- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 476069
Eki Görüntüle 476074
Eki Görüntüle 476077
merhaba arkadaşım sence benim bebegimin kız olasılıgımı yuksek erkek olasılıgımı?şimdiden teşekkur ederim
Eki Görüntüle 476069
Eki Görüntüle 476074
Eki Görüntüle 476077
merhaba arkadaşım sence benim bebegimin kız olasılıgımı yuksek erkek olasılıgımı?şimdiden teşekkur ederim
benim resimlere yorum yapmadın orkdm[/B
NFIG]475854[/ATTACH]Eki Görüntüle 475855 Eki Görüntüle 475856 Eki Görüntüle 475857
kucuk olanlar 10+1 buyuk olanlar 12+1
canim son fotografta belli nubu oda oturur vaziyette
bi tarafim erkek diyo buyuk bir cikintisi var haftasina gore o yuzden
bi yanimda kiza meyilii neden de cikinti yukarda degil ben kizdan yanayim bellimi cinsiyeti
Eki Görüntüle 476207 bakin kiz nub u bu sekilde elinize kalem alin cizin eger beli duz pozisyonda ise
Eki Görüntüle 476208 buda erkekkkk
canim bu arkadasimizin cikintisi ayni benim kiziminkinden hattaa cok teredduutte kalmistim yabanci siteye fotosunu koydumm cogu erkek dedi
nuba bakarak ama sua var bebegin beli duz mu once ona bak degilse duzmus gibi gozunle yap sonra belinden bir cizgi cek birde cikintinin hizasindan sonuca bak paralelse kiz
dikeyse erkek
evet arkadasinki cok cok erkek bebegi animsatiyo tipki benimki gibi
belki degisirmiss dermisim
seninkisi erkek canimm belli olunca yaz bizede
son fotoda nub resmen yukardaaa
sevgicim
senin bebeginin son fotosu sanki erkek gibi geldi ama emin degilim digerleri cok net degil
onuda zor secebildim
ben de yorumları alabilir miyim? (doktorum bir tahminde bulundu net olmamakla birlikte ve ben de konuyla ilgili açıklamaları okuyunca bir yorum yapabiliyorum ama bakalım sizler ne diyeceksiniz?)
Eki Görüntüle 476129
ya kizlar benim ultrason resmimde hicbirsey gözükmüyor yani ne paralel nede diklemesine birsey var. Tarayicimda yokki yüklesem fotoyu..
Eki Görüntüle 476297
Bende 20.haftaya geldim haalen öğrenemedim kızlar :)
hadi banada yorum lütfeenn. 11.haftadaki görüntümüzz bu
canimm goruntu cokk net degil
ben kiz diyorum nub yok ama kiz diyorum
aynen dedigini yapiyorum öyküm :)
file:///C:/Dokumente%20und%file:///C:/Dokumente%20und%20Einstellungen/Administrator/Eigene%20Dateien/Eigene%20Bilder/Bild/Bild%20220.jpg20Einstellungen/Administrator/Eigene%20Dateien/Eigene%20Bilder/Bild/Bild%20219.jpg