Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bilmiyorum kafam fena karısık :26:bir suru doktor war aklımda ama en ii fiyatı suleyman bey werıyomuş:) ama senı gormeden gitmeyi dusunmuyorum bn aslında acıkcası bıraz korkuyorum daa:17: sankı cok kalkık burunlar yapıo gbı gelıo bn ole cok gosterişli bişey istemiyorum

Bilmiyorum kafam fena karısık :26:bir suru doktor war aklımda ama en ii fiyatı suleyman bey werıyomuş:) ama senı gormeden gitmeyi dusunmuyorum bn aslında acıkcası bıraz korkuyorum daa:17: sankı cok kalkık burunlar yapıo gbı gelıo bn ole cok gosterişli bişey istemiyorum

ana kızım delımısın vallahı benı muhammed bırakmadı yalvardı bana ol dıe yemın edıyorum maffederler senı dedı goz var dudak var fızık var sakın dedı yapma fılanol ol hemen olo nolur lutfen dıo dedım 2 bın var:D:D kredı uygularz fılan lımıt yk ısde brcunda oturude kapalı:D ne demek gsterslı bırsey ıstemıyorum sleyman gsterslımı yapıomus:D

ana kızım delımısın vallahı benı muhammed bırakmadı yalvardı bana ol dıe yemın edıyorum maffederler senı dedı goz var dudak var fızık var sakın dedı yapma fılanol ol hemen olo nolur lutfen dıo dedım 2 bın var:D:D kredı uygularz fılan lımıt yk ısde brcunda oturude kapalı:D ne demek gsterslı bırsey ıstemıyorum sleyman gsterslımı yapıomus:D

muhammed kaça yapıo ki? suleymann cok kalkık yapıo ya burun ben burdayım dıo:D öle bısey istemiorm

bi ardkş daha wardı onunkıde cok kalkık geldı bana yaww :( aslında fiyatıda gayet makul gelmıstı bana

bak bana muhammed ne dedı ben ona suleymanı soyledım nasıl bır dr dıe asla yorum yapmam adını duydum bılıorum ama ıyı kotu hıc bırsey duyamazsın dedı takdr ettımm sadece foto grdunmu dedı grmedım dedım tmm dedı orada takıldım ısde:S

:28::40::41::39::45::47::19::emir_bebek::18:yanı su ıyı bu kotu demem asla dedı gtakdır ettım adamı:D demesı gerekırdı demedı kımse hakkında duyamazsın dıo zaten :D:52::36::17::20:

Her msj için 10 dk beklıcez ya bu ne bole :) bnde arastırdım netten hıc ismi gecmıo dewlet hastanesınde calısıo ama ozel hastanede amelıytını yapıo ardkşlarda memnun kalıınca bnm biraz olsun aklıma yattı...

cnm vallahı ben braz deıl cok cok memnun kalmak ıstıyorum oyle byle deıl dehset olsun yanı herkes aa desın kalsın bune guzellık fılan:D

tabi cnm bnde cok gusel olsun ıstıyorum ondan bukadar cok arastırıyorum 1 kere yaptırıcam sonuçta aklıma yatsın aynaya baktıgımda bu ya demiyim eger kotu olursa butun piskolojim bozulur zatenn :52::37:

yanı cnm aynen ben yatıore o yuzden bır kac ay daha belıyım ben oyloe olıyım:D hadı bb optm:D mmsn gbı kullandık:D:D forumu nhahad.D

Son düzenleme:
Back