aslında bende az buçuk anladığım kadarıyla ki konu sahibi daha doğrusunu o seyleyecektir galiba benim gördüğüm kızlerın paralel durmaları kadar biraz daha vücudun aşağısında ama erkek çocukların daha yukarıda duruyorlar tabi bu benim gözlemlediğim yanlışta söylüyor olabilirim doğrusunu orkdm söyleyecektir, bende bebeğimin ultrasonda izlerken okada hareketliydiki yerinde duramıyordu:)) ama dikkat ettiğim kızlarınkinden çok erkek nubları gibiydi tabi duruşu bebeğinde etkili oluyor benimkisi çok hareketliydi kurban olduğum artık kız erkek neye döner bilmem..[/QUOT
Ben çok merak ediyorum.. şu anda çok küçük benim gördüğüm nub olmayabilir dr a sordum yokmu gözüken bir şey dedim güldü al işte koca kafalı burda henüz hiç bir şey belli olmaz dedi kızmı hocam diye ısrar ettim güldü belli olmazzz henüz erken daha dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman sanıyorum nub daha belli olur sabahtan beri resmi inceliyorum ama hiç bir şey anlayamadım resmide yükleyemedim(( 8 haftalıktı ama benim bebeğimde kollarını oynatıyordu sürekli Allah sağlıkla inşallah gönlümüzdekini kucağımıza almayı nasip eder.
Aynenn canim dogru anlatmissinaslında bende az buçuk anladığım kadarıyla ki konu sahibi daha doğrusunu o seyleyecektir galiba benim gördüğüm kızlerın paralel durmaları kadar biraz daha vücudun aşağısında ama erkek çocukların daha yukarıda duruyorlar tabi bu benim gözlemlediğim yanlışta söylüyor olabilirim doğrusunu orkdm söyleyecektir, bende bebeğimin ultrasonda izlerken okada hareketliydiki yerinde duramıyordu:)) ama dikkat ettiğim kızlarınkinden çok erkek nubları gibiydi tabi duruşu bebeğinde etkili oluyor benimkisi çok hareketliydi kurban olduğum artık kız erkek neye döner bilmem..
aslında bende az buçuk anladığım kadarıyla ki konu sahibi daha doğrusunu o seyleyecektir galiba benim gördüğüm kızlerın paralel durmaları kadar biraz daha vücudun aşağısında ama erkek çocukların daha yukarıda duruyorlar tabi bu benim gözlemlediğim yanlışta söylüyor olabilirim doğrusunu orkdm söyleyecektir, bende bebeğimin ultrasonda izlerken okada hareketliydiki yerinde duramıyordu:)) ama dikkat ettiğim kızlarınkinden çok erkek nubları gibiydi tabi duruşu bebeğinde etkili oluyor benimkisi çok hareketliydi kurban olduğum artık kız erkek neye döner bilmem..[/QUOT
Ben çok merak ediyorum.. şu anda çok küçük benim gördüğüm nub olmayabilir dr a sordum yokmu gözüken bir şey dedim güldü al işte koca kafalı burda henüz hiç bir şey belli olmaz dedi kızmı hocam diye ısrar ettim güldü belli olmazzz henüz erken daha dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman sanıyorum nub daha belli olur sabahtan beri resmi inceliyorum ama hiç bir şey anlayamadım resmide yükleyemedim(( 8 haftalıktı ama benim bebeğimde kollarını oynatıyordu sürekli Allah sağlıkla inşallah gönlümüzdekini kucağımıza almayı nasip eder.
O haftalarda bacak cikintisidir canim o kuyruk gibi nub sanmam ki olsun iki hafta sonra insallah ama 10'haftalikken ultrasonda dikkatli bakarsan gozukebilir
Eki Görüntüle 620494
sanki çok net değil gibi foto ama belki tahmin etmek isteyenler olabilir :)) buda 12+1 haftalık bebeğim. doktor emin olmadan söylemeyeceğini söyledi ama 1 ay nasıl geçer ki yahu, çok merak ediyorum :)
kızlar merhaba ben yeni üye oldum.doktorum 15+2 de erkek dedi birde ultrason fotosu verdi ve eşimle bende gördüm pipisini sizce bi değişme olur mu?
Ben de yorum alabilir miyim nooolurrrr :)
Eki Görüntüle 620621 Eki Görüntüle 620622 Eki Görüntüle 620623 Eki Görüntüle 620624
Görmemişler gibi çok resim ekledim ama belki görünmüyodur diye garanti olsun dedim :26: Resim 13. haftadan
Teşekkür ederiz zahmet verdik teyzesiii
degismez bence 11 12 falan olsaydi belki
bebeğim burada 11h+2g lük ultrasona göre de iki gün önde, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Eki Görüntüle 620696
genelde aş ermeden de anlaşılırmış. yani aş ermede et çok istenerek yenirse erkek bebek
etten iğrenilirse kız bebek olurmuş...yani ona işaretmiş derler...
hepinizin evladını allah analı babalı büyütsün inşallah...