Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka resim yok orkdm daha yakınmı çeksem
tamam canim koy net olsun ama
oyy pasam yaaaa
haalenn soktayim neler yaptin ablam yaa ozelden yazzabilirsin istersen
canim senin kutun dolu diye ozel mesah gitmiyor silmen lazim
ama ben gercekten hic birsey yapmadim korundugum halde hamile kalmisim ve ogrendigimde bebek 2 ayi bitirmisti
onceki hamileligimde neler neler yapmistik hatirlarsan sonuc nur topu gibi bir melissa
sildim ablacim
az cok hatrliyosundur regl sonrasimi ortasimi oncesimi ayy inanilmaz sevindim yaaa
ama bende umutluyum rabbim verecek insallah banada
sildim ablacim
az cok hatrliyosundur regl sonrasimi ortasimi oncesimi ayy inanilmaz sevindim yaaa
ama bende umutluyum rabbim verecek insallah banada
tamam canim koy net olsun ama
Sayfa 131 de benim bebegim
Sen ögrenemedinmi zerre ptesi
Hoş geldin Orkkdeciyim!Nasılsın?İyisin inşallah!Bebiş nasıl?Ne zamandı doğumun?Fb-de isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim)bi oku üstte yazdığımı)Orkdm,bugün 9 şubat ve nihayet geldi bizim kontrol gününümüz.Gittik işte.Direk yattım ultrasona bakdı doktor.Uzun süre-once kafasına,sonra omurgasına,bacaklarına-her şeyine bakdı)Kalp atışları iyi-sağlığı maşAllah yerinde.Ben size cinsiyeti söyleyimmi-söylemeyim mi?Söylemeyim!dedi doktor)dedim-hayır!Söyleyin!Tamam o zama - dedi-100/98 cinsiyeti,sinsiiii-yeeee-tiiii, ben bişeyler görüyorum da yine bakaaayım.Cinsiiiyeeeetiiii-aaaa yooook kordonmuş,kordon geçiyor(((göremiyorum.Ben cinsiyet organını tam göreyim,öyle söylerim. 3 haftadan sonra gelirsin,söylerim-dedi...(bebek doğunca cinsiyet organını o zaman göreceyi gibime geliyor))))
Ben delirecem yaaaaaahhh)))ben net olarak her şeyi gördüm((kordonu pardon pipiden ben ayıramam,ama o doktor- da mı ayıramıyor(((bir de ultrason fotografını ekleyim de,orkdeciyim bak bişey görüyonmu))16+1 haftaEki Görüntüle 628987
canim senin kutun dolu diye ozel mesah gitmiyor silmen lazim
ama ben gercekten hic birsey yapmadim korundugum halde hamile kalmisim ve ogrendigimde bebek 2 ayi bitirmisti
onceki hamileligimde neler neler yapmistik hatirlarsan sonuc nur topu gibi bir melissa
Allahin izniyle buyuk olasilikla erkekOrkdm günlerdir ben de seni bekleyenlerdenim...tekrar yüklüyorum resmi...lütfen benim miniğim için de bir yorum yapar mısın...Eki Görüntüle 636439
Canim onemli degilHoş geldin Orkkdeciyim!Nasılsın?İyisin inşallah!Bebiş nasıl?Ne zamandı doğumun?Fb-de isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim)bi oku üstte yazdığımı)