Dr. Tuğrul Turan

nehirmllen

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
37
1
18
34
Almanya
Tuğrul Bey'e ameliyat olan bayanlar lütfen desteğinize ihtiyacım var. Doktorla görüştüm ve 18 Şubat için göğüs dikleştirme ve karın germe ameliyatı için gün aldım. Eğer bu ameliyatları olan varsa lütfen deneyimlerimizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Çok heyecanlıyım ve aynı zamanda stres de var. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum.

Merhaba,
28 Ocak 2014 'te Tuğrul Bey göğüs küçülütme ameliyatımı yaptı.Ameliyatım 2 saat sürdü.Sonrasında hiçbir sıkıntım olmadı.Hatta ameliyat olmamışım gibi rahattım.Şuan mükemmel göğüslere sahibim..Tuğrul Bey alanında mükemmel bir yeteneğe sahip.Sanki göğüslerime sihirli bir değnekle dokundu.Bir ay önce başka bir doktora aynı ameliyatı olan iki arkadaşımın göğüsleri çok kötü durumda.Oysa benim göğüslerim Tuğrul Bey'in inanılmaz zeka ve yeteneği sayesinde süper oldu.Gören herkes kıskandı.Tuğrul Bey'e gözün kapalı güven.Kendisi çok farklı özel bir insan.Bu işi ondan daha iyi kimse yapamaz.Tuğrul Turan'ın ameliyatını yaptığı her kadın çok şanslı olduğunu unutmamalı.

Umarım ameliyatın başarıyla geçmiştir. Çok acı çektin mi? Ben de silikon tattırmayın düşünüyorum. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim...

Öncelikle size geçmiş olsun.Bende Tuğrul beye meme estetiği düşünüyorum.Fiyat hakkında bilgi verirmisiniz.

ameliyat oldunmu nasıl geçtı ve sonuçtan memnunmusun ? bende aynı doktorda aynı amelıyatları yaptırmayı dusunuyorum bana yardımcı olurmusun?

ameliyat oldunmu nasıl geçtı ve sonuçtan memnunmusun ? bende aynı doktorda aynı amelıyatları yaptırmayı dusunuyorum bana yardımcı olurmusun?

Merhaba canim ben 18 subatta hem karin germe hem gogus diklestirme ameliyati oldum. Ameliyat gunu hastaneye tek basima gittim gerek Tugrul beyin gerekse ordaki hemsirelerin ilgisi cok iyidi kendimi hic yalniz hissetmedim. Hastanede bir gece kaldim ve refaketcim de yoktu yine tektim. Ameliyat cok guzel gecti uyandigimda odamdaydim agrim oldu tabi oda karin kaslarimin agrisi goguslerimde ilk gunden bu yana bir gram bile agri olmadi hala hayret icindeyim ama karnimda ilk gun agri oldu sonrasi rahatti. Bir tek uzanirken ve kalkarken karnimda kasilma ve biraz agri hissettim oda cok degil. Ilk 7 gunum sargili gecti kuzenimde kalmistim kuzenim disinda kimse bilmiyordu akrabalarin gelip gitmesine ragmen kimse anlamadi bile :) . Suan nerdeyse 1 ay olucak gogus ucumdaki dikisler neredeyse kayboldu gogus altindaki dikislerimde cok iyi durumda goguslerim harika oldu kendi dokularimdan yeni bir gogus yapti nerdeyse slikon yok cok dogal. Karnim icin ise suan cok yeni oldugunu biliyorum eminim ilerde izler daha hafiflicek ama tek uzuntum sanirim bana gore dikisler cok yukarida yani ic camasiri yada bikini flan mumkun degil kapamaz ama biliyorum ki sisliler indikce cilt kendini birakicak ve izler asagiya inicek ama suan pek bakmak bile istemiyorum. benim karnimda cok sarkma yoktu hatta hic yoktu ama karin kaslarim cok ayrilmisti onlari dikmesi icin karin germe sartti, ve ben arastirdim ve Tugrul beyde aynisini soyledi karindan ne kadar cok deri alinirsa izler daha asagida oluyor ne kadar az deri varsa izler yukarida kalir demisti. bakalim tek umudum izlerin iyilestikce asagiya inmesi ama dikisi guzel ve icerden dikis. Simdiden onlar bile hafifledi tabi ten rengiylede alakali. Akliam gelenler bunlar sormak istedigin herseyi sorabilirsin canm mutlaka cevaplarim.

Umarım ameliyatın başarıyla geçmiştir. Çok acı çektin mi? Ben de silikon tattırmayın düşünüyorum. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim...

Canim ben slikon taktirmadim diklestirme oldum ve kendi gogus dokularimi kullandi D cup dim suan C kap yani genc kizligimdaki gibi hic agrim sizim olmadi suan bir ay olucak nerdeyse ve hala bir gram agri sizi hissetmiyorum sadece cok kasiniyorlar :) ama dikis izlerim nerdeyse yok gibi ozellile gogus uclarimdaki dikis izleri yok yani sanki hic dikis atilmamis gibi. altindaki dikisler de hafifliyor. Ama slikon taktirmadigim icin sana o konu hakkinda bilgi vermeicem ama diger aklina takilan herseyi sorabilirsin.

karnındakı dıkışler estetık dıkış mi ? benım sezeryan dikişim var acaba bu amelıyat yapıldıgında aynı yerden mı birlestiriliyor yoksa yeni izmi yapılır bende 2 hafta sonra ıstanbula gelmeyı dusunuyorum tabıkı doktorla bırebır gorusmek daha iyi olsa gerek

Tabiki kesinlikle doktor beyle birebir gorusmen gerek cok net ve detayli birlgiler veriyor. Benimde sezeryan dikisim vardi ve yeni dikis izim sezeryan izimin bir parmak yukarisinda, dikisim estetik dikis yani icten kaynayan dikisten. Benim dikis izim simdilik yukarda ama zaman gectikce sislikelr indikce eminim biraz daha asagiya inicek birde dikisin yeri karindan alinacak deri miktarina bagliymis yani az deri varsa ki benim ki yok denecek kadar azdi izler yukarda kaliyor eger deri fazlaysa izler daha asagida olabiliyor. Dedigim gibi Tugrul bey zaten gerekli bilgileri fazlasiyla veriyor. Ben yaklasik 5 ayri doktorla gorustum hepsi ayni seyi soyledi karin germe izini sezryan dikisi gibi dusunmeyin cok farkli bir islem denildi ve genelde sezeryan izinin kullaniriz diye birsey hicbiri soylemedi.

anladım canım benım de derım aslında cok degıl yanı ayatayken karnım dumduz ama oturunca katlanıyor 56 kiloyum sadece catlaklardan ve esnek derıden sıkayetcıyım 1 yıldır duzenlı spor yapıyorum ama karın derısı sertlesmıyor ayrıca verdigin detaylı bılgıler ıcın tesekkur edıyorum sana

Rica ederim canim, benim karin germe yaotirmamdaki tek neden dogumdan sonra karin kaslarim baya ayrilmisti bende cok spor yapiyordum ama karin kaslarim ne yaparsam yapim bir turlu toparlanamiyordu zaten Tugrul bey soyeldi ne yaparsaniz yapin hamilelikten dolayi ayrilan kaslar geri birlesmez anca karin germe yapilirken karin kaslarini dikeriz demisti. Cogu dokor karin germe yaparken ayni zamanda lipo ( yag almada ) yapiyor ama Tugrul bey yapmadi yag almayi sadece karin germe. Ben gerek de oldugunu dusunmuyorum zaten cunki ben daha once yag aldirmistim hic memnun kalmadim yag aldirmada mutlaka deri buzusuyor yag aliniyor ama bu sefer derin sarkiyor. Ben zaten spor yapiyorum karin kaslarimda onarildigina gore umarim guzel bir six pack yaparim :)
Eger senin kaslarinda bir sorun yoksa ve derin sarkmamissa hic yaptirma derim cunki ne kadar memnunda kalsan uzun bir dikis iziyle yasicaksin Ben hala alisamadim bir ay oldu ama aynaya baktigimda bir garip oluyorum.

benım kaslarımda bır sorun yok ama inceince ama çok çatlaklar var buda benı rahatsız edıyor ama iki iz olacaksa dedıgın mantıklı randevu tugrul bey ücret alıyormu en azından gıdıp bır goruseyım ınternette leventte muaynehanesı dıye okudun ayın nısan 2 ye bılet aldım hasan fındıkta muayene olcam oda bagdat caddesınde ama tugrul beyede kesınlıkle gıtmek ıstıyorum ?????

Ben Tugrul beyi kesinlikle tavsiye ederim muayene ucreti almiyor ve yaklasik 3 saat kadar bir gorusme yapiyor verdigi bilgiler nerdeyse egitim gibi yani sana neyi neden yaptigini ve yapilmasi gerektigini anlatiyor cok acik ve net olarak. Ve cok dogal acik sozlu. Hasan Findik`a gelince oda ucret almiyor ama ben ona gittigimde odasinda 20 dk bile duramadim basindan savar gibi ilgisiz ve birzda havali. Ben gogus diklestirme ve karin germe dusunuyorum dedim hemen bakalim deyip beni yan odaya aldi cok gelisiguzel bakip tamam yapariz ederiz ben dedim eger goguslerimde doku yetersizsse slikon mu olucak dedim onu yapariz sorun olmaz dedi, hic bir aciklama yok hicbir samimiyet yok.. ben hic memnun kalmadim ama sen yine git gorus tabiki zaten Tugrul bey mutlaka en az bi kac doktorla gorusup oyle bana gelin diyor. Bide okadar dr ile gorustum iclerinde bir tek Tugrul bey emaille fiyat verdi genelde sabit fiyatlari, digerleri hep gelin burda goruselim dedi ve bana fiyatlari Euro uzerinden verdiler. Meesela Hasan Findik 7.500 yada 8000 euro istedi. Tugrul Bey direk TL olarak verdi fiyati. Hatta Tugrul bey hemen ameliyata karar verirsen gel falan filan demiyor tam tersi eve git iyice dusun arastir esinle gorus diyor yani hic illa bana gel yaptir gibi bir tutumu yok.Ben cok memnun kaldim hem isinden hem ilgi ve alakasindan.

ayın 3. de biletimi aldım hasan fındıktan randevu aldım ama malesef aynı gun tugrul beyden randevu alamadm cok sıkıstırmama ragmen telefonda konustuk ama bıraz tohaf geldı hıç benı konusturmadı dıyebılırım :) ama hemen karar vermıcem gorusmemden bırkacgun sonra tekrar tugrul beye gıdecem keske senın resımlerını gorme fırsatım olsaydı çok merak ettım ısın acıkcası

resim gondemre hakkim varmi henuz bilmiyorum ama denerim gondermeyi. Nasil gonderiliyor once onu bulmam gerek tabi :)

resim gondemre hakkim varmi henuz bilmiyorum ama denerim gondermeyi. Nasil gonderiliyor once onu bulmam gerek tabi :)

slm çok sevinirim eger yollarsan bu arada hasan fındıktaki randevuma gittim ( çok iç acıcı degıldı guleryuzlu ve sevecendı ama çok fazla bilgilenmedım hevesle gıtım ama mutsuz dondum karnımdakı ust derının yetersız oldugunu ve kesık izimin ıççamasırın tam altında kalacagını soyledi kesinlikle sezeryan dıkışıyle birleştiremem dedi ama karnından mutlu olursun dedı goyuslerım ıçınde nasıl bır kullanacagını yuvarlak veya damla soylemedı kısacası sen once karar ver ve bana bırak dedı çok blgilenmedım ( 21.500 tl istedi iki ameliyat için kullanacagım korseler kremler hepsı son teknolojı falan dedı baya kendıne guvenıyor en kısa zamanda turul beye de gıdecem ama senınle aynı amelıyatlar oldugu ıçın kendımı senınle kıyaslaya bılırım dıye dusunuyorum resim eklersen cevabını beklıyorum

Cok istemis bence yani Tugrul beyde hemen hemen yuksek istiyor gibi diger dr lara nazaran oyle deniliyor hep ama Hasan findikdan daha ucuz :) ve sende gorumeye gittiginde farki goreceksin tabi . Hasan Findik dan ben hic memnun kalmamistim cok gelisiguzel gecistirmisti beni hic bir soruma yanit alamamistim. Tugrul beye ne sorarssan sor herseyin cevabini veriyor hemde detayli sekilde. Biraz garip geleilir sana zaten kendiside soyluyor ben ariza bir adamim diye :) ama ccok durust, icten ve acik oyuzden ben cok sevdim kendisini ne dusunuyorsa soyluyor yuzune karsi. Bazen kiziyor bazen azarliyor ama cok tatli gorunce seversin eminim. Burdan nasil yollaniyor beceremedim ama bana email adresini yollarsan resim yollarim sana.

slm nehirmllen sana özelden mail adresimi yAZdım aldın mı ? emın degılım resimlerini bekliyorum yollayıncda haber verırsen

slm nehirmllen sana özelden mail adresimi yAZdım aldın mı ? emın degılım resimlerini bekliyorum yollayıncda haber verırsen

Aldim cnm ama oncesi resimlerimi doktor beyden istedim emaile onu bekliyorum malum daa once oyle resim cektirmedim genelde kiyafetli yani anlamazzsin aradaki degisimi bana resimleri yollar yollamaz sana yollicam oncesi ve sonrasi resimleri.

Aldim cnm ama oncesi resimlerimi doktor beyden istedim emaile onu bekliyorum malum daa once oyle resim cektirmedim genelde kiyafetli yani anlamazzsin aradaki degisimi bana resimleri yollar yollamaz sana yollicam oncesi ve sonrasi resimleri.

tugrul beyden randevu aldım ayın 28. de bakalım görüşme umarım ıyı geçer resimlerini bekliyorum umarım gitmeden önce yolluyabilirsin haber beklıyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…