- 30 Kasım 2018
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Lavinia_lavinia
memnun musunuz? Bende kemik eğriliği var estetik de yaptırmak istiyorum. Şu an gidiyorum Tevfik Bey’le görüşmeye. Öğrenci olduğum için umarım çok pahalı bir fiyat söylemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette bildiğiniz doktor var mı bende arayış içindeyimFiyat bana fazla geldi. 6-7 bin arası dedi ama şu an enflasyondan dolayı fiyatlar uygunmuş. Bize ameliyat sırası gelene kadar artabilirmiş. Ben de devlet hastanesine ameliyat yaptıracağım
Merhaba benim de ameliyatım 2 hafta sonra olacak. Ne kadar ödedeniz acaba ?3 ocakta Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Randevu alabilmek için 1 ay uğraştım 7 ayda ameliyat gününü bekledim ama hepsine değdi. Burnumda kemik eğriliği vardı nefes almada ciddi problemler yaşıyordum. Bununla birlikte estetikte istedim çok başarılı bir ameliyat oldu öncesinde ve sonrasında sürekli irtibat halindeydik. Siz nasıl isterseniz herşey öyle oluyor ne eksik ne fazla. programda tasarladığımız burnun aynısını yaptı bana. Bir hemşire olarak ilk görüştüğüm doktor tevfik hocaydı kendisiyle tanıştıktan sonra başka hiçbir doktorla görüşmedim enerjisiyle ve konuşmalarıyla size güven veriyor ve tüm soru işaretlerinizi siliyor. Ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ediyorum
yapılan işleme göre fiyat değişiyor herkesin aynı değilMerhaba benim de ameliyatım 2 hafta sonra olacak. Ne kadar ödedeniz acaba ?
Merhaba Tevfik Sözen e instagramdan ulaştım ancak bir irtibat numarası vermedi muayene randevusu nasıl alabilirim ? İnternetteki numaralar cevap vermiyor.yapılan işleme göre fiyat değişiyor herkesin aynı değil
tevfik bey ameliyatları sadece Ankara da mı yapıyor bilgisi olan var mı? bende 1 haftadır cevap bekliyorum
oowww anladım çok teşekkür ederim :)Ankarada yapıyor diye tahmin ediyorum. Devlet hastanesi olunca.
Rica ederim :)oowww anladım çok teşekkür ederim :)