Dr. Tuba Erdoğan Demiray Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Biz burada yorum yaparken öncelikle kendi tecrübelerimize göre yorum yapıyoruz,kimseyi zorla aman bunu yaptırın sakın,sakın şu kadar taktırmayın gibi yorumlarda yapmıyoruz,ama ortada bir gerçek varki belirli bir büyüklükteki protezin altında taktıranlar burada ister menmuniytsizliklerini yazsın veya yazmasın mutsuz oldukları bir gerçektir.Ne kadar burada forumda çok mutluyum,aman aman ne kadar büyük oldu,tam istedigim gibi oldu deselerde bir yerlerde keşke biraz daha büyük olsaydı gibi yorumlarını duyuyoruz ve okuyoruz.Ben ameliyat olmadan önece hep -Ya küçük olursa,diye endişe yaşamıştım.Hiç kimsenin ameli,yattan sonra mutsuzluk yaşamasını istemem.Buradan albüm yapıp paylaşıyoruz bu arkadaşlarla,şu kadar protez bu kadar büyüklükte oldu diye.Bizim amacımız yardımcı olmak,baskı yapıp zorlamak degil tabiki.Sizinde dediginiz gibi HERKEZİN KENDİ AKLI FİKRİ VAR,sonuçta.Tabiki biz burada sadece fikir veriyoruz,önemli olan doktorun ne öngörecegidir.

arkadaşlar op.dr.doktor tuba erdoğana(boğaziçi tıp merkezi)göğüs büyütme ameliyatı olan varsa lütfen fikirlerini paylaşsın.acilll

Boğaziçi Tıp Merkezi'nden Tuba Erdoğan Demiray'a göğüs küçültme ameliyatı oldum. Muayene sırasında göğüslerimin istediğim kadar küçülteceğini söylediği halde kendi kafasına göre hareket ederek istediğim kadar göğüslerim küçülmedi. Kontrollere gittiğimde isterseniz yeniden operasyon yapabilirim teklifinde bulundu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…