- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
10+2 cok kucuk biliyorum ama yinede yorum bekliyorum[/QUO./
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10+2 cok kucuk biliyorum ama yinede yorum bekliyorum[/QUO./
10+2 cok kucuk biliyorum ama yinede yorum bekliyorum
orkidem paylasmistim ama gormedin sanirim bi bakarsan cok sewinirimm
orkişim yavrum özelden mesaj atmaya çalıştım mesaj kutun dolu seni bekliyorum:)
orkişim yavrum özelden mesaj atmaya çalıştım mesaj kutun dolu seni bekliyorum:)
Kız egemmmm koysana resim bende görüyümmmm
kızlar bebeğimin son fotografları bi yorum yapabilrsnz sevinirim bence erkek gibi duruyor 11 hafta ve 12artı5 günlük resimlerini koydumEki Görüntüle 663699 Eki Görüntüle 663700
sankı erkek gbı
Gurbet güzeli canım sen hamile misin?ÇOk sevindim,
sumehtap canım ben daha 10 haftalığım onun için doktora gitmedim nasıl olsa yanilma olur diye orkdm bana yazmıştı ben de ona cevap için yazmıştım ondan öyle dedim yoksa foto falan yok keşke olsa senin oğlun kesinleşti mi
evet cnm insAllah tamamina erdirsin hepimizinkini guzel Mevlamm
Gurbet güzeli canım sen hamile misin?ÇOk sevindim,
sumehtap canım ben daha 10 haftalığım onun için doktora gitmedim nasıl olsa yanilma olur diye orkdm bana yazmıştı ben de ona cevap için yazmıştım ondan öyle dedim yoksa foto falan yok keşke olsa senin oğlun kesinleşti mi
Haftaya git baktır resmini al 11 haftalık olunca orkdm de bizde azda olsa bir yorum yaparız tabi resim net olursa.... benimde erkek galiba şimdiye kadar her ultrasonda erkek dediler dilerim değişme falan olmaz
sumehtapcım benimki de 11 haftalık..10 haftalıkken dr a sordum bi şey söylemedi.taaa nisanın ortalarında söyleyebilirim dedi yeni gittiğim dr.ama dr umu ddeğiştirdiğime bin pişman oldum.çok laubali bi dr..uslubunu beğenmedim..ya şimdi ben de heyecanlandım..çok merak ediyorum cinsiyeti..haftaya gidicem hem ikili test için de o zaman geliniyor...haftaya resim koyarım artık..