Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 666679 Eki Görüntüle 666680 kızlar ben de yorum istiyorum
bnde yorum bkliyorum kızlarr 2ncisi 11hafta bitiminde 2li tst günüydüü lütfeen
evet bana da paralel geldi.dr da o hafta kıza benziyo dedi .ben 3.kıza hazırlıyorum psikolojimi.bir ihtimal belki rahat bir gebelik olması ve erkek belirtileri vermesi belki erkektir dedirtiyo ama nub ortada.
Eki Görüntüle 666679 Eki Görüntüle 666680 kızlar ben de yorum istiyorum
Egem slm cnm bence erkekkk
11+o ama resim garip bugün gittim orkiş bekliuorum seniEki Görüntüle 666161 Eki Görüntüle 666160 Eki Görüntüle 666159
Ablacim dun gecden beri bakiyorum resim cok tuhaff
Ama ekledim kestim bictim eger o gordugumse erkekge benzettim ben ne bicim foto verilolr yaaa
arkadaşlar ben şimdi haftaya 2 li teste gidicem 12+0 da mı gitsem yoksa birkaç gün geçsin 12+5 te falan mı gitsem ?
12+5 te git bence
bide inş düzgün foto verir, arkadaşlar koyuyo ama valla orkdme falan helal olsun nasıl görüyonuz:44: ben son fotolardaki bebekleri bile seçmekte zorlanıyorum.
orkdm naber
canım benim doktorum farklı sırf bunun için evimin yakınındeki doktora gittim,doktorum ALLAH kısmet ederse ikili testte tahmin yaparım dedi.Vallahı ben de öyle hiç anlamıyorum ALLAH orkidemden razı olsun.
benim doktor %90 erkeğe benziyor demişti, orkdemin konusunu görünce 'bunun neresi erkek, paralel duruyo bu' dedim. orkidem de kız dedi, bende kız dedim. şimdi kızım olacak inşallah.
acaba bazı doktorlar bu nub teorisini bilmiyolar mı ya
yeni çıkan bişeyde, eski doktorların haberi mi yok, hemen atlıyolar pipiyi gösterdi diye
arkadaşlar ben şimdi haftaya 2 li teste gidicem 12+0 da mı gitsem yoksa birkaç gün geçsin 12+5 te falan mı gitsem ?
12 + kusurlerde git canim belki bi tahmindede bulunur resimdede net olur
Eki Görüntüle 666825 Eki Görüntüle 666826 Eki Görüntüle 666827
canım daha erken ama benimkine de bir bakın
haftaya yenilerini koyacağım
orkidem
benim de haftaya kontrolüm var 12 haftalık oluyor benim minik de..
teoriye göre bakınca paralelse kız dikse erkek diyoruz ama ben bacaktan hiç ayırd edemiyorum bu nubu yahu...
haftaya yorumunu dört gözle bekleyeceğim.bir kızım var bir kızım daha olmasını istiyorum Allah ımın izniyle...