Dr. Tevfik Sözen’e burun ameliyatı olanlar

gorustuyseniz fiyat ve ameliyat günü bilgisi paylasirmisiniz bende tevfik sozené ameliyat olmayı istiyorum.

Fiyat bana fazla geldi. 6-7 bin arası dedi ama şu an enflasyondan dolayı fiyatlar uygunmuş. Bize ameliyat sırası gelene kadar artabilirmiş. Ben de devlet hastanesine ameliyat yaptıracağım

Evet bende merak ettim ulaşması çok zor bir hoca.ameliyattan sonra da ulaşılması zor olursa problem aslında. Ameliyatını nerede yapıyor ki

3 ocakta Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Randevu alabilmek için 1 ay uğraştım 7 ayda ameliyat gününü bekledim ama hepsine değdi. Burnumda kemik eğriliği vardı nefes almada ciddi problemler yaşıyordum. Bununla birlikte estetikte istedim çok başarılı bir ameliyat oldu öncesinde ve sonrasında sürekli irtibat halindeydik. Siz nasıl isterseniz herşey öyle oluyor ne eksik ne fazla. programda tasarladığımız burnun aynısını yaptı bana. Bir hemşire olarak ilk görüştüğüm doktor tevfik hocaydı kendisiyle tanıştıktan sonra başka hiçbir doktorla görüşmedim enerjisiyle ve konuşmalarıyla size güven veriyor ve tüm soru işaretlerinizi siliyor. Ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ediyorum

Kac kere aradim hic ulasamadim.en son biri acti mail atin dedi yuzume kapatti.sonra hem kendi Mail im hemde esimden mail attim donus olmadi.instagramdan yazdim yine ayni.sizi tebrik ederim ilk once
Bende tevfik sozene guveniyorum
Ve fiyati digerlerine gore gercekten uygun

3 ocakta Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Randevu alabilmek için 1 ay uğraştım 7 ayda ameliyat gününü bekledim ama hepsine değdi. Burnumda kemik eğriliği vardı nefes almada ciddi problemler yaşıyordum. Bununla birlikte estetikte istedim çok başarılı bir ameliyat oldu öncesinde ve sonrasında sürekli irtibat halindeydik. Siz nasıl isterseniz herşey öyle oluyor ne eksik ne fazla. programda tasarladığımız burnun aynısını yaptı bana. Bir hemşire olarak ilk görüştüğüm doktor tevfik hocaydı kendisiyle tanıştıktan sonra başka hiçbir doktorla görüşmedim enerjisiyle ve konuşmalarıyla size güven veriyor ve tüm soru işaretlerinizi siliyor. Ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ediyorum
Merhaba benim de ameliyatım 2 hafta sonra olacak. Ne kadar ödedeniz acaba ?

tevfik bey ameliyatları sadece Ankara da mı yapıyor bilgisi olan var mı? bende 1 haftadır cevap bekliyorum :KK43:

Merhaba arkadaşlar bende 2018 kasım ayında Tevfik hocada ameliyat oldum hem iç eğrilik vardı hem estetik ben memnun kaldım tam olarak ne istediğinizi anlattığınız sürece memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim kendisine bende tavsiye ederim

X