Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

ozdy,merhaba canım.ben zaten geçen yıl operasyon olmuştum.
bu arada şimdi daha iyisin değil mi?

mrb. sistrum canım, iyiyim teşekkürler :) yarın dikişlerim alınacak, walla silikonlu gibi oldular..
ben diğer arkadaşa moral ve destek vermek istemiştim, ama sana cevap vemişim, bu forumda bazen şaşırıyorum neyi nereye yazıcağımı..
:)) sevgiler

Merhaba, gecmis olsun. Ben ameliyattan sonraki ilk gunleri merak ediyorum. Agri sizi? Bir de izler. Ne surede gecti sizinkiler. Bir de oyle gogusleriniz cok mu dikkat cekiyodu ilk basta?seklini alip inmesi zaman aliyomus ya? Acikcasi acaip guveniyorum doktor beye ama onlar cok aliskin ya ama her birimiz icin cok buyuk bi olay bu aslinda. Bu ay ameliyat olmayi dusunuyorum bu arada.

Mrb. canım, teşekkür ederim.

Ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı, sonraki günlerde de ağrı kesici ile kontrol altına aldım.
Çok önem kaydeden ağrılar değildi, İlk günler sırtüstü yatmak cok zor geldi...Dün 3. haftam doldu, ama zaman zaman sızlamalar oluyor... İzler için 2 nci aydan sonra takibe geçecek doktor, ancak yara iyileşmem cok iyiymiş. Dün bantlar cıkartıldı, izlerim incecik saç teli gibi... doktor da gidişatının iyi olduğunu söyledi... Bandajlar cıkıp, sütyen giydiğinde evet şiş oldukları için cok yukarıda duruyorlar :) ama ben bildiğim için öyle geliyor.. zaten başkasının dikkatini o kadar çekmez demişti Tuğrul bey :)

sana da geçmiş olsun şimdiden, unutmaki bu bir ameliyat ve herşey cok kolay değil...
sevgiler,

herhangi bi ücret talep ediyolarmı

he

rhangi bi ücret talep ediyolarmı
hastanede kaç gün yatırıyo

bende Tuğrul beye ameliyat olmak istiyorum..özellikle lokal anestezi ile ameliyatı yapıyo olması en büyük nedenim.çünkü genel anestezi hem çok tehlikeli hem de ameliyat sonrasında herşey daha zorlu geçiyo

kızlarr ben ameliyat olucam doktor beye lütfen fotolarınızı benimle paylaşırmısınız açıkçası çok gerginim..göğüs büyütme operasyonu lütfen yardımlarınızı bekliyorum

slm kızlar,
Ben de göğüs büyütme ameliyatımı oldum. Bugün 3.günüm.. Tek sorunum su sargılar acaip sıkılar ve kasınmaya basladım bunun dısında da yatıp kalkarken biraz ağrım oluyor ama öle dayanılmayacak şekilde değil asla biraz batıyor sadece...Ameliyat anı nasıl geçti anlamadım gerçekten sanki 3 saniye sürdü sedyeye yattım ve uzaktan bir ses ismimi söylüyordu bi uyandım her şey bitmiş..Şimdi bir an önce sargılar çıksın diye bekliyorum nasıllar acaip merak ediyorum:))

geçmiş olsun cece.sağlıkla,mutlulukla kullan.en sıkıntılı zamanı atlatmışsın bile.ben dayanamayıp sargılarımı açmayı bile düşünmüştüm:)ne heyecanlı bir bekleyiş oluyor öyle:)
kaç cc takıldı peki sana?hala mentor kullanıyor değil mi doktor bey?
benim de bu aralar gidip 1.yıl kontrolümü yaptırmam gerekiyor aslında.bir de bebek düşünüyorum,1 yıl yeterli bir zaman mı operasyondan sonra onu sormam gerekiyor.heyecanlıyım saçma sapan:)

Çok teşekkürler sistrum:))) walla sargıları açmak arada benim de aklıma gelmiyor değil:) saka tabiki:) Bana 325 cc takılmış ama anlayamıyorum büyüklüğü bu bandajların üstünde ya pöff!!:) bugün de sütyenimi aldım bandajın üstünden deneyip umarım doğru bedeni almışımdır pek emin olamadım çünkü..Doktor bey bugüne kadar 7 kişi doğru sütyeni alamadı umarım 8.olmazsın demişti bana:)) şu anda biraz korkuyorum 8.kişi acaba ben miyim diye:)) bebek konusuna çok sevindimm:)) ne harika bir karar ne güzel dönemler bunlar..İnşallah hayırlısı olsun canım ve de darısı başıma:)) Hangi marka olduğunu hatırlamıyorum ama mentor değildi sanırım garanti belgesi de vardı aslında amaa euroslicone olabilir öyle hatırlıyorum..

çok teşekkürler canım,hayırlısı olur inşallah,pek hevesliyim çünkü:))
bana 300 cc takılmıştı,b cup almıştım sütyenimi,epey sıkıydı.bandajlardan ziyade sütyen beni çok sıkmıştı,rahatsız etmişti.çekiştiriyordum sürekli ordan burdan:)sana c cup daha iyi olur herhalde.
bana garantı belgesi vermemişti.allah allah,gidince sorayım onu da.
tekrar geçmiş olsun canım.güzelliklerle,sağlıkla kullan inşallah.

canım ben bu sütyeni tavsiye ederim sizee,dikişsiz kopçasız ,ben aldım 3renk,,belki tvde görmüşsünüzdür,bikez alıncak nasılsa,değer bence,hem sıkarmı diye endişenizde olmaz,çok hoşuma gitti benim,fakat göğüslerim dolgun olmadığı için bastırdı dahada ufak görünüyo,ama çok rahat,iade etmedim oyüzden ,,dedim ilerde silikon taktırırsam nasip olurda,ozaman güzelce doldururum içini pişman olmam aldğıma,,ama keşke birazz dolgun olsalardı ,,emzirmekten deforme oldu yumuşadılar,güzel toparlıyo ama dediğim gibi yumuşak oldukları için bastırıyo ufaltıyo iyice,ama sizde çok güzel görünücene eminim..3renk hemdee..uzun yıllar kullanabilirsiniz..yinede size kalmış paylaşmak istedim

MERHABA KIZLAR;
aranıza yeni katıldım bende tuğrul beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. bugün 12. günüm 300cc kas üstü meme altı olarak yapıldı doğal olsun demiştim zaten oda en uygun olanını taktım dedi benim gögüslerim ayrık yumuşayınca umarın sütyen taktığımda birleşirler. :) 12.günüm olmasına ragmen epey şişlerim indi ve yumuşadı dikişlerim cumartesi alınıyor umarım acımaz tek sıkıntım güğüs ucum soyuldu değdikçe sütyene canım çok yanıyo dün bepanten sürdüm ve pamuk koydum ucuna az biraz daha iyi ama acıyo tabi acaba aranızda bu duruma mağruz kalan bir arkadaş var mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…