- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
ltf bi yorum yapın yaaaa(( 2 kızım var. buda kıza benziyor gibi dedi dktr sizinde yorumunuzu bekliyorum ..tabi rabbim ne vermişse başgözz üstünede gönül işte engel olamıyoz(
nerde canim fotoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ltf bi yorum yapın yaaaa(( 2 kızım var. buda kıza benziyor gibi dedi dktr sizinde yorumunuzu bekliyorum ..tabi rabbim ne vermişse başgözz üstünede gönül işte engel olamıyoz(
canim dr un kiz demis ama ilki kiz gibi ikinci resimm ise bariz erkekk
baska varmi resim
canim dr un kiz demis ama ilki kiz gibi ikinci resimm ise bariz erkekk
baska varmi resim
benimde iki kızım var.bende kızz çocuklarını çok seviyorum. ama eşimin istegide erkek çocuk.nasılki biz kız diyorsak babaların çoguda erkek diyor.allah hayırlısını nasip etsin inş...doğru bu haftalar yanıltabiliyor dr.ları.dr.uma çok güveniyorum bulunduğum ildeki sayılı iyi kadın doğumculardan ama neticede o da insan.yanılabilir... ben bu ihtimalden korkuyorum açıkçası..dr.ekrana iyice baktı evirdi çevirdi bize bacak arasını gösterdi.sanki anlıyomuşum gibi:))bacak arası açık büyük ihtimal kız bu dedi.bi arkadaşıma da dr.u bacak arası açıksa kız olur demiş.onunki de kızdı.
bi de pipi göremedim dedi.küçükse onu bilemem 2 hafta sora daha net konuşurum dedi.eşim ısrar etti.tamamdır kız bu dedi.dr öyle emin konuştu ki açıkçası ben de eşim de kız diye düşündük...erkenden sevinmiyim ben yine kız diye..Allah hayırlısını versin..hepimize...
buda 11 artı 6 iken Eki Görüntüle 669525
kızlar benimkinede bir bakın ya 12 artı 6 burda nolurr Eki Görüntüle 669378
benimde iki kızım var.bende kızz çocuklarını çok seviyorum. ama eşimin istegide erkek çocuk.nasılki biz kız diyorsak babaların çoguda erkek diyor.allah hayırlısını nasip etsin inş...
ORKDM benim bebişede bi tahminde bulnur musun doktor tahmin etmem kesin olduğu zaman söylerim dedi ama insan tahmin ollsa bile duymk istiyo bi bak hayrına
Eki Görüntüle 669321
evet içinde kaldı.ilk kızımda da kız olduğunu duyunca çok üzülmüştü..kendilerine arkadaş istiyorlar herhalde..