cnm balonumsu ve sıcak banyo yapınca çok rahatlıyacaksın cnm benim 2.haftam hala şişler ama epey yumuşadılar yaa şaşırdım dikiş izlerimse kıl gibi incecik:) tatlım sabırlı olmamız gerek sanırım ben de şişlerin inmesini istemedim büyük kalsınlar diye daha inermi dedim dikişler alınırken tuğrul beye nekadar meme dokun vardı ki insin dedi cnm inmezmiş daha fazla gögüs dokusu olup silikon koyduranlarda olurmuş küçülme eğer seninde benim gibi göğüs dokun azdı ise müjde fazla küçülmeyecekler:) birde benim 300 cc kondu 80 c takıyorum tuğrul bey dikişleri alırken ya büyük yapmışım biraz dedi ben ya ben küçük diye hayıflanıyorum zaten dedim güldü yuh dedi büyük ama bana hala küçük geliyor ya bir de ayrık sinir oluyorum:) senin kaç cc cnm?
demek çok güldünüz :) bizde aşağıya inince tuğrul beyle güldük çok :):)) ama korktuğum gibi değildi hemde hiç canım az kaldı sabret cumartesi sende kurtulucan ben artık 17 gün sonra kontrole gelicem sadece. bana 300 cc koydu c cup oldum cnm benim ödemlerimin çoğu sanki ilk bir haftada indi seninde inmiştir tahminim daha küçüleceğini sanmam cnm benim.. demek b cupsun benden de mi küçüktü acaba gögüslerin bana c tam oldu çünkü ama bana hala küçük geliyor doktorsa büyük yapmışım diyor allahtan öle yaptı merak ettim doğrusu seninkileri hele bir banyok yap senden rahatı yok uçlarım şiş ama sanki banyodansonra az daha indiler ama uçlarım soyuldu seninde oldumu bir de yere doğru eğilince yanma hissi yatakta dönerken vs oluyor sol göğsümde sen ne durumdasın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?