- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
aslinda resmin tahmin icin uygun degil popsu asagida olmali tahmin icin ama bana cok parallel geldi, eger 13 haftada gittiysen bu nub kiz nubu:) ama onceden gittiysen aci degisebilir sonradan.
pardon alinti yapinca resmini daha net gordum aksine yukari dogru aci var sanki ama iste pozisyonu yanlis, pozisyona gore nubun gorunusu degisiyor.
ayy bilmiyorum valla hadi hayırlısı :)) bu gün ağrım çok vardı diye doktora gittim gene belli değil cinsiyeti görünmüyor dedi ve geldimm 15+2 oldum hala net bişey öğrenemedim yahuu :))bence hic karisik degil ve net kiz:))
Orkdm senin yorumunu çok merak ediyorum ???
Eki Görüntüle 582619 2 tane çıkıntı var tam topuğunun altında alttaki çıkıntı baş popo mesafesi için çizdiği çizgi dr un dr da üstte bi çıkıntı var erkek olabilir dedi ama net bişey demedi sizin fikrinizi almak istedim birde
Eki Görüntüle 582621
Eki Görüntüle 582620 Eki Görüntüle 582622 Eki Görüntüle 582621
canim yatay koysana bebegi birde baska varsa onu koy
Düzelltim fotoyu bir tanede ters durduğu vardı onuda düz çektim ama sanırım ultrason makina pek iyi değil bakalım busefer bi tahmininiz olur
kızlarr orkidee lütfen benimde bebeğime bakın kız mı erkek mi ? Doktor daha çok erken dedi bi tahminde bulundu ama 1 ay sonra kesin dedi sizin fikirleriniz nedirr ? Eki Görüntüle 600845 Eki Görüntüle 600846
kızlarr orkidee lütfen benimde bebeğime bakın kız mı erkek mi ? Doktor daha çok erken dedi bi tahminde bulundu ama 1 ay sonra kesin dedi sizin fikirleriniz nedirr ? Eki Görüntüle 600845 Eki Görüntüle 600846
orkidem bide sen bakabilirmisin benim fotoya belki senin bir tahminin olur :))
Eki Görüntüle 600828 Eki Görüntüle 600829