Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm goruntu cokk net degil
ben kiz diyorum nub yok ama kiz diyorum
Eki Görüntüle 476330 Eki Görüntüle 476331 kızlar görüntüler bu amasanırım daha küçük gibi olmazsa 2 gün sonra bakarız ne dersiniz:18:
ama olmamış
bak bu mesaj yazdığımız bölümün az aşağısına in eklenti ekle bölümü var oradan bilgisayarındaki dosyayı bulup aç diyeceksin ve ekleyeceksin
ayyyyyyy yerim ben bu fıstığı maşallah canım
sağolaın hülyam bende eninkini merak ettim resmini koyabilrsen koyda görelim balısı
yesin teyzesi bu tosunu maaşallah sübhanallah hülyam kırkbinkere yerim ben bunu yerim maaşallah
saol bitanem benm allahım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin insallah güzelim tüm hamişleri korusun kollasın(amin)..
amin bitanem cümlemizinkini sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bitanem aminnnnnnnnnnn
canım sennki şimdi 13.haftalıkmı 11 haftalıkmı
ama neden kimse yorum yapmadı ben anlamadım ki:44::44:
13. haftaya girdik bgün balım ama 2 hafta önce gttiğim gitmiştim o resim:26:
evet daha iyi olur balım gideyimde koyarım hemen balısıcanım sen persembe gününü ekle hem biraz daha büyümüş olur tosuncuk
hım çizelgen yanlış ozaman güzelim 11+5 i gösteriyo çünkü
Eki Görüntüle 476348 Eki Görüntüle 476349
ORKDM bu benim bebişimin 12+1 günlük fotoları. ne dersin tahmin için uygun mu? bi el atsan
evet daha iyi olur balım gideyimde koyarım hemen balısı
hee yaa o yanlışda ben düzeltemiyorum baısı :26:
Eki Görüntüle 476348 Eki Görüntüle 476349
ORKDM bu benim bebişimin 12+1 günlük fotoları. ne dersin tahmin için uygun mu? bi el atsan