• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

geçmiş olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum.sağlıkla dön buraya.

Çok teşekkür ederim canım. DÜn ameliyatımı oldum :) odamda bayıldım ve odamda ayıldım :) diren yok, ağrı yok, bulantı yok, doktorumun ellerine sağlık :)
göğüslerimin bandajlanmadan önceki resimlerini cekmiş dün gösterdi, cok super duruyorlardı, ablam ve arkadaşım da şaştı.....
Ben aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum bandajlar biraz ağırlık yapıyor, başka sıkıntım yok şimdilik.....
Bu forumda yazan herşey doğru, doktorumuz işinde cok titiz ve hastasıyla ilgili , cok renkli cok tatlı...
şimdilik bu kadar görüşmek üzere,

Çok teşekkür ederim canım. DÜn ameliyatımı oldum :) odamda bayıldım ve odamda ayıldım :) diren yok, ağrı yok, bulantı yok, doktorumun ellerine sağlık :)
göğüslerimin bandajlanmadan önceki resimlerini cekmiş dün gösterdi, cok super duruyorlardı, ablam ve arkadaşım da şaştı.....
Ben aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum bandajlar biraz ağırlık yapıyor, başka sıkıntım yok şimdilik.....
Bu forumda yazan herşey doğru, doktorumuz işinde cok titiz ve hastasıyla ilgili , cok renkli cok tatlı...
şimdilik bu kadar görüşmek üzere,

çok geçmiş olsun evet ben de bir an önce randevu alıp tuğrul beye görünmek ve karar verirse ameliyatı hemen olmak istiyorum aslında, size hangi teknik uygulandı ? tekrar geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah darısı bize

çok geçmiş olsun evet ben de bir an önce randevu alıp tuğrul beye görünmek ve karar verirse ameliyatı hemen olmak istiyorum aslında, size hangi teknik uygulandı ? tekrar geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah darısı bize

çok teşekkür ederim, bana ters t tekniği ile yapıldı....
gerçekten tek sıkıntı sırtüstü yatmak şu anda, başka bir sıkıntım yok,
sana da sağlık dilerim, sevgiler

sansatcım,sen rahatsız olmazsan mailini buraya yazbilirsin,ama site yönetimi buna izin veriyor mu bilmiyorum.dene istersen.bu arada durumumuz seninle aynı.benim göğüslerim vardı,zamanla içleri boşaldı ve biraz sarktılar.ben de bu yüzden yaptırdım operasyonu.ve tuğrul bey bana da hiç ihtiyacın yok dedi,git düşün biraz daha,başka doktorlarla da görüş,öyle karar ver dedi.çok ısrar ettim.birkaç gün bekledim ve nihayet yaptı.canım zamanla aşağı inmiyorlar ki,nasıl anlatabilirm bilmiyorum,tam göğüs şeklini alıyor işte,üstteki o yapay gerginlik geçiyor sadece,ama asla eskisi gibi sarkık görünmüyor,yani benim öyle olmadı en azından,bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.b kuptu,c kup oldu.
kas altını da çok araştırmıştım.birincisi sarkmış göğüslere kas altı yapılmıyor.ikincisi komşum yaptırdı 1 sene önce kas altı,göğüsleri hareket etmiyor nerdeyse,taş gibi ve ortası çok ayrık.o nedenle kas üstünden memnunum ben.umarım sen de zamanla memnun olursun.ilk zamanlar çok yabancı,çok garip görünüyor insanla.ama bir süre sonra tamamen sana aitlermiş gibi oluyor.rahat ol,şimdiden kafana takma hiçbir şeyi,çok güzel olacağına önce sen inan canım.
tuğrul bey bandajları açtığında bana da mükemmeller demişti:)kalakalmıştım,çünkü tuhaf görünmüştü gözüme:)sütyenden de kurtulduktan sonra gözüm alışmaya başladı.şekli oturmaya,göğüslerim hareket etmeye başladı ve devamı geldi işte.inanıyorum çok güzel olucaklar seninkiler de.

Merhaba,
Ben de tugrul beye ameliya olmayi dusunuyorum. Acikcasi acaip korkuyorum ama oyle guzel anlatmissin ki cok iy geldi. Cok tesekkurler.

:26:kızlar fransadan ithal edilen silikonlarda meme kanseri yapıcı zararı varmış,dün haberlerde gördüm,,türkiyedeki taktıran kişilerin dra gidip muayene olmaları gerekiyomuş,,eğer fransadan iithal edilen silikon takılıysa ameliyatla çıkartılıcakmış,,ben çok korktum valla,,duydunuzmu bilmem,,bilginize,,sırf bu yüzden fransadan o silikonlar yasaklanıp toplatılmış,,aman dikkat edin dra görünün diyorum,,allah korusun:50::18:

Son düzenleme:
rica ederim canım.merak ettiğin başka şeyler olursa sorabilirsin.fotoğraf da yollarım sana olmaya karar verirsen.

slm arkadaşlar,

Ben de yeni dikleştirme ameliyatı oldum Tuğrul beye, gerçekten korkacak bir şey yok, cok konforlu geçti... implant ameliyatları daha da kısa sürede, ve lokal anestezi ile oluyormuş.
Hiç korkmadan, Tuğrul beye ameliyat olabilirsin... güvendesin..

sevgiler

Back