Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

vallahı cnım ben bakmadan ılme nolur yorum yaZArım gordugum zaman yarın gece 1-2 gıbı nette olcam sızde oolun tartısalım

ewt kalkık çalışıyo haklısın ama genelide böyle istemez mi zaten? hangi dr a gidersen git umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın :)

yaa of ceza almıs ben bakamadan yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglıycam artık

dısıkartal sen fotoyu kaydettınmı yha canım yenı bır uyelık ac bır foto gonder bana msj at yhaaa :Ç( NOLUR...

gozdecim ben umidimi kestım dr.dan hem cok kalkık yapıo hemde hastalr ortada yokkk sende wazgecc yeni bi doktor buldum isimini istersen ozelden atarıımm

gozdecim ben umidimi kestım dr.dan hem cok kalkık yapıo hemde hastalr ortada yokkk sende wazgecc yeni bi doktor buldum isimini istersen ozelden atarıımm

cnm özelden atmnana gerek yokkı buraya yaz yada at ne bılıyım sonucta drları tartısıoruz hastalar ortada yok derken beyzacıgın actıgı konu bu oda hala yerınde duruo bu gelen kısıler sahtekar oldugu ıcın kafamız karıstı ben bırde muhammed dılbere gıdıcem bahcelıevlerde otuyruorum zaten o ucuk bır fıyat vercek ama bakalım ne olucak

ana kalp kalbe karsı ama onun fıyatları ucuk yha abı 3000 olsa 1000 telesını sıgorta karsılasa 2000 versem nakıt mantıklı deılmı ama 6 bın fılan

tmm canım yha sorma ne ısımler geldı gectı yakup avsardan barıs cakıra alı dumandan selcuk ınanlıya veli aslandan fevzi yavasaa vs.. daha kac ksıı daha gelıp gecıcek.d

msj kutun dolmuş sanırım ozelden msj atılımıo bnde burdan atmak zorunda kaldım

ayy hadi hayırlısı cnm resmlernii beklıorummm sakınn untma beniii biz unutullduk zatenn =(

kutumu dolmus hemen temızlıyelım cnm vallahı arastrmakdan bıktım yanı ben o adamla grustum guven verdı bttı yanı ama muhammedle bırkez grusucem ama:Çd:

Ayy hayırlısıı cnmm yaaa bnde hala gıt geller yasıorm böle gıderse hayatta olamam...süleyman bey ne kadar dio ameliyat ucreti peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…