Forum kurallarının bu kısmını yeniden hatırlatmak istedim.
* Son olarak sitemizin bu bölümü çok geniş bir bilgi kaynağına sahip olsa da sanal bir dünya. Seçimlerinizi yaparken buradaki bilgiler ile kendi tecrübelerinizi, doktor görüşmelerinizi harmanlayın. Bazı mesajlarda buradaki yorumlara çok güvendim o doktora gittim böyle oldu deniyor. Kendi hissettiğiniz dışında hiçbirşeye körü körüne inanmayın.
Öncelikle önem vereceğiniz şey doktorunuzun söyledikleridir. Son zamanlarda bu forumda kişilerin büyük protezlere yönlendirildiklerini hissediyorum. Hepinizin kendi aklı fikri var. Öncelikle doktorunuzun söylediklerini dikkate alın. Büyük istiyorsanız buradaki yorumlardan etkilenerek değil kendi iradenizle bunu isteyin ve doktorunuza anlatın. Eğer vücut yapınız uygun ise zaten sizin istediğinizi yapacaklardır yapmazlarsa da sebebini anlatacaklardır. İşinize gelmezse başka doktor seçersiniz. Herhalde bunları ayırt edecek eğitimleri burada kendi deneyimlerini paylaşanlar değil doktorlar almışlardır.
Biz burada yorum yaparken öncelikle kendi tecrübelerimize göre yorum yapıyoruz,kimseyi zorla aman bunu yaptırın sakın,sakın şu kadar taktırmayın gibi yorumlarda yapmıyoruz,ama ortada bir gerçek varki belirli bir büyüklükteki protezin altında taktıranlar burada ister menmuniytsizliklerini yazsın veya yazmasın mutsuz oldukları bir gerçektir.Ne kadar burada forumda çok mutluyum,aman aman ne kadar büyük oldu,tam istedigim gibi oldu deselerde bir yerlerde keşke biraz daha büyük olsaydı gibi yorumlarını duyuyoruz ve okuyoruz.Ben ameliyat olmadan önece hep -Ya küçük olursa,diye endişe yaşamıştım.Hiç kimsenin ameli,yattan sonra mutsuzluk yaşamasını istemem.Buradan albüm yapıp paylaşıyoruz bu arkadaşlarla,şu kadar protez bu kadar büyüklükte oldu diye.Bizim amacımız yardımcı olmak,baskı yapıp zorlamak degil tabiki.Sizinde dediginiz gibi HERKEZİN KENDİ AKLI FİKRİ VAR,sonuçta.Tabiki biz burada sadece fikir veriyoruz,önemli olan doktorun ne öngörecegidir.
Boğaziçi Tıp Merkezi'nden Tuba Erdoğan Demiray'a göğüs küçültme ameliyatı oldum. Muayene sırasında göğüslerimin istediğim kadar küçülteceğini söylediği halde kendi kafasına göre hareket ederek istediğim kadar göğüslerim küçülmedi. Kontrollere gittiğimde isterseniz yeniden operasyon yapabilirim teklifinde bulundu.