boşvr cnm ya sen ne yaptın gorustun mu sulyman hocayla
cnm ben 2011 ekımde gorusmustum senın burnunda ben sorun yandan yok aslında ondende okadar abartılcak bırsey yok bence burun masajı yapıomusun?
evt cnm masaj yapıyorum ee napıcaksın peki karar verebildinmi yaptırıcakmısn? öndende sorunum gecıcek umarım şişlikler inince
burun masajını kendısımı sana dedi yap dıe dıer hastalrının butun oarak duuruo burnu senınkısındede sorun yok bence ben grsem derım yanı senı rahatlatmak ıcın demıyorum karar verdım ben 30 mayısda olacaktım emre ılhana sonra ondanda caydık bu gıdısle ne zaman olcaz Allah bılır tam tarıhı yazmıycam olup bıtcek ve ben foto koycam ancak o zaman soylemıyorum vallahı soylıyınce yapamıyorum:)
hehehe tmm cnm öle yap sen nasl istersnne kadar fıyat soledı emre beY? evet sulymn hoca dedı maj yapp diye cnm kafama göre tkılamam su durumda zatn :)
mjoyda reklam yapmıs gıtmıs masallah msja cvp verılmıo 0 msj ve topıgede cvp yok msj tarıhımden bu yana gectıı son gırıs tarıhı:
ve kendısı yenı uyedır gelde kuskulanma...
Son Aktivite Dün 20:33
Giriş tarihi 20-04-2012
of cıldırıcm hersyı denedm dayımda geldı en son msjı cektıgımden berı onu yapmakla ugrasıyo cnm umarım sıslıklerınden dolayı oledır suleymn hocada öle dedı ya ben ALLAHA sukur ınanıyorumkı nefes almamda ne bılım kımının burnu ıcıne coker ole bır sorunla yada burnumla ılgılı kotu bır sorunla karsılasmıycagımı bılıyorum suleymn hocaya guvenıyroum yanı her konuda ama ndn böle oldm ben bılmıyorum yukarda yorum yapanlar varya onlarında sanmıyorum asılsız reklam amaclı msj oldugunu cunku ole bır reklama gerek yok suleymn hocanın kac ksıye tanık oldum gozlermle gordm haata bır hastasının burnunun orta yerınde cokme oldu ve 3. opresaysonunu yanı son operasyonunu gecırmek uzere suleyman hocayı cok arayıstn sonra bulmus onda karar kılmıs ve emın yanı duzelıcegıne bende onun ıyı olucagına emınım ama kendı halıme ve tepkılere uzuluyorm ıste keske psıkolojıyle alakalı olsa
Tekrar merhaba,
Reklam yaptığım yönünde herhangi bir tereddütünüz söz konusu ise tercih etmeme hakkınızı kullanın lütfen.
Siteyi çok uzun zamadır ziyaret edemiyorum. O süre içerisinde ciddi bir koşuşturma yaşadım evlendim. Bir ev kurup bir kına düğün balayı organizasyonu aynı zamanda benim kadar yoğun çalışan (mali müşavirim) biri için yeterince zaman alıcıydı.
Ben şu an ki durumumdan Allah'a çok şükür memnunum rahatlıkla nefes alabiliyorum. Ödem oluşmuştu bende 2 tarafta da. 2 ay kadar da geçmedi. 14 Nisanda ameliyat olmuştum. Hala bile sol tarafımda şişli hissediyorum. Süleyman Hoca 1 yıldan evvel tam anlamıyla iyileşmiş sayılmaz demişti. Burnum doğal duruyor nefesimi tıkayan kemik traşlanınca yamukluk veren çıkıntıda ortadan kalkmış oldu. Şimdi çok doğal duruyor.Son kontrolüm 11 Ağustos'ta. Arzu edersiniz buyrun orda buluşalım:))
Burnumu da görmüş olur kuşkularınızı yenersiniz:)))))) Gerisi szin taktiriniz. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz.
Hoşçakalın.
cnm ynı kusra bkma cok reklam donuyor bu sıtede yanı hatta onları reklam dıye sılıyorlaar yorumları burnunun seklını buraya foto koysanda gorsek cnm bır kactane oncesı sonrasını rıca etsem bu suleyman candanın hastaları yorum yapıp yanı durumu bıldırıp kacıyorlar gerı gelen yok buket gıgu beyzaa ses soluk cıkmıyo
Evet cnm sende haklısın.
Burdan fotğraf nasıl yüleniyor bilmiyorum ama istersen mail adresini ver maille göndereyim olur mu?
Siteyi pek iyi kullanamıyorum. Sana nasıl fotoğraf gönderebilirim? Yani mailine falan nasıl ulaşabilirim? Buraya yazabilir misin adresini?
cnm ben sana mesaj gonderdım buradan yazıyım maıl adresını mrb_1905@hotmail.com yalnız bu adresı pek acmam gonderınce gonderdım dersın sana zahmet cok saol ıns. havada kalmaz bu yazdıgım....
tamam tatlım şimdi gönderiyorum:)[/QUO
Gönderdim bakabilirsin cnm. son halim olsun diye düğün fotolarımdanda gönderdim.
son olarak birde eski halini gönderdim.
Bak bakalım geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?