Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 636201 Eki Görüntüle 636202
Bunlar var ORKDM doktor % 90 erkek dedi ama ne hikmetse ben sana daha fazla inanıyorum yaaaaaa
buna gore kesin erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ilk resim kizzdan erkege donenler gibiydii bu ikiside erkek oldugunu tescilliyoo icini ferah tut erkek bebegin allahin izniyleee
Bilemedim valla ORKDM yumurtlama takibi ile tek ilişkide hamile kaldım biliyosundur belki dr % 90 erkek dedi radyoloğ dr arkadaşını çağırdı ona gösterdi oda bravo hocam bu haftada pipiyi çok iyi yakalamışsınız pipi bu falan dedi
ALLAHIN izniyle %100 erkekkk
hay maasallahh cok sevindim bugun bir ablamin 3 kizdan sonra 4. erkek haberini aldimm ucuyorum suann
dua edin benimde olsun
baska neler yapmistin
hay maasallahh cok sevindim bugun bir ablamin 3 kizdan sonra 4. erkek haberini aldimm ucuyorum suann
dua edin benimde olsun
baska neler yapmistin
dua edin benimde olsun
baska neler yapmistin
merhabalar ORKDM hanım banada bir yorum yapabilirmisiniiz lütfeen.. doktorum erkek gibi duruyor dedi bugün gittiğimde.. şimdiden teşekkürler :))Eki Görüntüle 636402 Eki Görüntüle 636403 Eki Görüntüle 636404
canim benim Allah sana saglikli sihhatli hayirli ikiz erkek nasip etsin insallah
Orkdm bana yorum yapmamışsın128 de resim
erkekkkkkkkkk yavv bu sene erkek patlamasi vaarr gebe mi kalsam neeeeee
cansinnn sennn yaaaaaaaaaaaa
yemin ederim sanki benim oglum oluyoooorrrr bu mujdeyii super annelerlede paylasabilirmiyimmmmmm lutfeeeennnnnnn
emirin annesiiiii
canim benim paylasabilirsin bunda ne var
ama bebegin ismini degistirdik biz
insallah bir kac yil sonrada senin icin seviniriz burda paylasirsin