Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kafam fena karısık :26:bir suru doktor war aklımda ama en ii fiyatı suleyman bey werıyomuş:) ama senı gormeden gitmeyi dusunmuyorum bn aslında acıkcası bıraz korkuyorum daasankı cok kalkık burunlar yapıo gbı gelıo bn ole cok gosterişli bişey istemiyorum
Bilmiyorum kafam fena karısık :26:bir suru doktor war aklımda ama en ii fiyatı suleyman bey werıyomuş:) ama senı gormeden gitmeyi dusunmuyorum bn aslında acıkcası bıraz korkuyorum daasankı cok kalkık burunlar yapıo gbı gelıo bn ole cok gosterişli bişey istemiyorum
ana kızım delımısın vallahı benı muhammed bırakmadı yalvardı bana ol dıe yemın edıyorum maffederler senı dedı goz var dudak var fızık var sakın dedı yapma fılanol ol hemen olo nolur lutfen dıo dedım 2 bın varkredı uygularz fılan lımıt yk ısde brcunda oturude kapalı
ne demek gsterslı bırsey ıstemıyorum sleyman gsterslımı yapıomus
![]()
bi ardkş daha wardı onunkıde cok kalkık geldı bana yawwaslında fiyatıda gayet makul gelmıstı bana
bak bana muhammed ne dedı ben ona suleymanı soyledım nasıl bır dr dıe asla yorum yapmam adını duydum bılıorum ama ıyı kotu hıc bırsey duyamazsın dedı takdr ettımm sadece foto grdunmu dedı grmedım dedım tmm dedı orada takıldım ısde:S
yanı cnm aynen ben yatıore o yuzden bır kac ay daha belıyım ben oyloe olıyımhadı bb optm
mmsn gbı kullandık
forumu nhahad.D
iii geceler cnmm