Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm ben 2011 ekımde gorusmustum senın burnunda ben sorun yandan yok aslında ondende okadar abartılcak bırsey yok bence burun masajı yapıomusun?

evt cnm masaj yapıyorum ee napıcaksın peki karar verebildinmi yaptırıcakmısn? öndende sorunum gecıcek umarım şişlikler inince

evt cnm masaj yapıyorum ee napıcaksın peki karar verebildinmi yaptırıcakmısn? öndende sorunum gecıcek umarım şişlikler inince

burun masajını kendısımı sana dedi yap dıe dıer hastalrının butun oarak duuruo burnu senınkısındede sorun yok bence ben grsem derım yanı senı rahatlatmak ıcın demıyorum karar verdım ben 30 mayısda olacaktım emre ılhana sonra ondanda caydık bu gıdısle ne zaman olcaz Allah bılır tam tarıhı yazmıycam olup bıtcek ve ben foto koycam ancak o zaman soylemıyorum vallahı soylıyınce yapamıyorum:)

hehehe tmm cnm öle yap sen nasl istersn ne kadar fıyat soledı emre beY? evet sulymn hoca dedı maj yapp diye cnm kafama göre tkılamam su durumda zatn :)

hehehe tmm cnm öle yap sen nasl istersn ne kadar fıyat soledı emre beY? evet sulymn hoca dedı maj yapp diye cnm kafama göre tkılamam su durumda zatn :)

evet evet oyle yapıcamda cnm sen butun topıclerde aglıorum uzgunum demıssın sen eskı yaptıgı burunları gormedınmı suleyman candanın ben oyuzden on u dıordum sırf son dk muhammed dılberle gorustum o benım kafamı karıstırdı tam ona oluordum caydım sonra muhammede dondum yanı sonra onunda acık amelyat yapması canımı sıktı ondanda dondum sonra ne olcak acık olsun dedım emre ılhanı ınceledım o olsun dedım ondanda döndüm bırkac olumsuz yorum m yuzunden ve ben bu kadar arastırmakdan gercekden sıkıldım artık forum pek takıp etmıyorum suaralar ısde cnm sıkıldıgından arada bakıyorum takıp etmekden artık mıgdem bulandı sadece albumlere bakıyorum herkese acık olan kısmında o kadar dahada yanı bu kadar arastırmadan bence bu kadar sorun oluyo benım arkadaslarım gttı oldu burda kımle konustuysam hepsı oldu bır ben kaldım bu kadar arastırmak kotu bence gerçekden asırıya kacmamak kosuluyla ıkı yorum duyuyorsun o dr. sılıosun dunyanın en ıyı cerrahı olsun ıllakı ondada bır takım komplıksynlar gerceklesecek Allah yapımı deıl kul yapımı ki kaldımkı bızıde Allah yarrattı ama kı hıcbırımız dort dortluk değılız elımızdekıyle ıdare etmesını bılelım yanı ben artık aştım kendımı eskısı kadar arastırmaya gırmıyorum olursa 2 dr. daha gorusmeye gıderım gıder pasalar gıbı olurum he oldukı allah korusun bır sıkıntı mı oldu derımkı olacaı varmıs moralım bozulur mu bozlur evet aglarmıyım evet ama yapacak bırsey yok kendım ettım kendım buldum derım yanı of anlattıldıkca oluor benım saglıkı acıdan hıcbır sıkıntım yok allahıma bınlerce kez sukurler olsun estetık ACIdan yaptırıcam allah hepımızın gönlunene gore versın ılk basta nefes alısımız sorunsuzzsa aynı sekılde olsun ve burun ıstedıgımız gıbı olsun ılk ve son amelıyatımız olsun hepımız AMIN

Tekrar merhaba,

Reklam yaptığım yönünde herhangi bir tereddütünüz söz konusu ise tercih etmeme hakkınızı kullanın lütfen.
Siteyi çok uzun zamadır ziyaret edemiyorum. O süre içerisinde ciddi bir koşuşturma yaşadım evlendim. Bir ev kurup bir kına düğün balayı organizasyonu aynı zamanda benim kadar yoğun çalışan (mali müşavirim) biri için yeterince zaman alıcıydı.
Ben şu an ki durumumdan Allah'a çok şükür memnunum rahatlıkla nefes alabiliyorum. Ödem oluşmuştu bende 2 tarafta da. 2 ay kadar da geçmedi. 14 Nisanda ameliyat olmuştum. Hala bile sol tarafımda şişli hissediyorum. Süleyman Hoca 1 yıldan evvel tam anlamıyla iyileşmiş sayılmaz demişti. Burnum doğal duruyor nefesimi tıkayan kemik traşlanınca yamukluk veren çıkıntıda ortadan kalkmış oldu. Şimdi çok doğal duruyor.Son kontrolüm 11 Ağustos'ta. Arzu edersiniz buyrun orda buluşalım:))
Burnumu da görmüş olur kuşkularınızı yenersiniz:)))))) Gerisi szin taktiriniz. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz.

Hoşçakalın.

Ben ameliyattan sonra kontrole gittiğimde operacı bir bayan vardı. Burnunun üstü resmen çökmüştü. Estetiklerden bu hale geldim 2 operasyon kurbanıyım demişti. Hattan kadıncağızın kıkırdak nakli için kaburgasından parça almışlar oda olmamış. Enfeksyon kapmış uymamış falan iyice çökmüş burnu. Son olarak Süleyman Bey'i önermişler. Belki aynı kişiden bahsediyoruzdur:)) Ne oldu sonrasında bilmiyorum çok üzülmüştüm kadına. burnu korkunç durumdaydı(

cnm ynı kusra bkma cok reklam donuyor bu sıtede yanı hatta onları reklam dıye sılıyorlaar yorumları burnunun seklını buraya foto koysanda gorsek cnm bır kactane oncesı sonrasını rıca etsem bu suleyman candanın hastaları yorum yapıp yanı durumu bıldırıp kacıyorlar gerı gelen yok buket gıgu beyzaa ses soluk cıkmıyo

Evet cnm sende haklısın.
Burdan fotğraf nasıl yüleniyor bilmiyorum ama istersen mail adresini ver maille göndereyim olur mu?

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

Siteyi pek iyi kullanamıyorum. Sana nasıl fotoğraf gönderebilirim? Yani mailine falan nasıl ulaşabilirim? Buraya yazabilir misin adresini?

Siteyi pek iyi kullanamıyorum. Sana nasıl fotoğraf gönderebilirim? Yani mailine falan nasıl ulaşabilirim? Buraya yazabilir misin adresini?

Buldum nasıl eklendiğini ama 25 yorum yapmış olmam gerekiyormuş ben 8 yorumda kalmışım:)
Ancak sana maille ulaştırabilirim mailini yazarsan.

mjoy mrblar cnm karsılastıkmı kassılasmadıkmı pek anlıyamadım ama evt sende gormussun hastasını suleymn hocanın,2 kere gördm bende sonrası hakkında bir blgim yok cnm ameliyat oldumu bilmiyorm.hayırlı olsn bu arada evlenmişşin :) umarım hersy istediğin gbi ve yolunda gider! daimi göz senin insanlar hakkında ki bu önyargılarından ve sahte kimlik olarak gördüğün insanlar hakknda yorum yapmandan sıkıldm artk yok kayboluyolar ortadan falan sürekli pc başında olucak deglız canm havalar sıcak ve senin pek tatille işin yok belli tattildeyim bnn kendi adıma söyliyim bn süleymn hocanın hastalarına sahıdım bende bir problem yasanmıs olabilr ama düzelmiycek bir durumum yok yani nese artk sana acıklama da yyapmıycm canm bundn sonra cunku sürekli bir şüpheci tavırların var nese artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…