ozdy,merhaba canım.ben zaten geçen yıl operasyon olmuştum.
bu arada şimdi daha iyisin değil mi?
mrb. sistrum canım, iyiyim teşekkürler :) yarın dikişlerim alınacak, walla silikonlu gibi oldular..
ben diğer arkadaşa moral ve destek vermek istemiştim, ama sana cevap vemişim, bu forumda bazen şaşırıyorum neyi nereye yazıcağımı..
:)) sevgiler
Merhaba, gecmis olsun. Ben ameliyattan sonraki ilk gunleri merak ediyorum. Agri sizi? Bir de izler. Ne surede gecti sizinkiler. Bir de oyle gogusleriniz cok mu dikkat cekiyodu ilk basta?seklini alip inmesi zaman aliyomus ya? Acikcasi acaip guveniyorum doktor beye ama onlar cok aliskin ya ama her birimiz icin cok buyuk bi olay bu aslinda. Bu ay ameliyat olmayi dusunuyorum bu arada.
merhaba
arkadaşlık talebi nasıl yollanıyor bilemedim. beni ekleyebilir misin? çok merak ettim başına gelenleri ve detaylı konuşmak isterim senle. geçmiş olsun bu arada
mrb. sistrum canım, iyiyim teşekkürler :) yarın dikişlerim alınacak, walla silikonlu gibi oldular..
ben diğer arkadaşa moral ve destek vermek istemiştim, ama sana cevap vemişim, bu forumda bazen şaşırıyorum neyi nereye yazıcağımı..
geçmiş olsun cece.sağlıkla,mutlulukla kullan.en sıkıntılı zamanı atlatmışsın bile.ben dayanamayıp sargılarımı açmayı bile düşünmüştüm:)ne heyecanlı bir bekleyiş oluyor öyle:)
kaç cc takıldı peki sana?hala mentor kullanıyor değil mi doktor bey?
benim de bu aralar gidip 1.yıl kontrolümü yaptırmam gerekiyor aslında.bir de bebek düşünüyorum,1 yıl yeterli bir zaman mı operasyondan sonra onu sormam gerekiyor.heyecanlıyım saçma sapan:)
ben ozelıne msj atıyorum canm bakarsın .
geçmiş olsun cece.sağlıkla,mutlulukla kullan.en sıkıntılı zamanı atlatmışsın bile.ben dayanamayıp sargılarımı açmayı bile düşünmüştüm:)ne heyecanlı bir bekleyiş oluyor öyle:)
kaç cc takıldı peki sana?hala mentor kullanıyor değil mi doktor bey?
benim de bu aralar gidip 1.yıl kontrolümü yaptırmam gerekiyor aslında.bir de bebek düşünüyorum,1 yıl yeterli bir zaman mı operasyondan sonra onu sormam gerekiyor.heyecanlıyım saçma sapan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?