- 6 Eylül 2012
- 473
- 1
Eki Görüntüle 602915 Eki Görüntüle 602918
arkadaşlar 11+6 yız burada...bi bakabilir misiniz...çok merak ediyorum...
acemi bir yorumcu olarak erkek gibi görünüyor. Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 602915 Eki Görüntüle 602918
arkadaşlar 11+6 yız burada...bi bakabilir misiniz...çok merak ediyorum...
acemi bir yorumcu olarak erkek gibi görünüyor. Maşallah
kızlarr orkidee lütfen benimde bebeğime bakın kız mı erkek mi ? Doktor daha çok erken dedi bi tahminde bulundu ama 1 ay sonra kesin dedi sizin fikirleriniz nedirr ? Eki Görüntüle 600845 Eki Görüntüle 600846
erkekk :)) resim cok guzellll ...........................;
orkdm birde benim resme bakar mısın...:))
orkdm birde benim resme bakar mısın...:))
Düzelltim fotoyu bir tanede ters durduğu vardı onuda düz çektim ama sanırım ultrason makina pek iyi değil bakalım busefer bi tahmininiz olur
Hem seninkI kesin Allah'in izniyle
kızlar nasıl ekliycam resmi yardım edin bana
cnim senin resminde bayaa celiskili kaldim ilk fotoyu gorseydim erkek derdim eger burda 11 haftaliksa cikinti kiz cikintisi olmasina ragmen kimilerinde hafta ilerledikce erkege donen nublar gibi
genelde bu profildekiler cok net yorumlanabiliyor digeri nasil koyabilirsen bakarizORKDM size şunu sormak istiyorum. Buradaki resimlerin %99'unda bebekler sırt üstü yatıyor.
Bendeki resimlerde ise bebeğin pozisyonu; sağına dönmüş yatar vaziyette. Bu durumda yorum
yapılabilir mi?
slm orkdm ben araniza yeni katildim bende bebeyimin resim atmak istiryorum nasil oluyo anlamiyorum yardimci olurmusunuz simdiden tsk ALLAHA EMANET OLUN