• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tuğrul Turan

tugrul beyden randevu aldım ayın 28. de bakalım görüşme umarım ıyı geçer resimlerini bekliyorum umarım gitmeden önce yolluyabilirsin haber beklıyorum senden

bu arada merak ettıgım çok sey var :(( ameliyat olursam istanbulda 1 hafta kalmam gerekiyormus bu kombıne amelıyatlarda kaç gunde agrıların geçıyor yanı ben 1 hafta sonra uçakla seyehat edebilirmiyim sence? karın gerdırmede kaç gunde dımdık yuruyebıldın 1 haftada normale donermıyım

Merhaba canim ben 18 subatta hem karin germe hem gogus diklestirme ameliyati oldum. Ameliyat gunu hastaneye tek basima gittim gerek Tugrul beyin gerekse ordaki hemsirelerin ilgisi cok iyidi kendimi hic yalniz hissetmedim. Hastanede bir gece kaldim ve refaketcim de yoktu yine tektim. Ameliyat cok guzel gecti uyandigimda odamdaydim agrim oldu tabi oda karin kaslarimin agrisi goguslerimde ilk gunden bu yana bir gram bile agri olmadi hala hayret icindeyim ama karnimda ilk gun agri oldu sonrasi rahatti. Bir tek uzanirken ve kalkarken karnimda kasilma ve biraz agri hissettim oda cok degil. Ilk 7 gunum sargili gecti kuzenimde kalmistim kuzenim disinda kimse bilmiyordu akrabalarin gelip gitmesine ragmen kimse anlamadi bile :) . Suan nerdeyse 1 ay olucak gogus ucumdaki dikisler neredeyse kayboldu gogus altindaki dikislerimde cok iyi durumda goguslerim harika oldu kendi dokularimdan yeni bir gogus yapti nerdeyse slikon yok cok dogal. Karnim icin ise suan cok yeni oldugunu biliyorum eminim ilerde izler daha hafiflicek ama tek uzuntum sanirim bana gore dikisler cok yukarida yani ic camasiri yada bikini flan mumkun degil kapamaz ama biliyorum ki sisliler indikce cilt kendini birakicak ve izler asagiya inicek ama suan pek bakmak bile istemiyorum. benim karnimda cok sarkma yoktu hatta hic yoktu ama karin kaslarim cok ayrilmisti onlari dikmesi icin karin germe sartti, ve ben arastirdim ve Tugrul beyde aynisini soyledi karindan ne kadar cok deri alinirsa izler daha asagida oluyor ne kadar az deri varsa izler yukarida kalir demisti. bakalim tek umudum izlerin iyilestikce asagiya inmesi ama dikisi guzel ve icerden dikis. Simdiden onlar bile hafifledi tabi ten rengiylede alakali. Akliam gelenler bunlar sormak istedigin herseyi sorabilirsin canm mutlaka cevaplarim.

Merhaba cnm bende diklestirme dusunuyorum. Acaba cup neydi senin ve nerden kesikdi t mi yoksa asagimi? Benimki cup 70e ama bosaldilar dogumdan sonra birde sarktilar tabi

Merhaba cnm bende diklestirme dusunuyorum. Acaba cup neydi senin ve nerden kesikdi t mi yoksa asagimi? Benimki cup 70e ama bosaldilar dogumdan sonra birde sarktilar tabi

Benim gogus cup D idi simdi C cup oldular yani genc kizligimdaki hallerine donduler iki cocuk emzimistim benimkilerde sarkmiti biraz ama ici doluydu sadece buyuyup kuculdugu icin fazla derim vardi Tugrul bey kendi gogus dokumdan yeni dik bir gogus yapti yani slikon kullanmadi. Gogus konusunda Tugrul bey cok iyi ben cok memnunum.

Benim gogus cup D idi simdi C cup oldular yani genc kizligimdaki hallerine donduler iki cocuk emzimistim benimkilerde sarkmiti biraz ama ici doluydu sadece buyuyup kuculdugu icin fazla derim vardi Tugrul bey kendi gogus dokumdan yeni dik bir gogus yapti yani slikon kullanmadi. Gogus konusunda Tugrul bey cok iyi ben cok memnunum.

Tsk ederim cnm. evet bende aynen fazla deri var. Kesimi alttanmi t-seklimi yoksa baskami yapti? Fiyat ne kadar di? Turkiyede burdan ucuz degil ama daha iyi yani hollanda. Simdiden tsk ederim cevabina. Yazin gitmeyi dusunuyorum o yuzden arastirmadayim su an.

Tsk ederim cnm. evet bende aynen fazla deri var. Kesimi alttanmi t-seklimi yoksa baskami yapti? Fiyat ne kadar di? Turkiyede burdan ucuz degil ama daha iyi yani hollanda. Simdiden tsk ederim cevabina. Yazin gitmeyi dusunuyorum o yuzden arastirmadayim su an.

Canim kesisi T seklinde ama temiz dikisi var bide yapacagi yoneteme ve senin gogus sekline gore degisiyor benim gogsum cok yaygindi genisti oyuzden T seklinde oldu ama bazi durumlarda lolipop seklinde oluyor kesisi o size soyler zate. Fiyat konusununa gelince Tugrul beyin fiyati sabit yurtdisindan geliyorsun diye ayri fiyat vermiyor yada Euro istemiyor TL istiyor ve emaille sorsan bile fiyat veriyor diger doktorlar genelde buraya gelin gorusselim diyor fiyat vermiyor. Ben iki ameliyat oldum oyuzden farkli fiyat odedim sadece gogus bilmiyorum cnm ama sorarsan direk soyluyor zaten.

Canim kesisi T seklinde ama temiz dikisi var bide yapacagi yoneteme ve senin gogus sekline gore degisiyor benim gogsum cok yaygindi genisti oyuzden T seklinde oldu ama bazi durumlarda lolipop seklinde oluyor kesisi o size soyler zate. Fiyat konusununa gelince Tugrul beyin fiyati sabit yurtdisindan geliyorsun diye ayri fiyat vermiyor yada Euro istemiyor TL istiyor ve emaille sorsan bile fiyat veriyor diger doktorlar genelde buraya gelin gorusselim diyor fiyat vermiyor. Ben iki ameliyat oldum oyuzden farkli fiyat odedim sadece gogus bilmiyorum cnm ama sorarsan direk soyluyor zaten.

Tsk ederim cevabin icin bende kesin Tugrul beyi gormek istiyorum. Email vardir sende? Alsamda resim cekip onuda gondersem randevu da yapim temmuz icin. Ins izine gitmez ben vardigimda. Az once formda krem okudum contractubex ameliyar izleri icin iyi geliyormus. Burda yok malesef yoksa sezeryan icin kullanacaktim neyse sonra artik:-)

Tsk ederim cevabin icin bende kesin Tugrul beyi gormek istiyorum. Email vardir sende? Alsamda resim cekip onuda gondersem randevu da yapim temmuz icin. Ins izine gitmez ben vardigimda. Az once formda krem okudum contractubex ameliyar izleri icin iyi geliyormus. Burda yok malesef yoksa sezeryan icin kullanacaktim neyse sonra artik:-)

turanmd@yahoo.com email adresi bu cnm evet ben o kremi kullandim suan bitti yenisini alicam ise yariyor sanirim yada belkide ben oyle saniyorum benim cildim iyilesme konusunda cok iyi ilerliyor cilt rengindenmi yoksa yapimdan dolayi mi bilmem ama iki ay olmasina ragmen dikisl izlerim % 70 azaldi nerdesyse ama karin germe den memnun kalmadim onu soyleyeyim dikis kesimi cok yukardan ve cok uzun yapti hic bir ic camasiri dikis izine yakin bile gelmiyor ki kapasin bikini giymem imkansiz gibi bisey bide germe yaparken lipoyla birlikte yapmiyor nedense anlamadim oyuzden karnim hic de gerilmis gibi dumduz degil bel oyundusu falan hic yok yani anlamadim gerci daha iki ay oldu 6,5 aylik kontrole gittigimde soylicem kendisini memnun olmadigimi insallah duzeltme ypar. gobek deligimi bastan yapicak zaten cunku gobek deligim nerdeyse kapanaak sekilde kuculdu :( anlicagin karin germede anirim gogusdeki gibi iddiali degil malesef :(

turanmd@yahoo.com email adresi bu cnm evet ben o kremi kullandim suan bitti yenisini alicam ise yariyor sanirim yada belkide ben oyle saniyorum benim cildim iyilesme konusunda cok iyi ilerliyor cilt rengindenmi yoksa yapimdan dolayi mi bilmem ama iki ay olmasina ragmen dikisl izlerim % 70 azaldi nerdesyse ama karin germe den memnun kalmadim onu soyleyeyim dikis kesimi cok yukardan ve cok uzun yapti hic bir ic camasiri dikis izine yakin bile gelmiyor ki kapasin bikini giymem imkansiz gibi bisey bide germe yaparken lipoyla birlikte yapmiyor nedense anlamadim oyuzden karnim hic de gerilmis gibi dumduz degil bel oyundusu falan hic yok yani anlamadim gerci daha iki ay oldu 6,5 aylik kontrole gittigimde soylicem kendisini memnun olmadigimi insallah duzeltme ypar. gobek deligimi bastan yapicak zaten cunku gobek deligim nerdeyse kapanaak sekilde kuculdu :( anlicagin karin germede anirim gogusdeki gibi iddiali degil malesef :(

Cok tesekkur ederim ben baskasini buldum buna da gonderdim bakalim ne diycek bana . Kesinlikle duzeltilir senin karnini dumduz olmasi gerekmezmi ? Onun icin para oduyorsun bekki biraz zmn da lazim ama goguslerin guzel olduguna sevindim. Benimde sezeryan izi gecmiyor bikini alti ama esim goruyor yapacak bisey yok insallah gogusler guzel olur da ordan kurtaririm. Bazi insanlarda izler cabuk iylesir evet sende oylesin iyiki :nazar:
Yeni uye oldum baya faydasi var sitenin :34:

Bende Hasan Fındığın görüşmesinden çok içim huzurlu çıkmamıştım. İç huzuru çok önemli bence. Zaten içinize sinmiyorsa doğru doktor o değildir. iletişim çok önemli. Tabi bu dialog işi ayrı, sonuçta işinde başarılı bir doktor. Contratubex güzel bir krem. Ben karnımdan olduğum bir ameliyat sonrası 10cm lik estetik dikişime bandajlar açıldıktan itibaren hergün sürmüştüm. Tabiki dikiş var, sihir değil yok etmiyor ama rahatsız edici bir görüntüsü de yok silik bir iz haline geldi.

Cok tesekkur ederim ben baskasini buldum buna da gonderdim bakalim ne diycek bana . Kesinlikle duzeltilir senin karnini dumduz olmasi gerekmezmi ? Onun icin para oduyorsun bekki biraz zmn da lazim ama goguslerin guzel olduguna sevindim. Benimde sezeryan izi gecmiyor bikini alti ama esim goruyor yapacak bisey yok insallah gogusler guzel olur da ordan kurtaririm. Bazi insanlarda izler cabuk iylesir evet sende oylesin iyiki :nazar:
Yeni uye oldum baya faydasi var sitenin :34:

merhaba t. turan sana da mi ters T yapmisti? bugun konustum kendisiyle illa ters T olurmus bana oysa baska 2 doktor lolipop olur dedi. kafam karisti iyice simdi fiyatlar hadi pek oynamiyor ama teknik degisik kime guvenecegimi sasirdim simdi.

anladım canım benım de derım aslında cok degıl yanı ayatayken karnım dumduz ama oturunca katlanıyor 56 kiloyum sadece catlaklardan ve esnek derıden sıkayetcıyım 1 yıldır duzenlı spor yapıyorum ama karın derısı sertlesmıyor ayrıca verdigin detaylı bılgıler ıcın tesekkur edıyorum sana
Bende spor yapiyorum hocamda fitness yarışmalarında turkiye ve avrupa çapında dereceler almis birisi. Yarisma öncesinde kullandiklari cilt gerginlestirici bi ilactan bahsetti kaslarin daha belirgin bir şekilde gözükmesi icin. Sporcularin kullandiklari bu tarz ürünler var sanirim. Brnce spora gittigin yerdeki hocaya bu konuyu danis belki bilgisi vardir. Eger yoksa ben kendi hocama sorar ogrenirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba biraz komik bi soru ama hem silikon taktırıp hem sezeryan olanlara bu sorum silikon sezeryanden çok acıyomu yoksa yaptırmıycamda sizce hangisi daha kolay gerci herkesin acı esiği farklıdır ama genede sorayım dedim sırf korkuma taktıramıyorum da silikon yardımlarınızı bekliyorum

Back