Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka süleyman candan'a olupta memnun olanlar varmı?
Ben gidip muayene oldum bana baya bir güven verdi açıkçası ama yaptığı operasyonlara bakmadım.
Bir komşumda estetik değil ama sinüs ameliyatı yaptırmış gayette memnun işinin ehli denilebilecek bir doktor. Güven vermesinin nedeni de Özel Avrupa Hastanesinde 15 yıl görev yaptıktan sonra Balat Hastanesine geçmesi daimagozde =)
Sanırım bayramdan sonra bir uğrayacağım yanına .
dişi kartal gordum cnmm saolasınavestayı hala kınanamam devam edıyor canım
Meleksadi canım Allah aşkına bir foto yükle ltfen
Başka süleyman candan'a olupta memnun olanlar varmı?
bu doktor nerde ve fıyatı kaça bılgı istıyorum kızlar![]()
hepinizden çok özür diliyorum arkadaşlar... inanın çok yoğunum üniversite son sınıf öğrencisiyim dersler çok zor cidden. yorumları gördüm çok üzüldüm kızlar kötü bir imaj vermek istemezdim kusuruma bakmayın. fotoğraf ekledim umarım beğenirsiniz. ben menunum burnumdan 2buçuk ayı geçti ve her geçen gün daha da güzelleştiğini düşünüyorum... tabi siz benimle aynı fikre sahip olmayablirsiniz saygu duyarım. yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler...
bu kadar büyütmemeniz gerekirdi kızlar. sizi önemsemesem ameliyattan çıkar çıkmaz mesaj atmazdım. ameliyattan sonra ameliyatımın dışında başka sağlık problemlerim vardı benim. haklısınız belki ihmal etmiş olabilirim ama bunca laf söz edilmesine hiç gerek yoktu... neyse canınız sağ olsun umarım siz de bir an önce istediğiniz şeylere kavuşursunuz hakkınızda hayırlısı olsun...
canım yandan çekilmiş hiç fotom yok önden de çok belli olmuyor yamuk oluşu. ama eski halini de yüklerim. ameliyatlıyken diş ağrısı çektim uzunca bir süre sonra okul başladı dersler ev işleri derken zaman bayağı geçti. sağ elim şişti iltihap kaptı iki hafta da onunla uğraştım hayatım felç oldu resmen. burun ameliyatımda bile hiç acı çekmezken böyle küçük gibi görünen şeyler beni çok yordu. şu anda da sınavlarım var mümkün olduğunca sizi haberdar ederim. görüşmek üzere sağlıcakla kalın... bu arada beğendin mi burnumu daha 2buçuk aylık ama :)
Avesta inan sana ulaşabilmek için bayağı çabaladık,sinirlendik,kızdık.2 ay gibi bir sürectir ortada yoksun.Yada söz verdiğin için bu kadar kızdık çünkü amelıyat olacagımız ıcın her olan kişi bizim için önemli.ÖZür dilemene gerek yoktu cnm sonucda gelmen bızım ıcın yeterlıydı:) (geçde olsa :) )Bende özür dileyım o zaman kusura bakma ama bu Dr. amelıyat olan bu forumda bayagı az o yuzden bıraz panık olmuş olabiliriz:) Ne gıbı sorun vardı saglık sorunu derken burnunla bır alakası yoktu deılmı sen ılkkez amelıyat gecırıyorsun dımı yalnız eskı halını eklememıssın fotolara hangısı eskı hangısı yenı bence hepsı yenı halın eskı halınıu yukleme sansın varmı cnm