- 8 Ocak 2013
- 1.627
- 0
Kedicik benim resmede yorum yaparmısın 128de
Canım kıza benzettim ama ne olur çok ciddiye alma beni :) Umutlandırıp sonradan üzmek istemem kimseyi :) Ama paralel gibi duruyor :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedicik benim resmede yorum yaparmısın 128de
Sevgili Orkidem bir de benim miniğime bakar mısın? Eki Görüntüle 634050
Bence erkek seninki canim tabi isin ehli ordkm daha iyi bilir
vallaha okudugum kadarıyla bir kişide tutmamış ondada resim net degil galiba sernnkindede nub görünmüo cnm ama orkdm gelsede baksa o daha ii bilio
Zerrecim inan baktim anlamadim baska resim varmi canim cok isterdim bisey demeyi Rabbim saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah
arkadaşım kızmı acaba sanki kıza benzettim doktor bişey dedimi
Bende yorum bekliyorum gamzelim son resimlerden
canım nubu gözükmüyo yada ben anlayamadım ben şekline göre tahminde bulunuoyrum bence kızın olcak ne güzel doktor ne demişti hala söylemedin???
Eki Görüntüle 634648
Kızlar buda benim bebişim resmi sizce ne ? yorum yapar mısınız
doktor ilk olarak çok iyi olmayan bir ultrasonla baktı erkek gibi duruyor % 80 erkek dedi o görünen şey kordonda olabilir çok emin değilim dedi ve görüşme için odasına geçtik ben ısrar edince başka ultrasonla bakalım 3 boyutlularda dedi diğer büyük ultrasona geçtik kordonu burda buda pipisi dedi % 99 erkek geliyor dedi... nub teorisinden bahsettim güldü ne çok şey araştırmışsın sen bakalım dikmi parelelmi o zaman dedi baktı dondurdu neymişşşş dikmiş dimi diye güldü ben doktoruma çok güveniyorum ama yinede Allah bilir herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun
merhaba kızlar bende merak ettim rica etsem benim bebeğimin cinsiyetinede tahminde bulunabilirmisiniz. 13. haftada tesekkürler.Eki Görüntüle 634818 Eki Görüntüle 634817
doktor ilk olarak çok iyi olmayan bir ultrasonla baktı erkek gibi duruyor % 80 erkek dedi o görünen şey kordonda olabilir çok emin değilim dedi ve görüşme için odasına geçtik ben ısrar edince başka ultrasonla bakalım 3 boyutlularda dedi diğer büyük ultrasona geçtik kordonu burda buda pipisi dedi % 99 erkek geliyor dedi... nub teorisinden bahsettim güldü ne çok şey araştırmışsın sen bakalım dikmi parelelmi o zaman dedi baktı dondurdu neymişşşş dikmiş dimi diye güldü ben doktoruma çok güveniyorum ama yinede Allah bilir herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun