- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
orkidem canım rabbim işalah gönlündekini hayırlı kilar . kızın hayırlı olsun .
sagolasin canim benim
kismet degilmis hayirlisi insallahh ucuncuye kismet olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orkidem canım rabbim işalah gönlündekini hayırlı kilar . kızın hayırlı olsun .
Eki Görüntüle 475339 dr erkek dedı ama bıde sız yorumlayın :)
Eki Görüntüle 475358 Eki Görüntüle 475357 tahminlerinizi alayım :)
Eki Görüntüle 475399 Eki Görüntüle 475400
benim oğluma bakın bakalım erkeğe benziyomu fotosu teyzeleri yarın kendi doktorum ilk defa söyliyecek cinsiyeti
Eki Görüntüle 475588 burda 9+3 ama belli olurmu bilmiyorum. ben göremedim o çıkıntıyı yorum sizde
ayy supersin yaa cok guldum vallaa
canim bak bu kuzunun daha bacaklari bile cikmamiss
rabbim saglicakla aldirsin kucagina
en dogru tahmin 11 12 13 haftalarda
kuzumun bacaklarını yerim ben yaaa teyzesiiiiii. neyse o zaman haftaya söylersin inşşş
ee canım dostumun topiğine ben de resim eklemzsem olmazz demi ama.....
biz daha küçüğüz ama yinede ekleyelimm
9+4.....
ben baktım bugün bizim bebişin ultrasonuna.11.haftamdayım. erkeğe benzettim o çıkıntıyı ama baktıkçada kızmı acaba dedim ama erkek sanırım.doğru çıkarsa yazarım buraya. böylece istatistiğe bir katkım olur.
Canım sen bu bilgiyi nerden edindin,araştırarak mı?Ayrıca çok faydalı olmuş teşekkürler.Benim doktorum ikili testte cinsiyet söyleyemem demişti,ben bilgileneyim de dr. söylemezse ben tespit ederim inşallahBir matematikçi olarak açılarla da aram iyi miyopluğum engel olmazsa 2 hafta sonra öğrenirim inşallah sizle de paylaşırım resimleri
bir kizim vardi canim yabanci siteleri arastirirken erkek bebek icin bu konuya rastladim ingilizcen var ise su siteye bakabilirsin **
http://www.in-gender.com/cs/forums/95.aspx​