Bizde bakarmisin :))Erkek görünüyor
Hahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıklaYok karasım benim değil yeğenimin. çok merak ediyorlardı, dedim buraya da bi danışayımBize de sıra gelir inşaallah en hayırlı zamanda sen nasılsın görüşmeyeli? Nasıl gidiyor bebikli hayat
Hayırlısı canım bi süpriz daha olursa hiç de hayır dememHahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıklabebişle hayat çok eğlenceli, macera dolu çok yorucu ama bi gülüşü ömre bedel. Her gün değişik bi huyla uyanıyor, bunaralar çığlık atmayı öğrendi Hamza nasıl, yürüyor mu, dillendi mi iyice. Öpüyorum mucize süpriz bebeğimi kocaman
Bebeğinizin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?
Evet erkekBebeğinizin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?
Bebeğimin ultrason resmini sizin bebeğinize çok benzettim ondan sordum. Ben henüz öğrenemedim 13. HaftadayımEvet erkek
Hahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıklabebişle hayat çok eğlenceli, macera dolu çok yorucu ama bi gülüşü ömre bedel. Her gün değişik bi huyla uyanıyor, bunaralar çığlık atmayı öğrendi Hamza nasıl, yürüyor mu, dillendi mi iyice. Öpüyorum mucize süpriz bebeğimi kocaman
Erkeğe benzettim
Teşekkür ederim . Doktor da ilk önce erkek dedi sonra yanılmışım kız dediErkeğe benzettim